İlk olarak Şirinler_55 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Samsunspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Şirinler_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe kadarda Kin ve Nefret doLu yorumlar Yazılmış gerçi şaşırmadım
İlk olarak Şirinler_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞirinlerin içindenim ben fakat burda bayanlar dahil bir çok kişi şiddetli bir biçimde Samsunspora kin dolu konuştular 2 takımın arasının düzelme konusuna gelince bir çok arkadaşım yeni yeni burdaki düşünceleri gördü ve eskiye nazaran dahada nefret ve sinirli oldular Trabzonspora karşı bu 2 takımın arasının düzelmesi çok zor
İlk olarak Şirinler_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya kardeşim sen ne kadar terbiyesiz birisin ya ne hakla bizim taraftar grublarımız hakkında böyle konuşursun aptalda beyinsizde sensin Samsunspor'a hiç bi şekilde hakaret edemessin !
İlk olarak Şirinler_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsunspor Federasyon Tarafından Düşürüldü kendimize zararımız olsa dahi biz yine kendi çabamız ile Süper Ligde kalırdık o seneki şahibeleri herkes gördü bizi Federasyon düşürdü ama kimse Samsunspor'un bu haline aldanıp üzülmesin gün gelir biz yine geri döneriz.
İlk olarak Şirinler_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoru cümleler kurmuşsun kardeş ama bu forumda 1000 kişinin 990'nı senin gibi düşünmüyor bizimde arkadaşlarımızda aynı ama seven sevmeyen bütün herkes şunu bilsinki biz SamsunsPor olarak Geri Dönücez.. er yada geç eski günlerimize o 3 büyüklere aman vermediğimiz günlere geri dönücez. !
Gelelim şu iki takım taraftarları arasındaki olaya. Düzelmez diyorsun ya. Ben iddia ediyorum bu soğukluk düzelecek. Hemde çok yakın zamanda olacak bu iş. Sizin gitmediğiniz 19 Mayıs stadyumunda belkide burada yazı yazan ve senin önyargılı olarak hakaret ettiğin adamlar dolduracak. Önce iyi niyetli olacaksınız sonra dostluk pekişecek.
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu yazmış olduğun cümle senin niyetinin ne yönde olduğunun apaçık belirtisidir. Olaya olumsuz baktığın şaşırmadım demenle ortada ayan beyan duruyor.
Samsunspor taraftarı (ki 6 yıldır samsunda yaşamama rağmen 2. takımları samsunspor olanları saymazsak samsunsporlu tanımadım) aynı olumsuz düşüncelere sahipler. Önce aynaya bakacaksın. Kendinizi eleştireceksiniz. İyi niyetliysen bu işi daha güzel hale getirmek için çareler arayacaksın. Ona buna çamur atmakla iş daha kötüye gider ve kaybeden Trabzonspor olmaz Samsunspor olur.
Buraya gelip millete terbiyesizsin deme hakkın yok. Önce edepli olacaksın. Şikayetin varsa forum yöneticilerine gideceksin. Burası babanızın çiftliği değil. Bu forumun bir seviyesi var.
Samsunsporu değerlendireceksek senden farklı düşünürüm. Samsunspor bu haldeyse önce aynaya bakacaksınız. Takıma ne desteğiniz var. Lig tv ye samsunda ödenen paranın onda biri samsunspora ödense bu durumda olmazdınız. Bu kafayla geriye dönmeniz mümkün değil. Önce şehir olarak samsunsporu sahipleneceksiniz. Sonra başarı kendiliğinden gelecektir. Başkan bile bulma konusunda bir sürü sıkıntı yaşayan bir takımın başarılı olma şansı yoktur.
Dediğim gibi sahiplenirseniz geri döner. Yoksa boş yere beklersiniz.
Gelelim şu iki takım taraftarları arasındaki olaya. Düzelmez diyorsun ya. Ben iddia ediyorum bu soğukluk düzelecek. Hemde çok yakın zamanda olacak bu iş. Sizin gitmediğiniz 19 Mayıs stadyumunda belkide burada yazı yazan ve senin önyargılı olarak hakaret ettiğin adamlar dolduracak. Önce iyi niyetli olacaksınız sonra dostluk pekişecek.
Yorum
-
İlk olarak Şirinler_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiri gelipte benim taraftar grubuma arkadaşlarıma kardeşlerime aptallar beyinsizler dicek bende tepkimi koymicam olmaz öyle şey dediklerim harfi harfinede doğrudur sen arkadaşını koruma o yorumları yapan kişi burda Terbiyesizdir ben onun yaptığı Terbiyesiz yoruma karşı Samsunlu ve Samsunsporlu olmanın erdemi ile adam gibi edepli cevap verdim argo konuşmadan herkes her yerde haddini bilicek bu forum sizin olabilir ama haklı olduğunuzu göstermez !!
Ben sana haksızsın demedim
Sıkıntın varsa forum yönetimine şikayet edeceksin dedim
Bir adli vaka olduğunda kendin mi çözmelisin yoksa polise mi başvurmalısın
İşin kuralları var. Onlara uyacaksın.
Ben uyuyorsam sende uyacaksın.
Ayrıca buraya gelmiş düşmanlık tohumları ekiyorsun. Şirinlerim içindeyim diyorsun. Peki yarın stadyumunuzda Trabzonsporun size başarılar dilediğini içeren bir pankart görürsen utanmayacakmısın. Sapla samanı karıştırma.
Trabzonspora düşman olmak size bir şey kazandırmaz. Bunu geçmiş tecrübelerden bilmen gerekir. Hem de samsun gibi yarısının Trabzonlu olduğu bir şehirde.
Tribünleri doldurmaktan acizsiniz dostluk yolunu seçin bakalım ne kadar yararını göreceksiniz. Yakın bir zamanla şirinlerle iletişime geçeceğim zaten sen canını sıkma
Yorum
-
İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin abi boşuna kürek çekiyosun bence
Bunlar bize düşman doğdu düşman ölecekler...
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİdrak sorunu yaşıyorsun galiba arkadaşım
Ben sana haksızsın demedim
Sıkıntın varsa forum yönetimine şikayet edeceksin dedim
Bir adli vaka olduğunda kendin mi çözmelisin yoksa polise mi başvurmalısın
İşin kuralları var. Onlara uyacaksın.
Ben uyuyorsam sende uyacaksın.
Ayrıca buraya gelmiş düşmanlık tohumları ekiyorsun. Şirinlerim içindeyim diyorsun. Peki yarın stadyumunuzda Trabzonsporun size başarılar dilediğini içeren bir pankart görürsen utanmayacakmısın. Sapla samanı karıştırma.
Trabzonspora düşman olmak size bir şey kazandırmaz. Bunu geçmiş tecrübelerden bilmen gerekir. Hem de samsun gibi yarısının Trabzonlu olduğu bir şehirde.
Tribünleri doldurmaktan acizsiniz dostluk yolunu seçin bakalım ne kadar yararını göreceksiniz. Yakın bir zamanla şirinlerle iletişime geçeceğim zaten sen canını sıkma
Yorum
-
İlk olarak Şirinler_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim kimsenin ne dostluğununa nede düşmanlığına ihtiyacımız yok biz Samsunsporluyuz kimseye muhtaç deyiliz Samsunda nice Trabzonlu olupta Samsunsporu tutanlar var dostluk yolu demişsin sizin bu forumda bayandan tut erkeğine hepiniz düşmanca kin dolu nefre içeren sözleri yazmışsınız ztn sen madem bi dostluk kurmak istiyosun önce burdaki Trabzonsporlu arkadaşlarını ! hemşerilerine Samsunspor dostluğunu öğret ikna et sonra Şirinlerle irtibata geç boş lafa karnımız tok umarım anlamışsındır..
Sana sadece bu yazdıklarını unutma diyorum
Zaman gelecek bu yazdıkların için yanlış düşünmüşüm özür dilerim diyeceksin
Trabzonlu adam Trabzonsporu tutar bir başka takıma sempati besler sadece
Okuman yazman varsa benim niyetimin kötü olmadığını anlaman lazım ama kahrolası önyargılar seni rahat bırakmıyor
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzatmanın anlamı yok
Sana sadece bu yazdıklarını unutma diyorum
Zaman gelecek bu yazdıkların için yanlış düşünmüşüm özür dilerim diyeceksin
Trabzonlu adam Trabzonsporu tutar bir başka takıma sempati besler sadece
Okuman yazman varsa benim niyetimin kötü olmadığını anlaman lazım ama kahrolası önyargılar seni rahat bırakmıyor
Yorum
-
İlk olarak Şirinler_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaşım ben sen dahil bazı Trabzonsporluları anlamıyorum resmen ne inanıyorsunuz Trabzonlu olupta Samsunsporu yada başka bir takımı tutan kişilere nede inanmak istemiyosunuz en az diyorum bak 50 tane Trabzonlu olupta Samsunsporu tutup Samsunda yaşıyan kişileri tanıyorum neyse birde demişsin zaman gelecek özür diliceksin ben her zaman lafımın arkasındayım biz Samsunluyuz gün gelir kimin haklı olduğu çıkar merak etme
Yorum
-
İlk olarak Şirinler_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebnde ist'da yaşıyorum kısmetse olur bir gün
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞirinlerdenim ondanım bundanım diye atıp tutmayacaksın. Fitne hoş bir şey değil. Böyle çıkar meydana.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum