Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar haber almak imkansız. Fatih tarafıkonuşmuyor bu olay hakkında.

Benden birşey beklemeyin, uğur verecektir bugün bu haberi. Yönetim ayağı o çünkü.

Yorum

• Fatih sadece futboluyla değil liderligiyle lazım...
      Takım olma adına büyük katkısı olacak.

Yani özetle; Tekke'nin bonservisi 2 milyon euro (max), etkisi paha biçilemez!

Yorum

• Ergun Ata söyledimişti trt1'de bir taraftar grubu işleri güçleri Ts'a çelme takmak(denizli bld. maçından sonra).Kim onlar
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Düşünmekle oluyorsa madem 1 farkla kazanacağımız maçlarda ki golleri Teo veya Umut atsın olmuyor mu ? Yok böyle bir mantık ya..
          O mantıkla bakarsak Gökhan'ın ve Umut'un büyük katkısı oldu bu takıma.
          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            geçen sene 31 yaşında olup sözleşmesinin bitmesine 1 yıl olan bir adamı neden almadılar ? Var mı bir cevabı ? Burasını yönetime soracaksınız bana değil. Ben şuan için konuşuyorum eski hakkında bir şey demedim.

Borç borç diye burada konuşanlardan birisi sendin. O para kafana takılmadı mı ? Yoksa yeni yayın ihalesi ile borcun ortadan kalkacağına inananlardan birisi haline mi geldin ?

Milletin canı sıkılacaksa bu sıkıntı sadece Fatih Tekke ile olmamalı.
            Bu işin başını çeken adamım ben. Bu ne demek biliyor musun ?

1,5 yıldır kaptan alınsın diye bir tarafımı yırtıyorum demek ? Yani borçla , yeni ihale ile alakası olmayan bir adam demek ?

Cevabını veremeyeceğin sorular ile karşılaştığında işi başka mecralara taşıma.

Maşallah bildiğin konu oldu mu avukat gibi konuşuren, bilmediklerine girdik mi, aynı Başkan gibi git ona sor, git buna sor ? Ne anladım ben bu işten ?

Bu arada merak etme, yeni yayın ihalesine benden çok sevinenler var ??

Yorum

• lazkopatfaroz kardeş sen gökhanın akrabası felan mısın?

sana kalsa gökhan pele, fatih risk

gökhan hayatında halısahada bile olsa fatih kadar gol atabilmişmidir?
              22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• Fatih Tekke'yi aldık dün o kadar bu konuda haberler geldi zaten daha ne haberi bekliyoruz

Yorum

• Fatih Tekke alacağı parayı amorti eder kimsenin şüphesi olmasın.

Ancak bazılarının tutunduğu takım çok yanlış.
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• 21-11-2009 tarihinde Rusya'da sezon sona erdi.

16.01.2009...
                    Fatih Tekke 1.5 aydır tatilde mi?

Eğer öyleyse ilk 5-6 hafta pek birşey beklemeyelim........

--

İlk olarak jomal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    lazkopatfaroz kardeş sen gökhanın akrabası felan mısın?

Abartmayalım
                    Fatih Tekke Trabzonspor'da iken Gökhan Kayseri'de gol kralı olmuştu.

Yorum

• Fatih gelse elbette iyi olurdu ama TrabzonSpor bir futbolcuya mal olacak bir takım değil . Lig devam ediyor stadlarda Umut'a , Onur'a , Ferhat'a , Serkan'a bağırmak dururken hala elimizde olmayan bir futbolcuya bağırıyoruz . Bırakalım artık Fatih'i sade ve sadece TrabzonSpor olsun hedefimiz .

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        21-11-2009 tarihinde Rusya'da sezon sona erdi.

16.01.2009...
                        Fatih Tekke 1.5 aydır tatilde mi?

Eğer öyleyse ilk 5-6 hafta pek birşey beklemeyelim........
                        Benim de tek kaygım ve şüphem bu yönde.

Kondisyon sorunu yaşayabilir mi diye.

Yorum

• Fatih ne katacak diyenlere katlanamıyorum!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam siz böyle şaka mısınız? Bir anda çıkıyorsunuz...Tadımızı kaçırma kaygısıylaTekke ne kadar fayda sağlarmış Golcü değil ruh alıyorsun...Anlamadım dersen git arka sayfalarda bolca anlattık meramımızı...Yok yine yetmedi dersen geçen sene deplasmandaki sivas maçını stadda izlemediğini anlarım, varsayarım
                            6 ayda Fatih'ın ruhu ile Tayfun sakat olmasa Alves olurdu, Umut Messi olurdu, Colman Xavi olurdu, Selçuk İnıesta olurdu.

Fatih'in gelmesini isteyenlerdenim ama 2. yarıda sahada sanki Barca izleyeceğiz gibi lanse ediliyor.

Fatih'in takıma katkısı tabiki olacaktır ama ona bu kadarda bel bağlamaya gerek yok.
                            DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dönüp dolaşıp yine başa geliyorum.
                              Neden satıldı Fatih?
                              Anlam veremedim ve asla anlam veremeyeceğim.

Bu takımın üstünden,futboldan çakmayan zihniyet elini çekmedikçe,bu zihniyete sırf parası var diye taraftar tarafından prim verildikçe bugün Fatih için yarın bir başkası için toplanacak taraftar buralarda.

Kendi öz evladını,şehrinin yetiştirdiği değeri,sırf para için satıyorsun.Şampiyonluk peşinde koşarken,"yarınları düşünmek zorundayım" deyip,formasını canından aziz bilen kaptanını bir kalemde siliyorsun.
                              Trabzonspor ruhunu silmişsin haberin yok.

Kimsin sen,sana bu hakkı veren kim?
                              Yaptığın yanlışın açtığı yara kapanmak bilmiyor.

Trabzonspor,Trabzonspor ruhunu sahaya koyanlarla var olmuştur ve olacaktır da.

Fatih Tekke'nin gittiği günlerde yapılmış videolardan biriydi sanırım,"Gitme kal bu şehirde" şarkısı eşliğinde Kaptanına çağrı yapıyordu taraftarın biri.
                              O gidişi taraftar da Fatih te kabullenememişti.

Söylediğim gibi,dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum.
                              2006 Ağustosunda kaldı aklım.
                              Satıldığı gün yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem.

Gerçi tarif etmeye de gerek yok,o günden sonra olanları hepimiz gördük.

Tek bildiğim,heba olan 3.5 yılımız ve kendi ellerimizle rakiplerimize hediye ettiğimiz müstakbel 7. şampiyonluğumuz.
                              Bana da en çok koyan bu.
                              O gün Fatih'i satanlar sadece bir futbolcuyu satmadı,takımın ruhunu da sattı.

Satanlara selam olsun...

isin garip yani o satan kisinin haksizliga ugradigini ve TS nin ideal baskan tipi oldugunu savunanlar da var hala..

Yorum

• İlk olarak jomal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                lazkopatfaroz kardeş sen gökhanın akrabası felan mısın?

sana kalsa gökhan pele, fatih risk

ççç ççç

Çok doğru dedin haaa
                                Twitter Adresim

Yorum

Yükleniyor...
                                X