Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar bakın, her laftan bir şey çıkarmak için kendinizi zorlamayın.

Ben zaten birşey öğrendiğimde hemen buraya girip sizze yazıyorum.

Rahat olmamın nedenini geçenlerde açıklamıştım. Bir taraflarımızı yırttığımızda da bu iş olmuyor, kendime zarar verdiğimi görüyorum. Rahatlığım bundandır. Yoksa sizin bilmediğiniz bir şeyi bildiğimden değildir.

Az önce birinci ağızlar ile yeniden görüştüm.

Dediğim gibi kaptan yakınları ile birlikte köyünde temiz hava almakla meşgul. Onlara basında çıkan haberleri anlattım.

Bu şekil bilgilerin kendilerine gelmediğini, bu görüşmeye şahit olan bir kişinin, bugün para konuşulmadığını, Zenitin biz Fatih'i size vermek istiyoruz dediğini, Trabzonspor'un da biz de almak istiyoruz dediğini söyledi. Hatta Zenitin Rubin Kazan'ın istedikleri parayı vereceğini, ama kendilerinin en büyük rakiplerine oyuncu satmak istemediklerini sölediklerini de ekledi. Son olarak da, Zenitin, Rubinin verdiği paranın daha azına Fatih'i Trabzonspor'a verebileceğini söyledi.

Son bilgiler bu şekilde.

Kafamdaki parçaları birleştirdiğimde AFS abinin dediklerinin doğruluğu piyasa çıkıyor. Trabzonspor istediğini aldı, bu işi Başkana bitittirecekler...

(Ali Fuat abinin dediklerine istinaden bir düşünce, temenni)

Saygılar;

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ortada kabul edilebilecek bir teklilf olsa..
      Burada teklif yapildi diye yaziyor..

ZENİT TEKLİFİ GÖRÜŞECEK
      Zenit Kulübü Trabzonspor'un Fatih Tekke transferi için yaptığı teklifi görüşecek, Zenitli yöneticilerin karamen ve Sırrı Eren'e Zenit kulübü bir şirket, teklifinden memnuiyet duyduk, bu teklifini hafta sonu olduğu için size bir cevap şuan veremeyeceğiz, Teklifini hafta içinde değerlendireceğiz ve size Fatih tekke konusunda kararımızı söyleyeceğiz.

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        olaylar çok başka boyutlara geliyor kimse mantıklı davranamıyor artık...taraftarın mantıksız ve sabit fikirli davranması bi camia için en önemli sorun...sağolsun bizi o hale soktular...fatih alınıncada geçmiycek gibi bu iş...kızacağız yönetime ama niye kızdığımızı bile bilmeyeceğiz...çünkü sabit fikirli olduk artık...ah başkan ah ilk geldiğin günü hatırlayınca şimdiki duruma nasıl soktunuz kendinizi bi bakın arkanıza...

Hakkatten sonra ne oldu ? O günler çok güzeldi başkan tonton tonton tatlı tatlı konuşuyordu sonra gerilmeye, gerildikçe şişmeye, şiştikçe köpürmeye başladık.Bakalım ne zaman patlayacağız yada gazımız alınacak

Yorum

• Recep abi sayın başkanımız gider alır şeklini koyar diyorum abi

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burada teklif yapildi diye yaziyor..

ZENİT TEKLİFİ GÖRÜŞECEK
            Zenit Kulübü Trabzonspor'un Fatih Tekke transferi için yaptığı teklifi görüşecek, Zenitli yöneticilerin karamen ve Sırrı Eren'e Zenit kulübü bir şirket, teklifinden memnuiyet duyduk, bu teklifini hafta sonu olduğu için size bir cevap şuan veremeyeceğiz, Teklifini hafta içinde değerlendireceğiz ve size Fatih tekke konusunda kararımızı söyleyeceğiz.
            Ne teklifi bu para konuşulmadan neyi konuşmuşlar.. Fatih'i bize verin diye bi teklif olmaz heralde..
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar bakın, her laftan bir şey çıkarmak için kendinizi zorlamayın.

Ben zaten birşey öğrendiğimde hemen buraya girip sizze yazıyorum.

Rahat olmamın nedenini geçenlerde açıklamıştım. Bir taraflarımızı yırttığımızda da bu iş olmuyor, kendime zarar verdiğimi görüyorum. Rahatlığım bundandır. Yoksa sizin bilmediğiniz bir şeyi bildiğimden değildir.

Az önce birinci ağızlar ile yeniden görüştüm.

Dediğim gibi kaptan yakınları ile birlikte köyünde temiz hava almakla meşgul. Onlara basında çıkan haberleri anlattım.

Bu şekil bilgilerin kendilerine gelmediğini, bu görüşmeye şahit olan bir kişinin, bugün para konuşulmadığını, Zenitin biz Fatih'i size vermek istiyoruz dediğini, Trabzonspor'un da biz de almak istiyoruz dediğini söyledi. Hatta Zenitin Rubin Kazan'ın istedikleri parayı vereceğini, ama kendilerinin en büyük rakiplerine oyuncu satmak istemediklerini sölediklerini de ekledi. Son olarak da, Zenitin, Rubinin verdiği paranın daha azına Fatih'i Trabzonspor'a verebileceğini söyledi.

Son bilgiler bu şekilde.

Kafamdaki parçaları birleştirdiğimde AFS abinin dediklerinin doğruluğu piyasa çıkıyor. Trabzonspor istediğini aldı, bu işi Başkana bitittirecekler...

(Ali Fuat abinin dediklerine istinaden bir düşünce, temenni)

Saygılar;
              Verdiğin bilgiler için sağol abi Allah senden razı olsun..
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne teklifi bu para konuşulmadan neyi konuşmuşlar.. Fatih'i bize verin diye bi teklif olmaz heralde..
                Ben herşeyi beklerim artık bu yönetimden

Yorum

• Cümlemizden emre...

Yorum

• gelişmeler neler acaba ?

Yorum

• -Geç olsun güç olmasın
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak InfiniTy Da®k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gelişmeler neler acaba ?
                        Alkan61 yukarda yazdi
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• siyasette de böyledir...astlar altyapıyı hazırlar, büyükler kahramanlık yaparlar.
                          örnek, memurlara erilecek maaş artışı başbakanla maliye bakanı arasında 100 lira olarak belirlenir. sonra sendikalarla pazarlık yapılır, 80 den yukarı veremeyiz der görüşmeleri keserler. sonra sendikalar başbakanla görüşür, başbakan artışı 100 lira yapar ve kahraman olur. burdada öyle olacak, yani ünal bey hazırlığı yapacak, başkan son noktayı koyup kahraman olacak. bence o günde yaklaşıyor.başkan kesenin ağzını açaçak-sanki kendi kesesi-ve bu işi bitiren kahraman olacak.

Yorum

• Hep bir ümit hep bir bekleyiş devamlı yaşanan gelişmeler atraksiyon ve Fatih Tekke sezon başındaki aynı senaryo şimdiye kadar.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Bu kadar bilinçsiz beceriksiz yönetici olur mu ya? Meğerse şirket Cumartesi kapalıymış.. Aah çok şaşırdım. Adamlar Cumartesi şirket kapatmış.
                              Haftasonu her yerin kapalı olduğunu bilmiyor mu Ünal Karaman!?
                              -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İşten güçten boş an buldukça yazıp çıkmaya çalışıyorum.
                                Fatih transferine kafanızı takıp boşuna kendinizi harap etmeyin.
                                Allahın izni ile ikinci yarı Fatihli kadrolar kuracağız

Yorum

Yükleniyor...
                                X