Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence bu is baskanin hesabi yanlis yapmasindan döndü.

Baskan fatihi,senol günes gibi gel deriz gelir git deriz gider gibi zannetti ve transfer tikandi.

Mantiksiz mi yazdigim?
    başkan fatihin o engin sınır tanımaz trabzonspor sevgisine inanmış olmasın

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatih haklı çıksa ne olur? Yönetim haklı çıksa ne olur?

Ortada tabandan tavana kolay bölünebilir bir camia var...Böyle bir camiayı yönettiğinin farkında olmayan isimleri koca koca adamlar var...Kazananı yok bu sürecin, olmayacak da....
      baba nasılsın ... gecenden kızgınmısın bana???

Yorum

• Fatih Bunca Olanlardan Sonra Gelse Ne Olur ? Başarılı Olablir mi ?

Yorum

• Sadri Şener bakalım daha hangi tükürüklerini yalayacak!

Yalancı insanlar!

Yorum

• Fatih gel denildiğinde gelmeliydi.Hami mandıralı boş mukavelelere imza atarken Trabzonluluk nedir bunu göstermişti.Ama yazılanlar doğruysa Tekke Trabzonsporlu değil,parasporlu olmuş.Yönetime kızanlar,şu haberlerden sonra Tekke açıklama yapmaya bile lüzum görmemişşken nasıl olurda yönetime hakaret edersiniz anlamıyorum.Anlayın artık takke düştü,kel göründü.İnşallha ben yanılırım inşallah haberler yalandır ve son söz inşallah Tekke bize gelir.
            Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben buna ihtimal vermiyorum.

Fatih Tekke bu sezon Zenit'te 22 maçta 12 gol atmış bir adam.
              bence de orasının tartışılıcak yönü yok. nihat bjk ye gelmeden önceki sezon doğru dürüst maç yapmamıştı büyük sakatlık geçirmişti.
              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Başkanın söylediği en gerçek söz şu belkide: "Bu saatten sonra gelse de tadı yok"...
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• fatih insallah turkiyeden bir klube gitmez
                  beni galatasaray korkutuyor
                  adamlarin forvete ihtiyaci var cunku
                  verirler 2 milyonu alirlar fatihi
                  En son yabadallah tarafından düzenlendi; 19.01.2010, 20:51. Sebep: yanlis oldu
                  "Bu kupaları pazardan almadık, herkes haddini bilecek”

Yorum

• Ben hala Fatih'in susmasına taktım kafayı, söylenenler/söylentiler gerçek çıkacak ondan korkuyorum...

Eğer hepsi doğruysa Fatih duygularımıza tecavüz etmiş demektir.
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Harbiden ya nedir bu başlık kapatma sevdası?

fatih yüzünden birbirimizin kalbini kırıyoruz, değmez bence hafta sonu sivassporla maçımız var,

Yorum

• Peki nolcak şimdi yine bir sezonu iki forvetlemi bitireceğiz...
                        İki taneye az diyen adamlar Tosun u forvetten saymıyorlardı umarım...
                        Gerçi elimizde beş forvet var ya olsun altıncı lazımdı her halukarda...
                        "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                        Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben hala Fatih'in susmasına taktım kafayı, söylenenler/söylentiler gerçek çıkacak ondan korkuyorum...

Eğer hepsi doğruysa Fatih duygularımıza tecavüz etmiş demektir.

Aynı fikirdeyim ve bu durum burnuma pis kokular gelmesine sebep oluyoo.Ortada Transferi tıkayan biri var ama kim?

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadri Şener bakalım daha hangi tükürüklerini yalayacak!

Yalancı insanlar!
                            Neyin yalanı.Zenitle yönetşim anlaştımı anlaştı.O zaman neyin yalanından bahsediyorsun.Biraz gözlerinizdeki pusu dağıtın ve etrafa öyle bakmayı deneyin.
                            Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• En kötüsü de gutierrez gol kacirdiginda fatih tekke seslerini duyacak olmaktan büyük endise duyuyorum.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fatih yüzünden birbirimizin kalbini kırıyoruz, değmez bence hafta sonu sivassporla maçımız var,
                                Abi biz birbirimizin kalbini kırmıyoruz, birileri bizim kalbimizi fena halde kırıyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X