Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eren Evren Elmalı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

tabiki ülkemizdeki en iyi sol bek..ama adam karşılamada bıraktığı mesafeye ve kestiği ortalara az daha dikkat ederse milli takım hayırlı olsun

Yorum

iki golde de katkısı var diye yazılmış sosyal medyada. öyle olunca pozsiyonları bir izleyeyim dedim.
      ilk golde orda bulunan her oyuncunun zaten yapacağı bir şey yapmış . asıl golü getiren denswillin trezegeye oynaması.
      ikinci golde ileri topu götürüp kaptırmış sona bakasetas kapmış bu da katkı olarak görülmüş ya ne diyim şaka gibi

bütün maç her topa sırtını çevirdi her maç yaptığı gibi . savunma olarak hiçbr topa müdahale etme niyeti olmuyor çalım yiyeceğinden yada topun canını acıtacağını düşündüğünden olsa hep ellerini arkaya alıp gözlerini kapatıp zıplıyor

hücüm anlamında daha bi tane isabetli ortası yok. neyi beğeniliyor anlamak mümkün değil

Yorum

Orta yapma ekstra calismalar yapsin larsenle beraber
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

kasımpaşa'dan yediğimiz bu kaçıncı transfer kazığı sayamadım.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Daha tam cözemedigin bir oyuncu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

Çok yetersiz kalmaya başladı. Kapalı savunmaya karşı yalandan zorlayacak tekniği bile yok. Hemen topa basıp geri dönüyor.

Yorum

Tempolu bir oyuncu ama pek yeterli seviyede değil malesef.
                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

Iyi niyetli istekli
                  ama
                  yetersiz su an

onune
                  iyi bir bek
                  alinip eren pismesi
                  lazim

Yorum

Yıllardır solbeksiz oynadığımız için bana gayet yeterli geliyor.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Taç atışı sonrası gelen gol,öyle veya böyle yine golde pozisyonun içerisindeydi (:
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Orta kesmeyi bilse tadından yenmez aslında.

Yorum

istekli arzulu ama çok çalışması lazım...
                          ***GeNÇ***

Yorum

Masuaku, Alioski...

Eren... şut çekmeyi de bilmiyor, orta yapmayı da.. ilk maçlarda gözümüze iyi gibi göründü ama nedense artık iyi olmadığını düşünüyorum. İlk fırsatta da milli takımdaki yerini kaybedecektir.

Yorum

Temposuda iyi bindirmeleride son hareketleri ve ortaları biraz sıkıntılı.Ben daha iyi olacağını düşünüyorum gelişime açık bir oyuncu.

Defansta biraz daha sertlik göstermeli.Şu an takımın en alternatifsiz oyuncusu
                              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

takım toparlandığı takdirde en beklenmedik katkıyı alacağımız oyuncudur kendisi.
                                haşat oldu, acayip saçmaladığı maçlar da var ama çok sağlam adam.
                                2000 doğumlu bu çocuk, mental olarak bir şeyleri aşabilirse ki bu fiziki yıpranmışlıkla ötelemiş oluyoruz durumu, tutamayız elimizde.

Yorum

Çalışıyor...
                                X