Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya bu haber61 e yorum yazanlar trabzonsporlu mu? fatih tekkeye bir sövmedikleri kalmış

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alkan61'e ulaşabilcek kimse yok mu..?
      devamlı irtibattayız Receple beklemedeyiz oda parçaladı kendini işi düşüncek yerde Ankaraya kadar bana haber yetiştirdi bende buraya...
      61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
      RUHUNUZ YETER

Yorum

• Yahu yaptığınız işlere Bak..
        Yarın Bütüm var Ben Burada Belki haber alırım diye Sınava çalışamıyorum..
        Siz gelip Saçma sapan resimler koyuyorsunuz,Sizin yüzünüzden heyecanla Resmi siteye bakıyorum...
        4-5 kere aynı şey oldu yeter artık...

Yorum

• Herkes burda.İnsan burda yıllar önce kaybettiği çocukluk arkadaşını bile bulabilir
          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• -Zeniti ikna ettik derken şimdi neyle uğraşıyoruz bu menajer haberi inşallah doğru değildir ...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Alkan61'e ulaşabilcek kimse yok mu..?
              Adamı sabahtan beri bin kere aradılar.Haber alamadığını söylüyor şuan için.

Yorum

• Kafaya bir odun yesem de uyusam, öğlen olsa

Yorum

• Bİzİm yÖnetİm almamak İÇİn bİn dereden su getİrİyor.

Yorum

• şunu anladım ne hürriyet ne sabah ne milliyet , bizim ülkede en çok satan fısıltı gazetesi..

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      devamlı irtibattayız Receple beklemedeyiz oda parçaladı kendini işi düşüncek yerde Ankaraya kadar bana haber yetiştirdi bende buraya...
                      Ne peki gelişmeler yeni girdim de ben bu Fatih'e ulaşılamıyor , avukatı1.5 milyon euro para istiyor hikayeleri ne ayak..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gollum'u da yüzüğün eski sahibi yani 9'un eski sahibi yapsaydınız
                        çççççççççççç
                        '9'
                        fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak ramzanyak58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şimdi başkan çıksa FATİH TEKKE takımımıza katılmak üzere yolda ooooof of
                          la dursun daha karşılama yapacaz istanbulda
                          Zuğaşi Berepe
                          Çoban Express

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            La noldi, tam da fotoşopda Return of the King çalışması yapmıştım

Gökçe,alttaki yaratığın yerine Gökhan Ünal'ın yüzünü koysaydın
                            Herkese Merhaba

Yorum

• Arkadaşlar, yarın okula işe gidecek olan sevgili dostlar. Gidin yatın yahu. Ben dahil. Bu gece Fatih'in bu dvre atacağı golleri düşleyerek yatın. Önce 3 ihlas sonra 1 fatiha okuyup Fatih Tekke transferinin bitmesi için dua edin. Yarın bu iş tamam.
                              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Fatih Tekke'de mutlu sona az kaldı

@tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Yükleniyor...
                                X