Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eren Evren Elmalı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sadece hızı var kimse kendini kandırmasın
    Ne iyi orta ne oyun kurma ne uzun top hiç birşey yok
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

Biz hep Eren Elmalı tribünündeydik...

İtalya Ligi'ne çok yakışacak, pulli pulli

Yorum

iyi mücadele etti şikebahçe maçında
        tebrikler

(UEFA)

Yorum

Defansif oyunda iyi ama hücum oyununda meziyeti yok. Daha kreatif Novak tarzı bir bek bulmalıyız yerine seneye. Şampiyonluk takımının beki olamaz.

Yorum

İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Defansif oyunda iyi ama hücum oyununda meziyeti yok. Daha kreatif Novak tarzı bir bek bulmalıyız yerine seneye. Şampiyonluk takımının beki olamaz.
            Eren atletizmi müthiş. Topla meziyeti evet düşük ama sağ bek kreatif olursa Eren bulunmaz nimet.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Eren'i seviyorum. Yetenekli buluyorum. Fakat bu sezon müdahale gelmeden kendisini yerlere atmasını eleştiriyorum. Bir sakatlık endişesi yaşıyor olabilir. Transfer hedefi vardır, anlıyorum.

Geçen sezon bileğine, ayağına çok basılmıştı ve buna rağmen (yanlış hatırlamıyorsam) en fazla oynayan oyuncumuzdu. İnşallah kariyeri sakatlıksız ve başarılı geçer. Her ikili mücadele sonrası yere bırakıp kıvranma huyundan vazgeçmesini bir destekçisi olarak tavsiye ederim.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

eren bu sene iyi bence bir de orta açma işini çözse tamamdır.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Bravo Eren, yine milli takımdasın
                  Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

Valla aradım.

Yorum

aferin zorla gol yaptırdın uyuyan takım durduk yere. iyi miyi düzledi diyoruz ama yok olmuyor

Yorum

Sezon başından beri belki de en istikrarlı oyuncumuzdu, bugün bozdu.

Canı sağ olsun.

Yorum

Eren kadar yorucu bek az vardır. Ekranda yoruldum erene kizmaktan
                          Bazi ufak hile hucumlarini da ogrenmis ama tebrikleyelim

Yorum

Bu adamin gelisim saglayacagina zerre inanmıyorum. Topla iliskisi iyi olmayan bir adamin gelisme imkani yok
                            Keçinin olmadigi yerde celebi gibi takiliyor iste. Yetenek yok, zeka yok, teknik yok, fizik yok. Yok oglu yok

Yorum

En kötü maçlarından birini oynadı
                              ***GeNÇ***

Yorum

İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu adamin gelisim saglayacagina zerre inanmıyorum. Topla iliskisi iyi olmayan bir adamin gelisme imkani yok
                                Keçinin olmadigi yerde celebi gibi takiliyor iste. Yetenek yok, zeka yok, teknik yok, fizik yok. Yok oglu yok
                                İmza. Arifi koy gelisir, cocuk topa hukmedebiliyor, Lakin eren de teknik yok yetenek altyapi savunma. Bu adamin gelismesi 2030u bulur

Yorum

Çalışıyor...
                                X