Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samsun sakarya bursa bunların bizimle alıp veremedikleri ne gerçekten merak ediyorum.Hadi bursayı bir kenara koyuyorum samsun ve sakaryanın neredeyse yarısı karadeniz kökenli olmasına rağmen nedir bu bize olan kinleri anlamak mümkün değil
    TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• Samsunspor taraftarinin her firsatta Trabzonspor düsmanligi yapmasina bir anlam veremiyorum. Adamlarda inanilmaz bir Trabzonspor antipatisi var. Hatta ben yillar önce bir spor programinda Samsunspor'lu oyuncularin Trabzonspor camiasini suclar nitelikteki konusmalarini dinlemistim. Evet, 2 Samsunsporlu futbolcu Trabzonspor camiasini kibarligi elden birakmadan al asagi ediyorlardi. Yani olay nedir cözebilmis degilim.

Insallah beter olurlar ve bulunduklari kategoriden de asagiya düserler.

(Akli basinda Samsunspor taraftarlarini yukaridaki yazidan tenzih ederim)
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Samsun sakarya bursa bunların bizimle alıp veremedikleri ne gerçekten merak ediyorum.Hadi bursayı bir kenara koyuyorum samsun ve sakaryanın neredeyse yarısı karadeniz kökenli olmasına rağmen nedir bu bize olan kinleri anlamak mümkün değil
        Sakarya ile bir husumet olmamakla beraber aramız gayet iyidir ..

Yorum

• Samsun'da kongre ve değişim!

Bank Asya 1. Lig'de kötü gidişe bir türlü dur diyemeyen Samsunspor'da teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ ile yolların ayrılmasının ardından göreve Ercüment Coşkundere getirilirken, Karadeniz ekibinin yönetim kurulu 27 Kasım Perşembe günü olağanüstü kongreye gitme kararı aldı.

Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, yönetim kurulu üyeleri ile Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı basın toplantısında, bir süredir ekonomik sıkıntı içinde bulunan kulübün önünün açılması adına bu kararı aldıklarını söyledi.

Görevde kaldıkları yaklaşık 4 aylık sürede kulüp adına birçok olumlu gelişmeler üzerinde çalıştıklarını ifade eden Köktaş, "Yönetim kurulundaki arkadaşlarım ile bugünkü toplantımız yaklaşık 3 saat sürdü. Toplantı sonunda ise radikal kararlar ortaya çıktı. Bu kararlar doğrultusunda kulübe daha fazla faydalı olamayacağımız sonucundan yola çıkarak olağanüstü kongre kararı aldık" dedi.

Köktaş, sözlerini şöyle sürdürdü:
          "Göreve geldiğimiz tarihte Samsunspor, Türkiye Futbol Federasyonu'nun borçlular listesinde yer almaktaydı. Takımın lige çıkıp çıkamayacağı bile şüpheliydi. Yönetim kurulu olarak yaptığımız çalışmalar sonucunda ise kadrosunda şu an itibariyle 35 lisanslı oyuncuya sahip bir Samsunspor var. Geçen 4 aylık sürede oyuncusundan teknik ekibine varana dek tüm kulüp çalışanlarının da bizlere verdiği destek göz ardı edilemez. Ancak gelmiş olduğumuz noktada ülkenin ve Samsunspor'un içinde bulunduğu ekonomik kriz ortada. Yönetim kurulu olarak Samsun'un dinamiklerini harekete geçiremediğimiz düşüncesinden hareketle bu kararı almak zorunda kaldık. Yara kangren olmadan bu kararı almak durumundaydık."

TEKNİK DİREKTÖR KONUSU
          Teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ ile geçen hafta yollarının ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışları doğrultusunda da bir karara vardıklarını ifade eden Köktaş, "Takıma önemli katkıları olan değerli hocamız Hayrettin Gümüşdağ ile yollarımızı ayırmamız sonrası teknik direktör arayışlarımızda da bir sonuca ulaştık. Toplantıda teknik direktör Ercüment Coşkundere'yi sezon sonuna kadar takımın başına getirme kararı aldık" diye konuştu.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20081110/samsunda_kongre_ve_degisim.html

Samsunun 14 ligin sondan 3. takımının 11 puanı var.

Yarın samsunsporun kongresi varmış. ama aday yok ortada göründüğü kadarıyla.
          aday çıkarsada birilerinin zorlamasıyla göstermelik bir başkan olacağı aşikar. gönülden yapacak biri olmayacak yani.
          samsunsporun gidişatı hiç iyi görünmüyor. ligdki konumlarıda kötü. böyle devam ederse seneye 2. Lig B Kategorisi 4. gururupta mücadele verecekler gibi.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• samsunsporun kimseye bi düşmanlıgı yok bazı taraftar guruplarının oyunları isminide weriyorum bu şirinler adlı bir çingen grubudur. her takımın kötü seyircileri wardır bizimkilerin sahaya atlaması gibi....büyüklük trabzonda kalsın samsunsporu sahiplenelim bu bir karadeniz takımı gençler unutmayalım.... büyük takımız unutmayalım samsunspor yönetim olarak bile cok zor durumda az yapıcı olalım... bordomavi net ailesinde onlar bize trabzon kümeye dediler diye onlar hep orda kalsın diyenleri kınıyorum ....

Yorum

• Umarım ligden düşmezler..
              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Lider Kasimpasayi 2-1 yendi samsunspor
                tebrikler !!

Yorum

• Zamaninda Samsunspor'un baskani yanilmiyorsam Ismail Uyanik diye birisiydi. Bir Samsunspor - Trabzonspor macinda Samsunspor bize gol atinca seref tribünündeki yerinden bizim baskanin yanindan mermi hiziyla firlayan Ismail Uyanik, öylesine bir "Gooollllllll" diye bagirdi ki, ben hic bir kulüp baskaninin bu sekilde geberesiye sevindigini görmemistim. O adamin gol sevincinde kollarini yukariya kaldirip "Gollllll" diye bagirirken yüzündeki hirs ve nefret ifadesini yillar gecti ama hala hatirlarim.

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lider Kasimpasayi 2-1 yendi samsunspor
                    tebrikler !!
                    ......
                    Tebrikler.

(UEFA)

Yorum

• Samsunspor Taraftarları basın açıklaması

Bizler hiçbir menfaat gözetmeksizin, Samsunspor’u adeta bir ideolojiyi benimsemişçesine seven insanlarız…

Samsunspor’umuz son yıllarda tarihinin en kötü dönemini geçirmekte. Sebeplerini burada anlatabilmek imkânsız; bu nedenle biz sadece sonuçlarına bakalım istedik.

Şu bir gerçek ki Samsunspor, Samsun şehrinin en büyük markası, tanıtım aracıdır. Yıllarca da bu vazifesini layıkıyla yerine getirmiştir. Bakınız takımımız Süper Ligden ayrıldığından bu yana hava durumunda bile ismimizi pas geçmek istiyorlar, gazetelerde sadece üçüncü sayfa haberleriyle yer bulabiliyoruz.

Şehrin adını taşıyan bu takımı düzlüğe çıkarmak birkaç kişinin görevi değildir. Çünkü bu takım kişilere ait değildir, bir temsil aracıdır, bir aidiyet unsurudur.

Bu nedenle Samsunspor’umuzu geçmişindeki güzel günlerine kavuşturabilmek için sıradan taraftarından iş adamına, yerel yönetimlerinden medyaya kadar yayılan dairede herkese görev düşmektedir.

Türkiye’deki İstanbul’a dayalı haksız futbol düzeninde bir şehir takımının dik durabilmesi için belli potansiyellerin mutlak surette devreye girmesi gerekmektedir. Burada kamuoyunun yakından takip edebildiği birkaç örnek vermek gerekiyor.

Daha 5 yıl öncesine kadar Türk futbolunda esamisi okunmayan Kayserispor’un şaşaalı çıkışındaki aslan payı o şehrin Büyükşehir Belediyesi ile Ticaret Odasına aittir. Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursaspor’a 5 Yıldız Standardında Özlüce Tesislerini yapmış ve “bize teşekkür etmeyin, çünkü bu Bursaspor’a borcumuzdur” demiştir. Antalyaspor ve Eskişehirspor konusunda ise daha geçen sezonun başında transfer döneminde kimlerle pozlar verdikleri malumunuz. Bolu, Giresun gibi küçük ölçekli şehirlerde bile şehir takımlarına kazanç sağlayan otopark, benzin istasyonu gibi tesisler mevcut. Son olarak ise ana belediyesinden, küçük belde belediyelerine, ticaret odasından şirketlerine kadar ortak bir girişimde bulunup Trabzonspor adına Trabzon’da Hidroelektrik Santrali işletme hakkı verilmiştir o şehrin takımına.

İlk anda akla gelen bütün bu örnekleri göz önünde tuttuğumuzda Samsun’da Samsunspor için kimilerinde lafın çok icraatın hiç olduğunu, kimilerinde ise lafın dahi olmadığını görmek bizleri çok üzmektedir.

Biz sevdalısı olduğumuz şehri yönetenlerin, bu şehirden para kazananların bu kadar duyarsız olduklarına inanmak istemiyoruz. Belki diyoruz başka bazı sebepleri vardır ama emin olun onu da anlayamıyoruz. Çünkü biz “Samsunsporluluk ruhu” etrafında bir araya gelirken kişisel ihtiraslarımızı, siyasi görüşlerimizi, önyargılarımızı bir kenara bıraktık. Bizim ihtirasımız da, siyasetimiz de, kavgamız da Samsun ve Samsunspor’un menfaatleri üzerinedir.

Şimdi buradan özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz Bey’e seslenmek istiyoruz. Bu çağrımız onun şahsında sayın milletvekillerimiz ve diğer belediye başkalarımızadır aynı zamanda.

Sayın başkanım… Samsun için çalıştığınızın farkındayız. Size ortaya koyduğunuz bazı güzellikler için Samsunlular olarak teşekkür ediyoruz. Geçmişte neler olduğunun ayrıntısını bilmiyoruz lakin bildiğimiz bir şey varsa Şeyh Edebali’nin Osman Bey’e dediği gibidir;

“Ey oğul! Beysin; bundan sonra öfke bize, uysallık sana; güceniklik bize gönül almak sana; suçlamak bize, katlanmak sana; acizlik bize, yanılgı bize, hoş görmek sana geçimsizlik, çatışmalar, uyumsuzluklar, anlaşmazlıklar bize, adalet sana; kötü söz şom ağız haksız yorum bize, bağışlamak sana…”

Malumunuz, Osmanlılarda belediye reisi yerine “Şehremaneti” kavramı kullanılırdı. Yani şehrin emanet edildiği kişi…

Sayın başkan, lütfen size emanet edilen bu şehrin en önemli parçalarından birisi ( bizce birincisi ) olan
                      Samsunspor’muza yardımcı olun. O size bir emanettir; lütfen emanetin hakkını verin!
                      Samsunspor’suz bir Samsun eksiktir, yarımdır ve hatta bizler için bir hiçtir!

Samsunspor’u yükseltmek belli makamlarda bulunan Samsun ekabirinin boynunun borcudur; vebalidir…

Bu çağrımıza kayıtsız kalınmayacağını; en azından olumsuz dahi olsa bir cevap verileceğini düşünüyor; Samsunlular olarak bunu hak ettiğimize inanıyoruz.

M.Teoman Taş Samsunlular Derneği yönetim kurulunun dışında bu bildiride,.samsunspor.biz yönetici grubu, Grup İstanbul 55, Şirinler ve Canikli Mekansızlar Taraftar Derneklerinin de imza ve katılımı vardır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur…

bizim de adımız geçmiş bildirilerinde..inşallh artık bizle sacma sapan nedenlerle ugraşmaktan vazgecelerde takımlarına sahip cıkarlar biraz..
                      1461!

Yorum

• ben bırsey soylemek ıstıyorum bızı sevmıyorsanız bız sızı hıc sevmeyız ama ben bu sene ts nın butun maclarına gıttım ızledım ts dıye bagırmam ama ıcımde severım cunkı karadenızı cok ıyı temsıl edıyor yolunuza devam edın ınsallah ama su Samsun'u karalamayı bıtırın artık

Yorum

• İlk olarak Kais tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben bırsey soylemek ıstıyorum bızı sevmıyorsanız bız sızı hıc sevmeyız ama ben bu sene ts nın butun maclarına gıttım ızledım ts dıye bagırmam ama ıcımde severım cunkı karadenızı cok ıyı temsıl edıyor yolunuza devam edın ınsallah ama su Samsun'u karalamayı bıtırın artık

kim samsunu karalamış..sizin herhangi bir sitenizde trabzonspora br baslık acıldı mı hiç,trabzonspora basarı dileyen bir mesaj varmıdır sizin forumlarda..ancak rum trabzon,bilmem ne trabzon,yok karadenizin başkenti biziz falan filan..

biz yine adamlık yaptık samsunsporu burda tartıstık,basarılar diledik..at gözlügünü cıkarın artık..

trabzon için bagırmasan da olur,bagıran hatta canını verecek olanlar var zaten
                          1461!

Yorum

• İlk olarak Kais tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben bırsey soylemek ıstıyorum bızı sevmıyorsanız bız sızı hıc sevmeyız ama ben bu sene ts nın butun maclarına gıttım ızledım ts dıye bagırmam ama ıcımde severım cunkı karadenızı cok ıyı temsıl edıyor yolunuza devam edın ınsallah ama su Samsun'u karalamayı bıtırın artık
                            Ben kendimi bildim bileli Samsunspor taraftari nefret eder Trabzonspor'dan. Samsunpor tribünlerinde "Bu stada Ermeni girer, Trabzon giremez." seklindeki pankarti ben mi astim. Kim kimi sevmiyor söyle bana? Samsunspor'un baskanindan futbolcusuna, taraftarina kadar nefret ediyorlardi Trabzonspor'dan. Sana yalan yanlis bilgi veren büyüklerine yukarida bahsettigim pankarti sor. Yok böyle bir nefret ya. Ne yapmis Trabzonspor bu insanlara anlamak mümkün degil. Yok yani rakibimiz falan olsa anlayacagim da diyecegim ki "Devamli rekabet halindeyiz de o yüzden böyle sorunlar oluyor"; ama rekabetimizde yok. Olayi anlamak mümkün degil. 12-13 Yaslarindayken Samsunpor'a sempati beslerdim ama sirf su Trabzonspor düsmani Samsunsporlular yüzünden nefret ettim Samsunspor'dan.

Yorum

• Samsunspor bi türlü sevdiremedi, sürekli bi antipatik tutumlar içerisinde oldu TRABZONSPOR'a karsı. Halada devam ediyor adamlar... Bu tutum sürdügü sürecede asagıya dogru devam etsinler onlar...
                              TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana

BMN - SAMSUN

Yorum

• forumlarında da bir ts düşmanlığıdır gidiyor. Samsunlu olup da takımımızı destekleyenleri tenzih ederim tabi ama ben hiç sevmem bu Samsunspor'u.
                                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X