Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eren Evren Elmalı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İyi bir bek oyuncusunun takımda ne kadar fark yaratabileceği 2 sezondur ortada. Geçen sezon örnek Meunier idi bu sezon da Malheiro. Bu arkadaş ise derhal gs'sine şutlanmalı. Cebimize para koyabildiğimize şükretmek lazım.

Yorum

İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Milyon Euro'ları onar onar saçan gs Eren'in çerez parasını taksitle ödemeye çalışıyormuş. Vampir bunlar. Sodexhoyla ödeseydiniz mk.

Gs'nin kadrolu trolü değil mi bu? Olayı Şenol Hoca açıkladı. Kuralsızlıklarını örtmek için, işi biz yokuşa sürüyormuşuz gibi anlatmış.

Alternatif varmış, kimmiş? Alanya'daki çocuk mu? Rıdvan mı? Alsınlar.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gs'nin kadrolu trolü değil mi bu? Olayı Şenol Hoca açıkladı. Kuralsızlıklarını örtmek için, işi biz yokuşa sürüyormuşuz gibi anlatmış.

Alternatif varmış, kimmiş? Alanya'daki çocuk mu? Rıdvan mı? Alsınlar.
        Tanımıyorum, trol müdür nedir bilmem. Şenol hocanın açıklamalarından anlaşılan, gs denen ahlaksız kulüp futbolcuyla anlaşıp bizi satmaya mecbur bırakmaya çalışmış. Böyle ahlaksızlık olmaz diyeceğim ama gs işte. Her türlü ahlaksızlığın, çiğliğin, terbiyesizliğin, şaibenin bolca görüldüğü bataklık.
        “Beşiktaş için canımı veririm.”
        —Şenol Güneş

Yorum

Gs istediğimizi versin yoksa takımda kalsın.Bize nakit lazım adamlar buzdolabı alır gibi topçu almaya çalışıyor.Eren için 3.5 büyük rakam bana göre ancak Gs denilen çirkef takıma da haddini bildirmek lazım.

Bize gelince para vermiyorlar ama Skrniar ve Mikaudatzeye dünyanın parasını teklif ediyorlar.

Yorum

Zihin olarak bizden gittiği çok belliydi dün.

Hoş 2,5 yıldır bu dünkü ortalamanın civarlarındaydı hep.
            Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zihin olarak bizden gittiği çok belliydi dün.

Hoş 2,5 yıldır bu dünkü ortalamanın civarlarındaydı hep.
              Ben düne özel bir şey görmedim
              Hattâ yine koştu sakınmadı 90dk , saygı duydum açıkçası
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben düne özel bir şey görmedim
                Hattâ yine koştu sakınmadı 90dk , saygı duydum açıkçası
                Ben de aynı şekilde düşünüyorum elinden geleni yaptı Eren.

Yorum

• Her maçta elinden geleni yapıyor zaten. Sorun elinden gelenlerin bize yetmemesi
                  www.x.com/zykmda

Yorum

150 tane maç oynadın 15 tane ortan yok. Senin 3 senedir yapamadığını Pedro 10 maçta yaptı. Pedro gibi adamlara sabredilir sana değil. Biran önce git yapamadığın her şey için teşekkürler. Galatasaray taraftarı seni 5 maçta Eyüpspora postalar merak etme herkes Trabzonspor camiası gibi iyi niyetli değil.

Yorum

Inşallah ellimizde patlamaz
                      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

E hala KAP falan yok.
                        Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

Eğer şu son maçlarda çok çok iyi futbol oynayıp kendini gösterirse hiç belli olmaz Avrupa'yada transfer olabilir.Zaten transfer sezonu yeni açıldı.Avrupa'da bütün takımlar şuanda harıl harıl futbolcu izliyor.Düşünün kasımpaşa'dan bile Avrupa'ya transfer olan futbolcu var.Herşey şuanda Eren'in elinde şuan ki maçlarda kendini gösterirse Avrupa'yada transfer olma ihtimali çok yüksek.Eren şuan maçlarda çok çok mücadele ederek bol bol asistler yapmaya çalışsın..

Yorum

Güya burun kıvırıp, oyuncu ve tsnin arasını açıp oldu bittiye getireceklerdi. İş bozulunca en akıllısı bile Kazımcan'dan fazlası yok vs moduna geçti.

Bugün hepsi yabancı kontenjanı ve bek performansını eleştiriyor. Hücum oyuncusu olan Sallai'nin bekte bindirerek ne kadar fayda yarattığından falan bahsediyor.

Oldu 5 milyon, işinize gelirse.
                            ( ゚д゚)

Yorum

Galatasaray'a gitmeyeceği kesinleşince sevinçten standartlarının üstünde performans sergiledi çocuk. Nwakaeme ile ilk kez bu kadar uyumlu gözüktü.

Tamam kardeşim bizimlesin ya, sıkma canını.

Yorum

Nwakaeme de bundan ümidi kesmiş ki Eren'in bindirme yaptığı en az 4-5 pozisyonda topu soldan önüne koşuyoluna atmak yerine topu sağına çekip içe katetti. Ama bindirme yapıp da soldan geldiği pozisyonların da neredeyse tamamında topu çok çok kötü kullanan bir oyuncu Eren. Nasıl bu kadar kötü kullanabiliyor akıl alır gibi de değil.

Yorum

Çalışıyor...
                                X