İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Oğuz Tongsir alacakmısınız diyor, Başkan evet.
Alırız gelsin imzayı atsın. Sorunu çözeriz vs vs..
Başkan'ın söylediği, Babanın çocuğuna söylediği ''Bakarız'' dan başka bişrşey değildir.
Bonservis Fatih Tekke'nin elinde olsa tamam derim ama adam anlaşın imzayı atayım diyor. Ne var bunda ?
Anlaşılmadan imzayı atıp adamı mı yakacaksınız ki beklenir yönetimdeki bazı kişilerden..
Yorum
-
İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal Hocam yazdıklarınıza değer verenlerdenim.Peki bana lütfen cevaplarmısınız bu yönetim tama kötü diyelim.Allahınızı severseniz söylermisiniz kim olsun başkan sizce?
Trabzonspor un dümdüz adamlara ihtiyacı var...Başka hiç bir özelliği olmasın yeter ki "emin" olsun...Emin olalım.. Kim olsun? Avatarımda duruyor:...Ben şimdiden probogandaya başladım
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki hocam lütfen cevaplaryın.Hayrettin Bey Ersun Yanal çok kaliteli bir teknik direktördü,ileride yeniden çalışmayı düşünürüz dedi mi demedi mi?
Ersun Hocam peki anlaşmasında bildiğim kadarıyla tazminat hükmü vardı peki neden hiç tazminat istemedi ve yönetimle dost bi şekilde ayrıldı?Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak sirkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor baskani Sadri Şener, Fatih Tekke konusunda merak edilenleri anlattı
Başkan ne diyor ya Fatih üç kuruşluk oyuncu mu ? gelsin imzalasın idmana çıksın ne demek bu ya herkesle dalga geçiyor resmen gider alır getirirsin olur biter .....
bu hafta tribünleri boş bıraktıracaklar zorla.....
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrasına bende katılıyorum Kolombiyaya gidip 2 saatten işi bitirdiler yanındaki adamı kaç aydır alamıyorlar..
Bahane alayı bahane ...
Yorum
-
[QUOTE=Erdal;2942617]Ersun hoca'nın tazmiantlık bir durumu yoktu. Zaten sözleşmesi bitiyordu...Br teknik adamı sözleşmesi bitmeden gönderdiğinizde kural gereği sözleşme bitişi tarihine kadar olan alacağı rakamı vermeniz yeterlidir..( İlave bir madde yok ise)
Kaldı ki Hayrettin bey e şimdi kamera uzatsak "Fatih değerli bir evladımız" der sanırım...[/QUOTE
Hocam lütfen siz bari yapmayın.En azından şu sitenin Ersun Yanal bölümüne bile baksak yeter sanırım.Ne kadar kötü laflar,ne kadar istifa sesleri,ne kadar küfürler yazıda kalmıştır.Tamam yönetimi eleştirelim ama biz çok mu masumuz?Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo görüntüleri 1 hafta kasıla kasıla ben mi yayınladım ???
menajerin 6 ay önceki mukavele geçersizdir şeklinde bir söylemi yok.sadri şener yalan söylüyor
doğru mudur ?Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih in suçu yok mu? Bana göre var tabi...Bir çok sebep bulurum...En acısı seni istemiyorlar niye geleceğim diye tutturursun....Salak işte salaaaak....Tıpkı bizim gibi...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
Başkan'ın açıklamaları bana umut verdi açıkcası, sanki anlaşırız problem yok gibisinden rahat rahat konuşuyordu, olur mu acaba bekleyip görmek lazım..Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi sen diyorsunki
menajerin 6 ay önceki mukavele geçersizdir şeklinde bir söylemi yok.sadri şener yalan söylüyor
doğru mudur ?
İstersen bunu bitirelim sonra geçeriz kaptana...
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi sen diyorsunki
doğru mudur ?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
Yorum