Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Trabzon'lu olmadigi halde Trabzonsporlu olmanin ayricaligini her platformda söyleyen karadenizin hirçin çocugu sevgili Kazim Koyuncuyu kaybettik. Tüm Trabzonspor camiasinin basi sagolsun
    Biliyoruz
    Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
    Toprak çökecek
    Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
    \"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
    Gidelim
    Yildizlarin çok oldugu
    Bir gökyüzü altina ...

Çok üzüldümmmm.

Allah rahmet eylesin , Mekani Cennet olsun, Yakinlarina sabir ve bassagligi diliyorum.
    Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
    Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

Yemin ederim nasil üzüldüm anlatamam. Seni asla unutmayacagiz Kazim Koyuncu. Allah rahmet eylesin mekanin cennet olsun.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

mekani cennet olsun [img]smileys/smiley19.gif[/img]
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Seni,sesini Karadenizin hirçin dalgalarinda sonsuza kadar bulacagiz,zamansiz gidisin yokolus degil kiyamete kadar hergün yeniden bir dogus olacak senin için,unutmayacagiz unutturmayacagiz.........
          Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

Basimiz saolsun.Allah geride kalanlara sabir versin.
            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

topragi bol mekani cennet olsun...
              HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

Ne diyecegim bilemiyorum. Inanmadim ya da inanmak istemedim önce ancak malesef kaybettik kazim abiyi. Söyleyecek söz bulamiyorum. Allah rahmet eylesin... Ailesinin ve sevenlerinin basi sagolsun..
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

basimiz saolsun mekani cennet olsun
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Sok oldum abi nasil olur ya daha yeni tedaviye baslamisti

SENI HIÇ UNUTMAYACAGIZ
                    En son Çakır tarafından düzenlendi; 08.09.2006, 11:41.
                    <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

Cok uzucu. Allah rahmet eylesin ve taksiratini affeylesin...
                      "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                      Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

allah rahmet eylesin...[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                        efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

Valla çok üzüldüm ve sok oldum.Allah rahmet etsin,yakinlarina da sabir versin.

Yorum

abiler nerden duydunuz ya.hiçbiyerde göremedim ve de görmek istemiyorum da zaten..
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

cok uzuldum ya Allah rahmet etsin...[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

Çalışıyor...
                              X