Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Eren'i seviyorum. Yetenekli buluyorum. Fakat bu sezon müdahale gelmeden kendisini yerlere atmasını eleştiriyorum. Bir sakatlık endişesi yaşıyor olabilir. Transfer hedefi vardır, anlıyorum.
Geçen sezon bileğine, ayağına çok basılmıştı ve buna rağmen (yanlış hatırlamıyorsam) en fazla oynayan oyuncumuzdu. İnşallah kariyeri sakatlıksız ve başarılı geçer. Her ikili mücadele sonrası yere bırakıp kıvranma huyundan vazgeçmesini bir destekçisi olarak tavsiye ederim.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Bu adamin gelisim saglayacagina zerre inanmıyorum. Topla iliskisi iyi olmayan bir adamin gelisme imkani yok
Keçinin olmadigi yerde celebi gibi takiliyor iste. Yetenek yok, zeka yok, teknik yok, fizik yok. Yok oglu yok
Bu adamin gelisim saglayacagina zerre inanmıyorum. Topla iliskisi iyi olmayan bir adamin gelisme imkani yok
Keçinin olmadigi yerde celebi gibi takiliyor iste. Yetenek yok, zeka yok, teknik yok, fizik yok. Yok oglu yok
İmza. Arifi koy gelisir, cocuk topa hukmedebiliyor, Lakin eren de teknik yok yetenek altyapi savunma. Bu adamin gelismesi 2030u bulur
Yorum