Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @kalearkasi1980
    Yattara geçen Sezon Sakat olmasına rağmen 27 maça çıktı,Geçen sezon aldığı paraya laf söylenemez...
    Bu sezon da Yönetici Sıfatlı veterinerin de itiraf ettiği gibi Tamamen Sağlık komitemizden kaynaklı hatalşar yüzünden Yattara sakat...
    Yattaranın Futbol hayatını riske atarak Büyük yanlışı biz yaptık,Ben Yattaranın yerinde olsam Ücretimde indirime gitmezdim...

Yöneticimiz futbolcuda suç yok diyor hala nasıl bu konu dillendiriliyor anlamıyorum

Ve şunu da hatırlatıyım Bu kulupte 3. Ligde bile oynuyamayan H. Üçüncü 600 Milyar alıyorken,Yattara 100 Milyar alıyordu;
    Ama kimse sesini çıkarmıyordu??

(Konu ile alakası yok ama cevap verdim kusura bakmayın)

Dogru söylüyorsun arkadas.

Oyuncunun Degri sadece sakat olmadig zaman degri olmamali.

C.Ronaldo sakat oldu 3-4 ay yoktu hic kimse. suna bakin ayni parayi aliyor demediler buna professionelik denir. Shit happens!!!

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ediyorum, iyi besleniyorum, sıkı giyiniyorum, bol bol meyve yiyoyorum.

Yönetimin her karşı olduğu adama vur da vur, yönetim içinde biri oldu mu, yokk, dikkatli ol.

Yok öyle dava...
      Balik bastan kokar recep kardes.

Tekke ve diger transferlerde ünalin beceriksizlikle suclanmasini dogru bulmuyorum.

Ünala tam yetki verildi de fatihi ünal mi alamadi?

Fatih konusunda tek hatali Sadri baskandir...
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak kalearkasi1980 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynı noktadayız işte..

Bizim insanımız yada taraftarımız bende dahil olmak üzere
        tepki koymasını dik durmasını bil-mi-yor

Yapılanlar çok çabuk unutturuluyor,bizim şuan tatışmamız gereken
        o seviye o platformda bizim taraftarımızın doğru zamanda doğru yerde tepkisini koyması için ne yapabılırz nasıl aydınlatmalıyız olmalı bence..
        Ama ne yazık ki, kalkıp bunları anlattığımızda, kaptana olan sevgimizden, onun alınmamasından kaynaklanan hırsla yazdığımız sanılıyor.

Yemin olsun ki, eğer kaptan alınsaydı da, yine aynı şekilde devm edecektim.

Yorum

• İlk olarak atf61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yaa arkadaşlar şu ligtv aldıya ihaleyi onunla ilgili başlık yoktu onun için burda sölim dedim....şöyle yalnız trabzonun 34 maçını seyretmek gibi bi alternatif varmı acaba daha ucuza bilen bilgisi olan yazzsın...yada digitürkün böle bi çalışması varmı..
          çalışma varmış ama yetişmezse ancak seneye olacak
          #LiverpooL#
          -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Takimin ihtiyaci olmasa bile sirf taraftar istedi diye fatih tekke alinmaliydi.

Bir yönetim taraftarini sadece kombine,forma almaya davet ederken hatirlamamalidir.

Kaldi ki istanbul takimlarina oranla en vefali taraftarlarda biziz...
            o kadar futbolcu aldilar..tabiki onlari elestirebiliriz ama gayet iyi bir kadro kuruldu..fatih transferi suana kadar maalesef gerceklesmedi..keske herkes farkli bir uslüp takinsaydida saygi cercevesinde olsaydi bu is..dayatmalar sacma sapan inatlasmalar..biz taraftara boyun egmeyiz ayaklari vs.vs.vs

bugün futbol dünyasinda olup biten seyler yüz üstüne ciksa bir daha mac bile izlemeyiz..insanlar sürülestiriliyor iste..böyle seyler aklima geldikce iyice soguyorum futboldan yahu..

sadri sener basligina bakalim..5 ay öncesine kadar herkes sadriciydi..fatih konusunda yönetimin isteksizligi yadsinamaz bir gercek..suanki gelinen nokta ise pek normal degil..bunda herkesin sucu var..yönetim cesurca cikip biz bu adami düsünmüyoruz deseydi zamaninda yada kaliteli forvetler alinsaydi sene basinda tüm bunlar yasanmayacakti..

istanbul takimlarina oranla daha vefali oldugumuza katilmiyorum..yarin öbürgün senol un kellesi istenecek..belkide fatih i oynatmadigi icin..lanet olsun..
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Bu yönetimin yaptıgı tutarsızlıklar sadece fatih le ilgili degil... Ersun Yanal a, Hugo Broos a yaptıkları yeter.
              Senol hoca icin ne dedi baskan "Gel deriz gelir git deriz gider..." Bu bile insanları kullanıp cope atma güdülerini acığa vuruyor. Ünal Karaman ında sonu yakındır. Yakında istifa eder...
              Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
              Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
              Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

Abi ben kaptanın bu dediği üzerine konuşmak istemiyorum.

bugün bir örnek verdim.

Kaptan geçen sene, transferi hakkında NTCSpor da konuşurken;

- Transerimin olması için çok çalışan Ünal Karaman'a çok teşekkür ediyorum

demişti.

ama ses tonunu duyan nasıl dedğini anlardı...
                o dönem neden ünal hocanın maaşını gündeme getirmemiştiniz? o zamanki para klübün parası değil miydi?
                olmuyor, fatih işaret etti varsayıp ünala çakmak hoş değil. saçma sapan karmaşık kırıcı bir transfer hikayesi ve taraflaın hepsi suçludur.

Yorum

• Bütün konularda yöneticilerin bir yalanı olduğu için her şeyin aksi iddia edilebilir.Örneğin;Zenit'le anlaştık Spaletti izin vermedi(nasıl oluyorsa artık) dediler.Yani 2 mlyon sorun değildi

Yorum

Ama ne yazık ki, kalkıp bunları anlattığımızda, kaptana olan sevgimizden, onun alınmamasından kaynaklanan hırsla yazdığımız sanılıyor.

Yemin olsun ki, eğer kaptan alınsaydı da, yine aynı şekilde devm edecektim.
                    Dönelim Ünal konusuna bende şuana kadar Ünal naptığını görmedim..

Ancak Fatih veya Mehmet Battal konusunda yönetim acaba alma yetkisi verdidemi Ünal almadı diye tartışmamız gerek değilmi Cafer arkdaşımızın dediği gibi..

Diceksinki o yetkiyi vermicekdi neden aldılar yönetim işi ne yapdığı belli değil şuan...
                    Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                    Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Balik bastan kokar recep kardes.

Tekke ve diger transferlerde ünalin beceriksizlikle suclanmasini dogru bulmuyorum.

Ünala tam yetki verildi de fatihi ünal mi alamadi?

Fatih konusunda tek hatali Sadri baskandir...
                      Abi ben bilmem, takımda ap açık forvet eksikliği var, Fatih'i almayacakları garanti, Mehmet Battal eldeki en göze çarpan yerli forvet adayı. Gökhanı satacaksın, la neden almazsın bu adamı ?

buca 750.000 Liradan 500.000'ya düştü. Bizimkiler 350.000 verdiler.

Pazarlık hakları, ama adamı Fatih'in yerine gösteriyorsan, o da aynı işi görür diyorsan (dolaylı yoldan) o zaman alacaksın o paraya.

O transfer için o kadar uğraş, düşürmeye çalış, adam manisaya gitsin, sen adama teklif ettiğin iki katı parayı, yetkisi, sınırı, işi, gücü, belli olmayan, sadece sıfatı idari menejer olan Ünal Karaman'a ver.

Yahu ben mi çok inceliyorum ???

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu yönetimin yaptıgı tutarsızlıklar sadece fatih le ilgili degil... Ersun Yanal a, Hugo Broos a yaptıkları yeter.
                        Senol hoca icin ne dedi baskan "Gel deriz gelir git deriz gider..." Bu bile insanları kullanıp cope atma güdülerini acığa vuruyor. Ünal Karaman ında sonu yakındır. Yakında istifa eder...
                        Acaba Ünal hoca ne düşünüyor çok merak ediyorum?

Bilmiyormu ki sıranın ona geleceğini...
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o dönem neden ünal hocanın maaşını gündeme getirmemiştiniz? o zamanki para klübün parası değil miydi?
                          olmuyor, fatih işaret etti varsayıp ünala çakmak hoş değil. saçma sapan karmaşık kırıcı bir transfer hikayesi ve taraflaın hepsi suçludur.
                          yok kardes konu o deıl konus fatıhe verılcek paranın cok fazla oldugunu ve yetım hakkını nasıl dısarı atarız demesı kendı bı ıs yapmazken o kadar cok para alması konu fatıhın parasını yukselttı vazgectık demelerınden buraya geldı bence bu sorgulanmalıydı demekkı gun bugunmus
                          ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• İlk olarak kalearkasi1980 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dönelim Ünal konusuna bende şuana kadar Ünal naptığını görmedim..

Ancak Fatih veya Mehmet Battal konusunda yönetim acaba alma yetkisi verdidemi Ünal almadı diye tartışmamız gerek değilmi Cafer arkdaşımızın dediği gibi..

Diceksinki o yetkiyi vermicekdi neden aldılar yönetim işi ne yapdığı belli değil şuan...
                            Abi bu iki oyuncunun transferini diyelimki Ünal hocaya verdiler.Şu iki transferinde sonucuna bakarmısınız Fatih konusu ortada,Batdal konusu desen iyice komediye döndü kısacası Ünal hocanın ne yaptığını bilen kimse yok...
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Beyler sizlere bişe sormak ıstıyorum senol hocanın teofılo ıcın ne dedıgını okudunuz mu bızım aldıgımız adam umuttan daha ıı olması gerekırdır dedı ben mı yanlıs okudum adam gonulden ıstıyo fatıhı ama yonetımle arada bıseler oldugu bellı sıvas macında teo kulubededır ve haftaya macımızda cumartesı ayın 30.da su 2 mactakı olası maglubıyet veya puan kaybında fatıhı alacagızdır bence
                              ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk geldiğinde alacağı parayı duyduğumda, ilk yazdığım, (özür dileyerek yazıyorum) Ohaaaa oldu.

Hatta bir iki mesaj day azıp, bu ne ya bu kadar demiştim.

daha sonraki sorguladın mı derseniz ? Hayır.

NEdeni ise, bir türlü yakamızı kurtaramadığımız Fatih Tekke transferidir.

Madem bu iş bitti, bizde eskilerden beri kafamızda olanları yazar, konuşuruz gibi geldi aklıma. Sakncası yoksa tabi...

Yorum

Yükleniyor...
                                X