İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih haklı çıksa ne olur? Yönetim haklı çıksa ne olur?
Ortada tabandan tavana kolay bölünebilir bir camia var...Böyle bir camiayı yönettiğinin farkında olmayan isimleri koca koca adamlar var...Kazananı yok bu sürecin, olmayacak da....
Yorum
-
Fatih gel denildiğinde gelmeliydi.Hami mandıralı boş mukavelelere imza atarken Trabzonluluk nedir bunu göstermişti.Ama yazılanlar doğruysa Tekke Trabzonsporlu değil,parasporlu olmuş.Yönetime kızanlar,şu haberlerden sonra Tekke açıklama yapmaya bile lüzum görmemişşken nasıl olurda yönetime hakaret edersiniz anlamıyorum.Anlayın artık takke düştü,kel göründü.İnşallha ben yanılırım inşallah haberler yalandır ve son söz inşallah Tekke bize gelir.Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen buna ihtimal vermiyorum.
Fatih Tekke bu sezon Zenit'te 22 maçta 12 gol atmış bir adam.Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
Başkanın söylediği en gerçek söz şu belkide: "Bu saatten sonra gelse de tadı yok"...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarbiden ya nedir bu başlık kapatma sevdası?
fatih yüzünden birbirimizin kalbini kırıyoruz, değmez bence hafta sonu sivassporla maçımız var,
Yorum
-
Peki nolcak şimdi yine bir sezonu iki forvetlemi bitireceğiz...
İki taneye az diyen adamlar Tosun u forvetten saymıyorlardı umarım...
Gerçi elimizde beş forvet var ya olsun altıncı lazımdı her halukarda..."Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hala Fatih'in susmasına taktım kafayı, söylenenler/söylentiler gerçek çıkacak ondan korkuyorum...
Eğer hepsi doğruysa Fatih duygularımıza tecavüz etmiş demektir.
Aynı fikirdeyim ve bu durum burnuma pis kokular gelmesine sebep oluyoo.Ortada Transferi tıkayan biri var ama kim?
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener bakalım daha hangi tükürüklerini yalayacak!
Yalancı insanlar!Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih yüzünden birbirimizin kalbini kırıyoruz, değmez bence hafta sonu sivassporla maçımız var,
Yorum
Yorum