neyse ben kaçar iyi geceler...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar belki yine inat ederler ama inan o zaman cesaret edemezler...
O dediğin olduğu zamanda almıyoruz olmaz demek inan bana kısacası sıkar Mesut
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan yanlış anlaşılmıştır emin ol hem unutma bizim kulüpte 4 tane başkan var biri kapasa diğeri açarBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Ünlü bir Atasözümüzde derki "Biryerde duman varsa bilinki yakınında mutlaka yanan bir ateşte vardır".
Fatihin gelme senaryosunda son hamle böyle yapılıyor gibi..Duman çıkarılıyor ki ateş olduğunu sananlar varsa o kişilerin de umudu tüketilsin.Hala ateş olduğunu düşünenler siz son hedefsiniz..Duman sahte gibi..Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnlü bir Atasözümüzde derki "Biryerde duman varsa bilinki yakınında mutlaka yanan bir ateşte vardır".
Fatihin gelme senaryosunda son hamle böyle yapılıyor gibi..Duman çıkarılıyor ki ateş olduğunu sananlar varsa o kişilerin de umudu tüketilsin.Hala ateş olduğunu düşünenler siz son hedefsiniz..Duman sahte gibi..
tekkeyi madem istemıyorsun takımda başlığında işin ne bunuda anlamıyorum muhalefet yapmak içinmı geliyonıyor buraya
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülematrix hoşgeldin geçmiş olsunBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoş bulduk abi teşekkür ederim
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoş bulduk abi teşekkür ederim
H.g abi :=)
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülematrix stoper konusu vardı ne oldu o ? sanırım sezon sonuna kaldı? song da dönüyorBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Yorum
Yorum