Samsunspor Insallah en kisa zamanda toparlanir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Samsunspor
Daraltma
X
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsunspor forumunu girip "Trabzon" yazdığınızda karşınıza çıkacak olan kelimeyi bir okuyun bakalım
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüşman olalım samsunspora o zaman
Deneyebilirsiniz...
"Ne Ermeni Ne Rum ,Tek Düşmanımız Trabzon" pankartınıda ben açtırmadım.Gelişen olaylarda hata payı sadece tek bir tarafa ait midir yada olayların öncesi ,geçmişi nedir bu zamana kadar duyulan kinin gerekçesi sadece bir çekememezlikten mi ileri gelmiştir bilemiyorum.Ama Trabzon şehri ve Trabzonspor kulübü hakkında forumlarında yazılıp çizilenler hoş değil.
Ayrıca ben hiç bir Trabzonspor-Samsunspor maçında Samsun şehrini yada kulübünü aşağılayıcı yönde bir pankarta şahit olmadım Avni Aker'de.
Dolayısıyla düşman olacak bir durum yok ortadaYani tek taraflı bir kuruntudan ibaret olduğunu düşünüyorum...
En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 25.09.2008, 03:24.
Yorum
-
bu konu hakkında ben de birkaç bişi söylemek istiyorum.
her fırsatta bu gibi tartışmaların gereksiz olduğunu savunur ılımlı mesajlar yazarım.
yani bi kaç kişinin olumsuz mesajından yola çıkıp hepsini bir görmek yanlışdır diye düşünürüm.
fakat üzülerek söylüyorum samsunsporda Trabzonspora karşı bi antipati var. düşünüyorum nedenini bulamıyorum.
eğer onlarda bizi küme düşürdünüz diyorlarsa ''Hadi be sende'' diyorum. ligde sadece Trabzonsporlamı maçınız vardı derim.
gelelim arkadaşın verdiği örneğe. samsundaki deplasman maçlarında olsun forumlarında olsun gördüğüm aşağalamalarına burda onlar gibi cevap verecek değilim ki zaten burada o şekilde aşağılamaya izinde vermeyiz.
chovy güzel dedi. her fırsatta alakalı olsun yada olmasın ama her fırsatta Trabzonspora laf atmayı başarıyorlar.
ben arasıra karadeniz takımlarının forumlarına bakarım ne durumdalar diye.
Gördügüm şey samsunspor forumlarında inanılmaz şekilde herşeyle Trabzonspor bağlantısı kurabilmeleri. nasılbeceriyorlar anlayamıyorum
diyediyediye 2. lige düşürdüler takımı. gidişatlarıda hiç iyi değil bu gidişle 2. B ye de düşebilir.
takım iyi olduğu dönemler de yaşa başkan yaşa yönetim derken , alınan 2 kötü sonuçta falancı yönetici Trabzonluymuş, filan cı oralıymış .. istifa vsvs
bırakın Trabzonla uğraşmayı işinize bakın diyesim geliyor. ama boşversene diyorum. bir nüsibet bin nasihatten evladır derler. belki sonunda anlarlar yanlış yapıtıklarını. anlayacaklarda ama geç olacak gibi.
en son şuan ki başkanları Trabzonlu. samsunspora başkan adayı çıkmayınca, samsunda yaşayan Trabzonlu futbol sevdalısı bi hemşerimiz kulübe sahip çıkmış. şu günlerde nekadar onu sevdiklerini söyleslerde alınacak kötü sonuçlardan sonra bu adam Trabzonlu bizi yaktı derse hiç kimse şaşırmasın. şuanda bile sırf Trabzonlu olmasından dolayı onu beğenmeyen ler var ama sayıları çok az henüz. fazlada ses çıkaramıyorlar çünkü başkan adayı yoktu başka.
kısacası bu kafayla gidildikçe ileriye gitmek yerine iyice geriye giderler. hele Trabzonsporla uğraşmak kendilerine faydadan çok zarar getirir.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Bu sene hedef ilk 10 da ligi bitirmek. Seneye de inşallah yeniden süperlig'deyiz. Ayrıca Samsunspor'a laf salayan dostlara söylüyorum. Belirli tribün gruplarının münferit sloganları geneli bağlamaz. Trabzonspor ile Samsunspor arasında bir husumet yoktur. Ben ikisini de destekliyorum gönülden..
Yorum
-
.....
Samsun u severdim taa ki burdaki yazıları okuyuncaya kadar.
Eğer öyle bir durum varsa ki forumlarına bakınca ve renkdaşlarımın sözlerine çok sinirlerim bozuldu. Benim ahlakım bunlara el vermez.
Bundan sonra samsunu gözlemleyecem. Eğer bize karşı en ufak bir şeylerine rast gelirsem ebediyen gözümde biter..........
Yorum
-
Bırakın bu kolpaları yaa..bunlar adam değil gecen sene samsundan macımıza gelen kısıleri en iyi şeklde ağırladık aç karınlarını duyurduk..derneğimizde misafir ettik..ama onlar ne yaptı samsun rize macından once sitelerinde stada giremıceksınız..trabzonla pekişen takımla işimiz olmaz..trabzon ve rize rumsunuz falan...İşte samsun bukadar BURSA yalakaları..orda sız guzel agırlasaydınız sorun cıkmazdı..sımdı her olayı ilk rizeliler baslattı diyosunuz..ne nankör insanlarsınız siz..biz böylemi ağırlamıştık sizi..zavallılar iyiki bir geçmisiniz var ona saygımız var tamam ama sizin bir geleceğiniz yok bitiksiniz..düsersiniz insanllah..Maçta samsunspor atkısı yakılmıs sanırım orda yanlıs yapmıs bizimkıler..
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum