Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PES Serisi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Doğrudur .
    genelde bor siteden indirirdim oyunlari, o sitede dahaden pes 12 olmadigindan bildigimden sastim baska yerden indirdim ve rdll midir nedir skintili vruslu çikti ^^ neysa arayalum bakalum baska yere
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Pes 12 oynadım ve hayatımda bu kadar saçma bir oyun görmedim Konami saçmalamaya başladı . Messinin dokunulmazlığı var adama temas etmeden topu aldım yine de faul verdi O oyuna para verenin aklından şüphe ederim

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Pes 12 oynadım ve hayatımda bu kadar saçma bir oyun görmedim Konami saçmalamaya başladı . Messinin dokunulmazlığı var adama temas etmeden topu aldım yine de faul verdi O oyuna para verenin aklından şüphe ederim
        hakem konusunda 0 olmalari oyunun içine ediyor, fifa 61 kat daha iyi hakem konusunda, açik ve net
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          http://hotfile.com/dl/132035695/a8c6..._1.00.rar.html

İndiriyoruz.

Nasıl yapacağınızı direk anlatıyım:
          -C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012 dizinindeki img klasörünü açın.
          -İndirdiğiniz zipteki dt0f dosyasını bu klasöre atın.
          -Bu dosyadan zaten var, dosyalar değiştirilsin mi? diye soru gelir evet diyin.
          -Şimdi oyuna girebilirsiniz.

Fakaaat ;

Takımların logoları siliniyor yani oyun eksik ve kötü oluyor. Birkaç arkadaş denedi ve oyunu tekrar silip yüklemek zorunda kaldı. Sen ben krampon istemem forma teferruat transferleri elle yaparım dersen hiç oyununu bozma ama ben bunları istiyorum dersen; oyunu sil, tekrar yükle hiçbir yama atmadan ilave içeriği kur.
          Ben kaç saattir bu sorunun çözümünü arıyorum, burda belki bulurum dedim. Tam sevinicektim fakaaaaat kısmı işi bozdu Logoları veya oyunu bozmadan bunu yapmanın bir yolu yok mudur?

İlave içerik kısmından güncelleştirmeye çalışıyorum, %100 olduktan sonra kurulum başarısız oldu diyor. Bende güncelleştirmeyi zip olarak indirdim. O şekilde kuracakken de "yükseltilecek program bulunamadığından veya düzeltme eki..." diye başlayan uyarı geliyor. İki türlü de güncelleştiremedim yani. İşin kötüsü cd'leri de arkadaşa verdim kazara oyunu bozarsam hepten yalan olacak

Şu soruna bi çözüm bulabilen çıkarsa büyük sevaba girer
          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben kaç saattir bu sorunun çözümünü arıyorum, burda belki bulurum dedim. Tam sevinicektim fakaaaaat kısmı işi bozdu Logoları veya oyunu bozmadan bunu yapmanın bir yolu yok mudur?

İlave içerik kısmından güncelleştirmeye çalışıyorum, %100 olduktan sonra kurulum başarısız oldu diyor. Bende güncelleştirmeyi zip olarak indirdim. O şekilde kuracakken de "yükseltilecek program bulunamadığından veya düzeltme eki..." diye başlayan uyarı geliyor. İki türlü de güncelleştiremedim yani. İşin kötüsü cd'leri de arkadaşa verdim kazara oyunu bozarsam hepten yalan olacak

Şu soruna bi çözüm bulabilen çıkarsa büyük sevaba girer

Ayni sorun bendede vardi bu yontemle sorun cozuldu.ne oyunda nede logolarda herhangi bir bozulma olmadi
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• Oyun güzelde kaleciler biraz mal
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ayni sorun bendede vardi bu yontemle sorun cozuldu.ne oyunda nede logolarda herhangi bir bozulma olmadi
                aynı sorun bendede var, nasıl yapacağız ? veri paketini yükseltmek istiyorum ama olmuyor hataları veriyor.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aynı sorun bendede var, nasıl yapacağız ? veri paketini yükseltmek istiyorum ama olmuyor hataları veriyor.
                  Şu linkteki dosyayı indir...Patch dosyasını kur, sonra içinden çıkan crack dosyası ile oyunu crackla, sonra oyuna gir ve yükselt de...Olması lazım...

Bu web sitesi satılıktır! wupload.com , aradığınız tüm bilgiler için ilk ve en iyi kaynağınızdır. Genel konulardan burada bulmayı umduğunuzdan daha fazlasına kadar, wupload.com tümüne sahiptir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle!

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu linkteki dosyayı indir...Patch dosyasını kur, sonra içinden çıkan crack dosyası ile oyunu crackla, sonra oyuna gir ve yükselt de...Olması lazım...

http://www.wupload.com/file/377841595
                    patch + crack bendede var,patch kurarken hata veriyor. deniyorum ama yukarıda arkadaşların aldığı hatayı alıyorum.

yani patch i atamıyorum bir türlü hep yukarıdaki hatayı veriyor.

Yorum

patch + crack bendede var,patch kurarken hata veriyor. deniyorum ama yukarıda arkadaşların aldığı hatayı alıyorum.

yani patch i atamıyorum bir türlü hep yukarıdaki hatayı veriyor.
                      ama bu patch 1.01...Yani oyun çıktıktan 1 hafta sonra çıktı...Yeni çıkan değil

30 mb lik dosya eğer internetin sınırlı değilse bir dene derim...

Yukarıda dediğim işlemleri yaptıktan sonra tekrar oyun içerisinden güncelle, olması lazım...
                      En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 13.10.2011, 00:16.

Yorum

ama bu patch 1.01...Yani oyun çıktıktan 1 hafta sonra çıktı...Yeni çıkan değil

30 mb lik dosya eğer internetin sınırlı değilse bir dene derim...

Yukarıda dediğim işlemleri yaptıktan sonra tekrar oyun içerisinden güncelle, olması lazım...
                        tamam deniyim, ama aynı hatayı vereceğini biliyorum çünkü bendekide 1.01 patch ti.

Yorum

tamam deniyim, ama aynı hatayı vereceğini biliyorum çünkü bendekide 1.01 patch ti.
                          Anladım ama bende yaptığımda olmamıştı, sonra düzeldi...Mesele patch de değil crack' de...Crack farklı...

Yorum

Anladım ama bende yaptığımda olmamıştı, sonra düzeldi...Mesele patch de değil crack' de...Crack farklı...
                            anladım, deniyorum. inş. olur yardımın için teşekkürler.

Yorum

anladım, deniyorum. inş. olur yardımın için teşekkürler.
                              Olursa haber verde, burada birçok arkadaş aynı sorunu çekti...Bu yöntemi uygularlar...Bende oldu, sende de olursa tamamdır...

Yorum

Olursa haber verde, burada birçok arkadaş aynı sorunu çekti...Bu yöntemi uygularlar...Bende oldu, sende de olursa tamamdır...
                                yok olmadı yine aynı hatayı veriyor. sen şanslısın baya

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X