Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onu başkana diyeceksin canım benim ...

Kolombiya'ya gidenler Rusya'yı uzak mı buldu veya Sürmene'yi ...
    Orasına bende katılıyorum Kolombiyaya gidip 2 saatten işi bitirdiler yanındaki adamı kaç aydır alamıyorlar..
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Oğuz Tongsir alacakmısınız diyor, Başkan evet.

Alırız gelsin imzayı atsın. Sorunu çözeriz vs vs..

Başkan'ın söylediği, Babanın çocuğuna söylediği ''Bakarız'' dan başka bişrşey değildir.

Bonservis Fatih Tekke'nin elinde olsa tamam derim ama adam anlaşın imzayı atayım diyor. Ne var bunda ?

Anlaşılmadan imzayı atıp adamı mı yakacaksınız ki beklenir yönetimdeki bazı kişilerden..

Yorum

• İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Erdal Hocam yazdıklarınıza değer verenlerdenim.Peki bana lütfen cevaplarmısınız bu yönetim tama kötü diyelim.Allahınızı severseniz söylermisiniz kim olsun başkan sizce?
        Eyvallah ben de her mesaja cevap vermiyorum...Sizinkini cevapladım çünkü önemsedim...

Trabzonspor un dümdüz adamlara ihtiyacı var...Başka hiç bir özelliği olmasın yeter ki "emin" olsun...Emin olalım.. Kim olsun? Avatarımda duruyor:...Ben şimdiden probogandaya başladım
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Peki hocam lütfen cevaplaryın.Hayrettin Bey Ersun Yanal çok kaliteli bir teknik direktördü,ileride yeniden çalışmayı düşünürüz dedi mi demedi mi?
          Ersun Hocam peki anlaşmasında bildiğim kadarıyla tazminat hükmü vardı peki neden hiç tazminat istemedi ve yönetimle dost bi şekilde ayrıldı?
          abi sana tavsiyem yönetimin ilk geldiği zamanki açıklamalarını bi yerden bul...o zamandan ersun yanal zaten gönderilecekti ama şenol hocanın gelmesi gecikti...şenol hoca ilk geldikleri gün akıllarındaydı...
          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak sirkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor baskani Sadri Şener, Fatih Tekke konusunda merak edilenleri anlattı

Başkan ne diyor ya Fatih üç kuruşluk oyuncu mu ? gelsin imzalasın idmana çıksın ne demek bu ya herkesle dalga geçiyor resmen gider alır getirirsin olur biter .....

bu hafta tribünleri boş bıraktıracaklar zorla.....

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Orasına bende katılıyorum Kolombiyaya gidip 2 saatten işi bitirdiler yanındaki adamı kaç aydır alamıyorlar..
              Neresine katılmıyorsun Tuna'cım

Bahane alayı bahane ...
              Twitter Adresim

Yorum

• Takıma faydalı olsun yada olmasın, isterse gökhan ünal gibi faydasız olsun, Fatih Tekke alınana kadar takımın hiçbir maçına gitmeyecem, hiç bir lisanslı ürününü almayacam. inada inat

Yorum

• erdal abi senol hoca ıcın erken dıyordun Kadir özcan sana gore yeterli midir baskanlık ıcın

Yorum

• [QUOTE=Erdal;2942617]Ersun hoca'nın tazmiantlık bir durumu yoktu. Zaten sözleşmesi bitiyordu...Br teknik adamı sözleşmesi bitmeden gönderdiğinizde kural gereği sözleşme bitişi tarihine kadar olan alacağı rakamı vermeniz yeterlidir..( İlave bir madde yok ise)
                    Kaldı ki Hayrettin bey e şimdi kamera uzatsak "Fatih değerli bir evladımız" der sanırım...[/QUOTE
                    Hocam lütfen siz bari yapmayın.En azından şu sitenin Ersun Yanal bölümüne bile baksak yeter sanırım.Ne kadar kötü laflar,ne kadar istifa sesleri,ne kadar küfürler yazıda kalmıştır.Tamam yönetimi eleştirelim ama biz çok mu masumuz?
                    Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o görüntüleri 1 hafta kasıla kasıla ben mi yayınladım ???
                      şimdi sen diyorsunki

menajerin 6 ay önceki mukavele geçersizdir şeklinde bir söylemi yok.sadri şener yalan söylüyor

doğru mudur ?
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih in suçu yok mu? Bana göre var tabi...Bir çok sebep bulurum...En acısı seni istemiyorlar niye geleceğim diye tutturursun....Salak işte salaaaak....Tıpkı bizim gibi...
                        abi ben trabzon gol atınca koşup karşıdaki duvara kafa atasım geliyo istiyorum ki sahaki futbolcuda böyle olsun bunu en son fatihte gördüm o yüzden istiyorum fatihi...ha bunun adına salaklık de mantıksızlık de neyse ben oyum
                        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Başkan'ın açıklamaları bana umut verdi açıkcası, sanki anlaşırız problem yok gibisinden rahat rahat konuşuyordu, olur mu acaba bekleyip görmek lazım..
                          Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                          Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şimdi sen diyorsunki

menajerin 6 ay önceki mukavele geçersizdir şeklinde bir söylemi yok.sadri şener yalan söylüyor

doğru mudur ?
                            Lafı değiştirme, konu Ersun hoca ?

İstersen bunu bitirelim sonra geçeriz kaptana...

Yorum

• Yönetimden bazı kişilerin bu takımın karizmasınıne hallere getirdiğini herkes gördü eee şimdi tepkiyi gösterelim ne yapacaksak yapalım taraftarı karşılarına aldıklarını görsünler.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şimdi sen diyorsunki

doğru mudur ?
                                Menajer bunları demiş olabilir bence. Sadece varsayım.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X