Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Araya birileri girip bu durumu düzeltemez mi?
    Bana kalsa düzeltilir..
    Ama sana bana bırakmıyorlar ki..
    Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bana kalsa düzeltilir..
      Ama sana bana bırakmıyorlar ki..

Bize bıraksalardı iş bu duruma gelmezdi zaten
      BMN|KOCAELİ

Yorum

• Mesela diyorum ki;

Ünal Karaman alsa telefonu eline..

Arasa Fatih'i...
        "Bak ben de en az senin kadar Trabzonsporluyum..Bana söylediklerine rağmen seni arıyorum.Biz kardeşiz..Gel işte" dese...
        Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• futbol adamları her kötü sonuçtan sonra önümüzdeki maçı düşüneceğiz derler ya bizde önümüzdeki maça bakalım F.Tekke bizim çocuğumuz ama şu anda Zenit te oynuyor Umut BULUT ile Gutierrez,Alanzinho vs ise bizde oynuyor sırtına bordo mavi forma giyiyorlar ve Trabzonda ikamet ediyorlar onlara sahip çıkalım Sivas maçına gidip destekleyelim yönetim hata yapmış olabilir bunun için futbolcuları demoralize etmeyelim.
          ASLA YANLIZ OLMAYACAKSIN

Yorum

• Görmeyenler var

Ligin başlamasına az kaldı...Uyaaannn taraftar lig yine başlıyor ....Bırakın Ftaihi tekkeyi falan..ne oluyoruz diyorum..takımı yıpratmayın..Bordo mavi nette bu işi bitirsin artık..Temcit pilavı gibi ısıt ısıt ye..YETERRRRR
            Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Malesef bizim Gs ile yarışmamız imkansız gibi. Adamların yedekleri bizim as kadroyu yener. Yendi hatta.

Hic tadi kalmadi artik Trabzonsporlu olmanin Yillardir Trabzonsporu tutuyorum her yill ayni tas ayni hamam. Hanimim GS tutuyor bana gel birak TS deyip duruyor.TS tutmak icin neyi bahane edebiliriz.... ben bunun arasindayim arkadaslar.

Adamlarin bir eksi oluyor, hemen apar topar Ingiltereye gidip büyük adamlar aliyor.

Biz kendi evladimiza bire sahip cikamiyoruz yaw
              En son DJTT tarafından düzenlendi; 22.01.2010, 13:36.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Araya birileri girip bu durumu düzeltemez mi?
                Bakan Faruk Özak girmeli. Hallederse bir tek O halleder. Yoksa ta ingilterelerden kalkıp ben giricem araya. niyeti bozdum fena gireceğim hem de...

Yorum

• Kimse size Jo'yu Elano'yu Keita'yı al demedi yönetim. Sadece bir Fatih'i istedi bu taraftar. Çok muydu bee.

Yorum

• İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hic tadi kalmadi artik Trabzonsporlu olmanin Yillardir Trabzonsporu tutuyorum her yill ayni tas ayni hamam. Hanimim GS tutuyor bana gel birak TS deyip duruyor.TS tutmak icin neyi bahane edebiliriz.... ben bunun arasindayim arkadaslar.

Adamlarin bir eksi oluyor, hemen apar topar Ingiltereye gidip büyük adamlar aliyor.

Trabzonsporlu olmak için binlerce sebep sayabilirim.
                    1. NEDEN TRABZONSPOR
                    Beşiktaş'ın 10'da biri bütçeyle onlarla başa çıkabildiği için, Galatasaray gibi başkanlarını sadece Galatasaray Lisesi mezunlarından seçmediği için, Fenerbahçe gibi her maçına şaibe karışmadığı için, Trabzonspor'u tutan hakem olmadığı için, çok zengin klübü tutup sonra her güçsüz takımı yendiğinde sevinmeyi gururuma yediremiyeceğim için, ligde böyle bir takım varken güçlünün yanında olamıyacağım için...

Liverpool, Barcelona, İnter, Aston Villa vs. takımları Türkiye'den hiçbir takım Avrupa'da başarı elde edemediği yıllarda yendiği için...
                    İstanbul saltanatını yıktığı için, herkes gibi olmamak için, olur olmadık yerlerde bu takımı sahipsiz sanıp arkasından konuşmamaları için...
                    Ercan TANER her üç büyüklerden biri gol atıca yer göğü inletircesine bağırırken Anadolu takımı gol attığında 'ne talihsizlik' dercesine birden sesinin kısıldığı için,
                    Beşiktaş 6.sırada Trabzon ikinci sırada iken Beşiktaş maçının 20 dk. Trabzon maçının 3 dk özeti verildiği için, spor gazetelerinde yarım sayfa yer ayrıldığı için, çok zengin futbolcu alamadığından futbolcu yetiştirdiği için, Fenerbahçe'nin her Trabzonspor'dan futbolcu aldığı sene şampiyon olduğu için, Galatasaray'da her zaman bir Trabzon'lu yönetici olduğu için...
                    Anadolu takımlarına destek için, insanların şaşırmaları için, bordo mavi renkler ve büyük zaferler için, parası olmadığı için şampiyon olamadığı için...
                    Kendisinden 60 yaş büyük, 10 kat zengin ve milyon kat şaibeli takımlarla mücadele ettiği için...
                    Meçhul bir stadta kamera görüntüleri olmasına rağmen Trabzonspor başkanına taş atılışının hiç bir TV kanalında yayınlamadığı için, Trabzon'a maça giden meçhul takım taraftarlarının cephanelerin gazetelerde yer almadığı için, Meçhul bir statda koridorlara kamera sokmak yasak olduğu için...

Hiç kimsenin bir kişinin bir anadolu takımı tutmasına şaşırmadığı günlerin gelmesi için...
                    ASLA YANLIZ OLMAYACAKSIN

Yorum

• İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bakan Faruk Özak girmeli. Hallederse bir tek O halleder. Yoksa ta ingilterelerden kalkıp ben giricem araya. niyeti bozdum fena gireceğim hem de...
                      o nasıl halledecek yaa.. Bana işleri o karıştırdı gibi geliyor.. O değilse bile dışarıdan biri, zenit'in de parmağı olabilir..

Yorum

• Bundan sonra yapılabilecek olan taraftarların olayın tüm taraflarına tribünlerden gerekli mesajı gönderip bu işi bitirin demeleridir...

Bunu nasıl yapabilecekleri noktasındada aslında zamanında erdoğduluların tribünlere asıp Türkiyeye verdikleri o eşsiz mesajlar gibi bir bayrak bir pankart hazırlatılıp tribünlere asılmalı

mesajda açık olmalı

Büyüklük Değerlerimizi Sahiplenmektir,Sırt çevirmek değil....
                        En son Süleyman Sofu tarafından düzenlendi; 22.01.2010, 14:09.
                        61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                        RUHUNUZ YETER

Yorum

• sayfa 1061
                          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            o nasıl halledecek yaa.. Bana işleri o karıştırdı gibi geliyor.. O değilse bile dışarıdan biri, zenit'in de parmağı olabilir..
                            Faruk Özak'a haksızlık yapmayalım. İşin zenit tarafını o halletti. şu aşamada araya girip işi halledebilecek tek kişi Faruk Özak. ben Şonel hocamızdan ümitliydim ama o dünkü açıklamasında tarafsız kalmayı yeğledi. normal tabi o futbol adamı, sivasspor maçını düşünüyor.

Yorum

• İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaşım ne olursa olsun Biz Trabzonspor'luyuz.Hiçbirşekilde de vazgeçemeyiz...
                              BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kimse size Jo'yu Elano'yu Keita'yı al demedi yönetim. Sadece bir Fatih'i istedi bu taraftar. Çok muydu bee.

Gutierrez jo danda elanodanda keitadanda 10 gömlek üstün futbolcudur ama medya sağolsun öyle bir şişiriyorki jo muş jo da kim ya Alanzinhonun A.Gücüne Kocaeline,Gs ye attığı golleri Allah korusun Arda aysaydı görürdünüz dünya yıldızı Messi Ronaldinho ayarında hatta dahada üstün yıldız diyeceklerdi Arda için biz elimizdekilerin kıymetini bilelim oyuncularımızı iyi konsantre edelim
                                örnek;geçen yıl şampiyon yapılan bjk de en çok gholü bobö atmış ve 11 gol bizim beğenmediğimiz gökhan 15 gol 14 asistle oynamış penaltıları Gökhan atsa gol kralı olacaktı çünkü baros 19 gol attı 7 si penaltıdan ben muhakemesini değerli üyelerimize bırakıyorum.
                                ASLA YANLIZ OLMAYACAKSIN

Yorum

Yükleniyor...
                                X