Ya Arkadaş şimdi çıkıp kime atıp tutsam?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeninle aynı şeyi düşünmek gibi bir zorunluluğu mu var arkadaşın?
nedir bu kendi görüşlerinizi karşınızdakine kabul ettirme, aksini düşünüyorsa başka sıfatlara sokup ciddiye almama durumu?
Sadece sizde değil bu aralar forumun önemli bir kısmına yayılmış virüs gibi bir şey bu.
İnsanlar hem yönetimi hem de Fatih'i eleştirebilirler.
yönetim dokunulmaz olmadığı gibi Fatih de değil.
Ve hayattaki tek renk kara değil.
Bir olay üzerinde de farklı pencerelerden onlarca düşünce oluşturulabilir.
Vatan değil, bayrak değil, din değil bu tek bakış açısı kabul edilebilsin, bu kadar katı davranılabilsin.
"Ölçü"nün hala geçerli olduğunu unutmayın.
ona cevap vermesi gerekeni hatırlattım
sorularıma cevap veremeyince beni anlayışsızlıkla suçladı
sence hatalı benmiyim şimdiFORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu isimler kulüplerinden hiç ayrılmadılar.. hala ordalar. İnce ama önemli bir ayrıntı.Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın
Diego Armando Maradona
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Türkçe konuşuyorum . Sen tüm yazım kurallarını ihlal ederek ilk okul 2. sınıf yazısıyla burada yazıyorsan , o benim problemim değil .
Üslübunu düzeltirsen ve zahmet edip bu başlıkta daha önce ne yazmışım okursan , elbette sorduklarını da yanıtlarım .
bizdeki kalem bu kadar
ama sen dış görünüşe bakma içine bak olayın
fatih transferi özünde neyin mücadelesi
ona bak
bir başkan bir yönetim bu kadar yalancılıkla nereye götürür bizi
mücadelesinde hukuk tanımayacak kadar nefret kusanlar
tarafını seç
sonra güzel üslubunla burdakilere saygı duyulacak mesajlar
atarsın
ama herkes dış görünüşe aldanmazFORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu isimler kulüplerinden hiç ayrılmadılar.. hala ordalar. İnce ama önemli bir ayrıntı.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Şimdi ben bunlağrı sorunca Fatih i putlaştırmış olmuyorum diye düşünüyorum...Fatih in hataları var mı? Çoookkk...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Yonetımın Fatih Tekke'yı alma gibi bir zorunluluğu var mı acaba, ya da gelecek yonetımlerın ?
Yorum
-
Fatih in top oynarken de saha dışında da hataları vardır...Hatta son olayda bile vardır...Ama ortada Cem Papila'nın hakemlik yaptığı gibi kulübü yönetenler dururken gol kaçıran forvet batmıyor gözüme....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYonetımın Fatih Tekke'yı alma gibi bir zorunluluğu var mı acaba, ya da gelecek yonetımlerın ?
Her mağlubiyet ardından özellikle önce Beşiktaş'a sonra Kasımpaşa'ya yenilince Ünal'ı Fatih Tekke transferi için tam yetkilendirdik derseniz, bu iş 1 yıl sürerse taraftarında asabını bozarsın.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYonetımın Fatih Tekke'yı alma gibi bir zorunluluğu var mı acaba, ya da gelecek yonetımlerın ?
Alma gibi bi düşüncen yoksa ozaman aldım, ha geldi ha gelicekte demiyceksin..
Bizimde sabrımızı sınamıyacaksın.. Olay bukadar basit..
Yönetim biz almayacagız arkadaş deseydi yine muhalefet olucaktı ama en azından dik bir duruşu olucaktı yönetimin..
Şimdiki gibi sağı solu oynamayacaktı.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Fatih kahraman mı oluyor? Evet oluyor...Ne diyelim çağdaş futbolda kahramanlık yok mu? E vaaaarrr...Sahi nedir Eric Cantona'nın lakabı?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
bence burda yonetimi elestirenlerin bircogunun yonetimi elestirme nedeni fatih tekke degil fatih sadece bardagi tasiran son damla oldu.Bizler taraftar olarak aldatildigimizi dusunuyoruz..
bakin 6 ay once aslinda aldatiliyormuyuz acaba diye icimizden gecirdik ama o bize hep suslu sozler soyledi ,her aksam eve gelirken cicek aldi,yok canim o bizi aldatmaz dedik ama surekli kuskulu hareketlerde bulundu,o aldatilma hissiyle yasadik 6 ay.Kardesimiz oldu cenazesine bile gelmedi,diger kardeslerimizin sorunu oldu orali bile olmadi hep bir mazareti vardi bu 6 ay icinde.
Ama simdi gozumuzle gorduk,o bizi aldatiyormus ve hala aldatmadigini iddia ediyor gozumuzle gordugumuz halde ve bu bizi dahada kizdiriyor.Evet aldattim,seni sevmiyorum artik dese icimiz rahat edecek ama hala sasaali sozler ,her aksam cicek ama artik yemiyoruz.Cunku aldattigina ikna olduk.
Yorum
-
İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaradona nasıl hariç Serdar,
İngiltere maçı yeter tek başına ...
.....
Sadece bir futbolcunun,bir kulübün,bir takımın kaderini nasıl etkileyeceğini vurgulama amaçlı idi tepkim..
Senin "tenis oynamalı" lafını abartılı bulmuş olabilirim belki..
Ama yakın geçmişte ,aşağı yukarı bizim bugün düştüğümüz durumda olan Galatasarayın ,Simoviç 'ten sonra yaptığı çıkış geliyor aklıma..
Evet,evet bir futbolcu herşeyi değiştirebilir..
Ve şu anda bu Fatih'tir..
Yine takılamadım sana galiba..) hep liderler sayesinde var oldu . Ancak zaman , 1974 senesinde Trabzonspor'un işaret ettiği yönde değişti .
Ekip çalışması , iş bölümü ve organizasyon yeteneği futboldaki ifadesi ile bir takım olabilmek gerekli . Bir amaca kilitlenebilmek gerek .
1970'lerden bu güne değişen en temel farklılık , artık Maradona'sız şampiyon olabileceğiniz ancak bir takım olmayı beceremeden hiç bir şey olamayacağınızdır .
Şimdi ben futbol takımının özelinde şunu söylüyorum: kadro içerisinde futbol limitlerimizi sınırlayan öyle sıkıntılar var ki ; bu futbolcularımızı birbirine uyumlu hale getirmeyi başaramadan Fatih Tekke'nin olup olmaması Trabzonspor'a klasmanda bir fark getirmeyecektir .
Evet , bu takıma sezon başında iki çok tecrübeli isim gerekli idi ve bunlardan biri Fatih olmalıydı . Eğer bu bir saptama ise bunu benden önce yazan bir tek kişi gösterin . Trabzonspor'un iki yıllık transfer yatırımlarını eğrisi ve doğrusu ile benim kadar değerlendirmeye çalışmış kaç forum yazarı bulabilirsiniz ? Zaten sorun tam olarak yönetim iradesinin plansızlığından ve basiretsizliğinden ileri geliyor . Bunu kabul eden Fatih Tekke taraftarları nasıl oluyorda Fatih'in geceyi gündüze çevirebileceğine inanıyor ?
Yorum
Yorum