Trabzon'lu olmadigi halde Trabzonsporlu olmanin ayricaligini her platformda söyleyen karadenizin hirçin çocugu sevgili Kazim Koyuncuyu kaybettik. Tüm Trabzonspor camiasinin basi sagolsun
Trabzon'lu olmadigi halde Trabzonsporlu olmanin ayricaligini her platformda söyleyen karadenizin hirçin çocugu sevgili Kazim Koyuncuyu kaybettik. Tüm Trabzonspor camiasinin basi sagolsun
Çok üzüldümmmm.
Allah rahmet eylesin , Mekani Cennet olsun, Yakinlarina sabir ve bassagligi diliyorum.
Yemin ederim nasil üzüldüm anlatamam. Seni asla unutmayacagiz Kazim Koyuncu. Allah rahmet eylesin mekanin cennet olsun.
mekani cennet olsun [img]smileys/smiley19.gif[/img]
Seni,sesini Karadenizin hirçin dalgalarinda sonsuza kadar bulacagiz,zamansiz gidisin yokolus degil kiyamete kadar hergün yeniden bir dogus olacak senin için,unutmayacagiz unutturmayacagiz.........
Basimiz saolsun.Allah geride kalanlara sabir versin.
Ne diyecegim bilemiyorum. Inanmadim ya da inanmak istemedim önce ancak malesef kaybettik kazim abiyi. Söyleyecek söz bulamiyorum. Allah rahmet eylesin... Ailesinin ve sevenlerinin basi sagolsun..
Sok oldum abi nasil olur ya daha yeni tedaviye baslamisti
SENI HIÇ UNUTMAYACAGIZ
Konu Çakır tarafından (08.09.2006 Saat 11:41 ) değiştirilmiştir.
Cok uzucu. Allah rahmet eylesin ve taksiratini affeylesin...
allah rahmet eylesin...[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Valla çok üzüldüm ve sok oldum.Allah rahmet etsin,yakinlarina da sabir versin.
abiler nerden duydunuz ya.hiçbiyerde göremedim ve de görmek istemiyorum da zaten..
cok uzuldum ya Allah rahmet etsin...[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Allah rahmet eylesin. Parmakla sayilabilecek sanatçilardan biriydi. Yakinlarina ve sevenlerine sabirlar diliyorum..
Gecen haftaki (18 Haziran tarihli) Milliyet gazetesi roportajindan...
Trabzon deyince bir baska oluyorsun?
Iste o baskaligimizdir Trabzon bizim. En neseli, en hüzünlü, en duyarli en vurdumduymaz, en hizli, en agir, en çabuk en acelesiz yanimizdir Trabzonspor. Bu sene olmadi bir dahaki sene kesin sampiyonuz. Ben göremem ama...
(Trabzonspor bu sene biraz da onun icin oynar artik...)
Sampiyon oldugumuzda futbolcularin kupayla yapmalari gereken kabir ziyaretlerinin sayisi 2'ye yükseldi;
1)1996'da intihr eden kardesimizin kabri
2)Kazim Abimizin kabri..
Kazim Abimize dua edelim, Allah taksiratini affetsin,mekanini cennet eylesin..
Allah Rahmet Eylesin
Allah rahmet eylesin...
[img]smileys/smiley19.gif[/img] ALLAH RAHMET EYLESIN. YAKINLARINA SABIR VERSIN[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Karadenizli sarkici Kazim Koyuncu vefat etti...
Karadenizli sarkici Kazim Koyuncu (33), uzun süredir kanser tedavisi gördügü Amerikan Hastanesi'nde hayatini kaybetti.
Kazim Koyuncu için yarin, 27 Haziran'da yapilmasi planlanan ve Koyuncu'nun da adinin geçtigi ''Hey Gidi Karadeniz'' konserinin gerçeklestirilecegi Harbiye Açikhava Tiyatrosu'nda tören düzenlenecek.
Koyuncu'nun cenazesi, daha sonra topraga verilmek üzere memleketi Hopa'ya götürülecek.
Allah rahmet eylesin,hepimizin basi sagolsun,Allah yakinlarina sabir versin[img]smileys/smiley19.gif[/img]
[img]smileys/smiley19.gif[/img]
BÖYLE BÜYÜK BIR SANATÇIYI VE TRABZONSPOR
ASIGINI KAYBETTIK.TÜM TÜRKIYE'NIN BASI SAGOLSUN[img]smileys/smiley19.gif[/img]
[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
Allah rahmet eylesin.Çok üzüldüm.Bu kadar kisa yasamina çok sey sigdirdi...SENI UNUTMAYACAGIZ:::
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)