Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın | Genel

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Goldmaster 9400 CI kullanıyorum. Cihaz TRT kanallarına geçiş yaptığım anda sürekli açılıp kapanmaya başlıyor ve kumanda çalışmıyor. Diğer kanalları izlerken hiçbir sorun yok. Birde Star'ı göstermiyor. Tamire getirdim beyni gitmiş dediler?
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Hiçbir V ile biten frekansı açmıyor , merkezi sistem çanak kullanıyoruz sorun nerde olabilir
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Goldmaster 9400 CI kullanıyorum. Cihaz TRT kanallarına geçiş yaptığım anda sürekli açılıp kapanmaya başlıyor ve kumanda çalışmıyor. Diğer kanalları izlerken hiçbir sorun yok. Birde Star'ı göstermiyor. Tamire getirdim beyni gitmiş dediler?
        Beyni mi gitmiş ? 6-7 senedir bu işi yapıyoruz son 2-3 senesinde iyice profesyonelleştim daha bir tane tüketiciye beyni gitmiş demedim öyle bir laf da duymadım o nasıl olmuş acaba ya Abi bir görüşeyim rastlanılan bir arızaysa yardımcı olmaya çalışırım .

İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hiçbir V ile biten frekansı açmıyor , merkezi sistem çanak kullanıyoruz sorun nerde olabilir
        Giray sana da mesaj attım ama gelmedi mi bilmiyorum cevap vermedin cihazda arıza var bakılması gerekiyor
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Benim dream box cihazından yalnızca normal tv leri izliyordum..Cihazı kırmızı yanar halde bırakıyordum..2 gün önce elektrikler gidip geldikten sonra cihazın sesi soluğu ışığı kesildi..Ne oldu ki..cevap veren olursa sevinirim..Hemen yandı demeyin alıştıra alıştıra söyleyin..Tedavisi mümkünmüdür.
          Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
          UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim dream box cihazından yalnızca normal tv leri izliyordum..Cihazı kırmızı yanar halde bırakıyordum..2 gün önce elektrikler gidip geldikten sonra cihazın sesi soluğu ışığı kesildi..Ne oldu ki..cevap veren olursa sevinirim..Hemen yandı demeyin alıştıra alıştıra söyleyin..Tedavisi mümkünmüdür.
            Maalesef hastayı kaybettik abi Onlar adaptörlü olduğu için elektrik kısmı adaptörün içerisinde . Senin sorunun adaptörünü değiştirince düzelecektir içine zarar verebileceğini zannetmiyorum
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim dream box cihazından yalnızca normal tv leri izliyordum..Cihazı kırmızı yanar halde bırakıyordum..2 gün önce elektrikler gidip geldikten sonra cihazın sesi soluğu ışığı kesildi..Ne oldu ki..cevap veren olursa sevinirim..Hemen yandı demeyin alıştıra alıştıra söyleyin..Tedavisi mümkünmüdür.
              Hocam cihazı fişe taktıgınızda ışık hangi renk yanıyor?Yeşil yanıyorsa sizlere ömür gibi duruyor.Kırmızı yanıyorsa rs 232 kablo ile dreamup tan yeni image atmayı deneyin.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hiçbir V ile biten frekansı açmıyor , merkezi sistem çanak kullanıyoruz sorun nerde olabilir
                Sorun sende olabilir, en son ne zaman çiçek aldın, ne zaman güzel bir söz söyledin çanağına ?
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocam cihazı fişe taktıgınızda ışık hangi renk yanıyor?Yeşil yanıyorsa sizlere ömür gibi duruyor.Kırmızı yanıyorsa rs 232 kablo ile dreamup tan yeni image atmayı deneyin.
                  Dedim ya ışık yok ..Ne yeşil ne kırmızı...Hayat belirtisi yok..Umarım canberk arkadaşın dediği gibidir..Öyleyse uyumlu adaptörü heryerde bulabilirmiyim..
                  Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                  UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Valla İstanbul gibi bir yerde adaptörü bakkalda bile bulman lazım abi Ya da birine götür cihazı bu işleri yapan ; adaptörü ölçsün patlamışsa anlar zaten yoksa elinde adaptör vardır dener de çalışırsa cihaz öyle alırsın adaptörü
                    BordoMavi.Net

Yorum

• Beyler, bayanlar; Led tv yada smart tv alıp kullanan, beğenen, fiyatları hakkında bilgisi olan, bak gel sende bundan al çok uygun ve çok kaliteli diyen var mı aramızda.

Markam samsung onu söyleyeyim, başka önerilere de kapalı değilim diyip konuyu başlatayım.

Yorum

• Uzun zamandan beri yaşamış olduğum bir sıkıntı hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. Binada merkezi sistem uydu var.

Samsung 40D8000 model Tv kullanıyorum. Kendinde SD/HD uydu alıcısı olmasına rağmen Türksat uydusundan Batı kapsama alanına giren hiç bir kanalı izleyemiyorum. Sorun Tv olabilir düşüncesi ile Next Ye 2000 CIS Super Plus ve Next Minix HD recevier ile denememe rağmen bir türlü batı kapsama alanına giren hiç bir kanalı izleyemedim. Kanal araması yaptığımda 165 Tv kanalını ancak çıkıyor. Binada bu sorunu yaşayan başka daire yokmuş. Doğu-Batı kapsama alanı diye özel bir ayarmı var yoksa sorun başka bir yerde mi ? (kablo, merkezi sistem, diqisec ayarları vs...)
                        "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Öyle bir ayar olamaz olsa cihaz değiştirdiğinde çalışırdı hocam. Sorun ya sistemden duvara ya da duvardan televizyona gelen kabloda. Bir de sistemde sana ait olan girişte problem olabilir yer değişimi denenebilir de bunu merkezi sistemle ilgilenen elektronikçi arkadaşların yapması gerekir kendileri biliyordur çünkü hangi daire nereye bağlı diye
                          BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Öyle bir ayar olamaz olsa cihaz değiştirdiğinde çalışırdı hocam. Sorun ya sistemden duvara ya da duvardan televizyona gelen kabloda. Bir de sistemde sana ait olan girişte problem olabilir yer değişimi denenebilir de bunu merkezi sistemle ilgilenen elektronikçi arkadaşların yapması gerekir kendileri biliyordur çünkü hangi daire nereye bağlı diye
                            Cevap için teşekkür ederim.
                            Baktırmakta fayda var o zaman.
                            "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beyler, bayanlar; Led tv yada smart tv alıp kullanan, beğenen, fiyatları hakkında bilgisi olan, bak gel sende bundan al çok uygun ve çok kaliteli diyen var mı aramızda.

Markam samsung onu söyleyeyim, başka önerilere de kapalı değilim diyip konuyu başlatayım.
                              LG nin LW4500 3D Led Tv ben 2000 tl almıştım şimdi 1500 tl lere düşmüş ve çok memnunum, bir tek smart tv özelliği yok onu da laptop u hdmi veya vga kablosuyla tv takıp kablosuz mouse ve klavyeyle kolayca aşabilirsiniz ben öyle yapıyorum.
                              TrabZonguldaklı...

Yorum

• Teşekkür ediyorum Erdinç abi listeme aldım bunu da;

Peki bu ürünü kullanan var mu sanki buda iyi gibi sanki ; http://www.teknosa.com/kategori/ses_...fhd_led_lcd_tv

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X