Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• medyaya geçin haber61 çöktü
    Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mola aldı galiba
      Abi böyle bir sürecte beni güldürdün ya, Allah(c.c.) da seni güldürsün
      Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• Aynı şeyden 61 tane oldu

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• konuş fatih abim konuş ağzına sağlık...
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• her şey belli oluyor!!!!!!!!!
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Beyler şuraya link koysanızda bizde takip etsek

Yorum

• Kolombiya'dan iki gün içinde oyuncu alabilecek güçte bir yönetim var benim sorunumumu da çözebilirdi. işte yönetimimiz bu kadar adam...

Yorum

• 50 kere koymayalım arkadaşlar yaaa 1 kişi koysun yeter..
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Askerlik benim sorunumdur diyor Fatih.Lütfen doğru yorumlayalım.

Yorum

• İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ölayin fatihden kaynaklandigini ve problemin askerlik oldugunu tahmin etmistim zaten.
                      kaptan o benim sorunum yani bu konuda sorun yok demek istiyor
                      AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ölayin fatihden kaynaklandigini ve problemin askerlik oldugunu tahmin etmistim zaten.
                        su konusmadan askerlıkten gelmedıgını nasıl cıkardın helal sana ya adam dıo sızene benım sıkntımdan ben gelcem demıyom mu sıze dıe sız nıe dert edıyosunuz askerlıgı
                        ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• İlk olarak smyrna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beyler şuraya link koysanızda bizde takip etsek

Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• http://www.medyatrabzon.com/news_detail.php?id=8688 işte size link burda takip edebilirisiniz...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Yorum

• bence toplanti bitene kadar kilitlensin baslik.

bilgi kirliligi olusuyor. herkes ayni mesaji ekliyor diger sitelerden.

sanirim hepimiz icin toplanti bitene kadar kilitlenmesi düsüncesindeyim

Yorum

Yükleniyor...
                                X