İnşallah gelişi hayırlı olur...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe peki gelişmeler yeni girdim de ben bu Fatih'e ulaşılamıyor , avukatı1.5 milyon euro para istiyor hikayeleri ne ayak..
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle..ne ayak..
Sanırım sağ.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzon, Türkiye sınırları içerisinde değil heralde
Yorum
-
İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBİzİm yÖnetİm almamak İÇİn bİn dereden su getİrİyor.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe peki gelişmeler yeni girdim de ben bu Fatih'e ulaşılamıyor , avukatı1.5 milyon euro para istiyor hikayeleri ne ayak..
Kaptana ulaşılamıyordu bir ara ama şuan için Trabzonda olduğunu ve telefonun da arayanlara açık olduğunu duyduk.
Bunun haricinde bu transfere artık ben kendi adıma olmuş gözüyle baktığımıda belirtmek isterim.Ancak imza konusu artık psikolojik baskı unsuru oldu o olmadan çoğu arkadaşımız inanamıyor...61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökçe,alttaki yaratığın yerine Gökhan Ünal'ın yüzünü koysaydınhepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes burda.İnsan burda yıllar önce kaybettiği çocukluk arkadaşını bile bulabilir
istanbulda oturan kuzene burda rastladım.
Bir halı saha organizasyonuna gittiğimde mahalle arkadaşımı soyunmma odasına girdiğini görüp , şükrü naber hayırdır neişin var burda demiiştim.
meğer oda siteden birbirimizden haberimiz yokmuş.
aynı maça adımızı yazdırmıştık ççç2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
Yorum