ya bu haber61 e yorum yazanlar trabzonsporlu mu? fatih tekkeye bir sövmedikleri kalmış
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlkan61'e ulaşabilcek kimse yok mu..?61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
-Zeniti ikna ettik derken şimdi neyle uğraşıyoruz bu menajer haberi inşallah doğru değildir ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlkan61'e ulaşabilcek kimse yok mu..?
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevamlı irtibattayız Receple beklemedeyiz oda parçaladı kendini işi düşüncek yerde Ankaraya kadar bana haber yetiştirdi bende buraya...I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGollum'u da yüzüğün eski sahibi yani 9'un eski sahibi yapsaydınız'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
Yorum
-
İlk olarak ramzanyak58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi başkan çıksa FATİH TEKKE takımımıza katılmak üzere yolda ooooof ofZuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkese Merhaba
Yorum
-
Arkadaşlar, yarın okula işe gidecek olan sevgili dostlar. Gidin yatın yahu. Ben dahil. Bu gece Fatih'in bu dvre atacağı golleri düşleyerek yatın. Önce 3 ihlas sonra 1 fatiha okuyup Fatih Tekke transferinin bitmesi için dua edin. Yarın bu iş tamam.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
Yorum