Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2007-2008 | Transfer Dosyası

Evet sanırım artık böyle bir başlık açmanın zamanı geldi! Ligin bitimine 4 hafta kaldı ve çeşitli transfer haberleri çoktan çıkmaya başladı bile...hatta Ziya Dogan gelecek sezon için bir oyuncuyla anlaştığımızı söyledi...yeni transferleri ve yeni transfer haberlerini burada tartışalım...

"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

1- Adnan Güngor alındı .

Yorum

bıze futbolcumu yok nasıl olsa yedekde oturtacaz ben dıyorumkı bızım yedek kulubesı yeterınce zengın degıl bence FATIH TEKKEYI alıp yedek de oturtalım o daha ıyı gorunur suan kılerden
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

Transferin Ziya doğan doğrultusunda olması kötü..Seneye de takımın başında olucağının sinyallerini veriyor.
        T R A B Z O N S P O R

Yorum

Basliklar bir bir Patliyor bu Gün

Evet Transfer zamani geldide geciyor bile.

Sezon Sonu Mukavelesi bitecek Futbolcular ile temasa gecilmeli ve Imzalar atilmali!

Eziksaray bir bir Transfer etmeye basladi bile.

Yönetim UYUMA diyecegim ama nafile.
          Uykudan hic kalkmadilarki
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Ne mutluydum ben ya bu başlığa girene kadar. Yemek organizasyonundan dolayı unutmuştum ziyayı filan. Yine hayatımı kararttın ziyaaaaaaaaaaa

Yorum

İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne mutluydum ben ya bu başlığa girene kadar. Yemek organizasyonundan dolayı unutmuştum ziyayı filan. Yine hayatımı kararttın ziyaaaaaaaaaaa

Aman kardesim yapma.

Sen en iyisi gözlerini kapa o zaman

Ama hos gözlerini kapasanda rüyanda görüyorsundur o keli dimi?
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aman kardesim yapma.

Sen en iyisi gözlerini kapa o zaman

Ama hos gözlerini kapasanda rüyanda görüyorsundur o keli dimi?
                Kellere antipatim oluştu. Kelseniz benimle görüşmeyin

Yorum

Vay be bir transfer sezonu daha başlıyor ha çok umutusuzum ben ziya gitmedikten sonra transfer sezonu benim için bir anlam ifade etmiyor en büyük kazancımız ziyadan kurtulmak olacaktır ama adam kulaklarını tıkadı yüzsüzlüğü ele aldı gitmemekte direniyor
                  KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                  Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

uşaklar bana kalırsa yeni dönemde kalmak için yönetim fatih tekke yi alacaz diyerek bizi kandırma eylemlerine devam edecekler gibime geliyor hadi hayırlısı ALLAH TRABZONU nuri albayrak ve ziyadan korusun

Yorum

Kaleye Martinez veya Hakan Arıkan dan biri alınmalı rekabet için.

Sag beke Adnan alındı Tayfun Cora da gelecek oraya artık gerek yok.

Sol beke alınabilecek en kaliteli futbolcu wederson olur hem de Türk oldu.

Orta sahaya hüseyin ve aymanın yanına ( Biri oynayacak ama ) hem

defansif hemde ofansif özellikde birisi. Mesela Lensin kaptanı Seydou Keita

veya Dinamo Kievden Ayila Yussuf

Sag kenara oyuncu almaya gerek yok Gökdeniz Ve Yattara var orada.

Sol açık bölgesine yabancı alınmalı Gürcü Gogua olabilir veya Türk olacaksa

Ali bilgin veya Engin Baytar olabilir

Forvete Umutun yanına takviye şart

adaylar Holosko Mehmet Çakır olabilir Türkiyeden veya yurt dışından biri de

olabilir iyi bir golcü.
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

İlk olarak hamzaalb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1- Adnan Güngor alındı .
                        Büyük basari, alkisliyorum yönetimimizi

Yorum

İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kellere antipatim oluştu. Kelseniz benimle görüşmeyin

Tam olmasada az kelim!

Görüsebilirmiyiz?

Yorum

ziya gitsin marcelinho geri gelsin

Yorum

bence yonetımın elınde olmasındansa zıyanın elınde olması daha ıyı su bır gercekkı zıya yonetımden daha ıyı futbolcu seccıyor
                              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

Çalışıyor...
                              X