Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Recep o asbaşkan olacak insan! 'ın ve artık görüşünü destekleyen kim varsa topunun kabahatini takıma mı ödetelim? Yani bu mu soğutacak ancak ciğerleri? Yapmayın bunu kardeşim. Kongrelerde bağırın, sokağa çıkın, ama takımın en büyük demirbaşı olan oyuncuları kıymetsizleştirmeyin. Sonra 10 a alır 5 e satarız hepsini. Sonu gelmez bu işin. Saha içinde oluşacak negatif durumdan gireceğimiz zararı saymıyorum. Hem maddi hem manevi. (bu arada fatih e "molla" diyen ve gelmemesine dünya görüşü sebebi ile karşı çıkan, onu orada tutan herkesin def olması en büyük temennimdir. Asla değişmeyecektir.")

Yorum

• Ağlayan adamı severim ben..

Yanlış bilinir,

Erkekler ağlar,

Ağlamak yürek işidir..

Ağlayan adamın,duyguları uçtadır..

Ağlayan adam,adamdır..

Adam gibi adamdır..

Yorum

• Neden spesifik bir tezahürat yapılmıyor. Bu adamın adı belli sanı belli. Bağırsın tribünler hacısalihoğluna !!! Hadi buyrun. Topçuların umurunda bile olmayacaktır. Bağırsınlar istifa diye hacısalihoğluna! Alternatif mesela. Dolaylı göndermeye ne gerek var? Direk şahsa.

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ağlayan adamı severim ben..

Yanlış bilinir,

Erkekler ağlar,

Ağlamak yürek işidir..

Ağlayan adamın,duyguları uçtadır..

Ağlayan adam,adamdır..

Adam gibi adamdır..
          o adam bide yüreğinden sevdiği bişey için ağlıyorsa o adam sevdiği için her türlü fedakarlığı yapar...elinden geleni ardına koymaz...işte bu yüzden lazım fatih...
          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla veysel abi ben istifa etseler sevinirdim. Ama etmiyorlar. Seçimde elbet sorulacak hesaplar. Lakin bu doğruya yanlış dedirtmemeli.
            İstifa etmezler..

Takımla filan alakalı değil,..

Samet'e tepki yüzünden istifa eden adam ,Kasımpaşa maçında yüzüne edilen galiz küfürleri duymazdan geldi..

Koro halinde ..

Ayıptı tabii..

Ama,tesisler kamulaşacak,naklen yayın artacak,hesleri satacaklar(birinci deneme de yapamadılar)filan..

İstifa kavramını unutmuş olmaları,

Napolyon'umsu bir durum..

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cikmalidir, cünkü Trabzonspora bu sekilde zarar verilecegi icin cikmalidir. Bagirmaya devam edin, sesiniz cikmayana kadar bagirin...
              tamam hemşerim tamam zarar veriyoruz biz külübe.
              haklısın

Yorum

• Mehmet seni tanıyorum, düşüncelerini de biliyorum.

Dediklerinin haklılık oranınıda destekliyorum.

Bunlarda sorun yok.

Ama hangi şekilde hesap sorulacak, şimdi laf edeceğim olmayacak, bu adamlar neden bu sene seçim maddesi koymadılar, neden Genel Kurulda izin alamadılar, nerde bu kadar para, üye değilim, orda hesap soramıyorum, olacak gücüm de şimdilik yok, burda konuşmayayım, stadda bağırmayayım, ne zaman nerde ???

Diyorum ya Gökhan kaçırır, eleştiririm, ama her Fatih demem Gökhana nispet olsun diye değildir, bunu yönetim üzerine alması gerekirken, neden o alsın üzerine, neden görevi gol atmak olmayan selçuk etkilensin, neden bu transferin olmamasında gram suçu olmayan colman etkilensin.

Gocunacakları bir durum yok ki ? Gocunacak adamlar (!) orda avuçlarını ovuşturarak otururken...

Yorum

• -Ya sanki fatih in bonservisi elindede her şey fatihin elindeymiş..yapmayın allah aşkına..
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• ulan trabzonsporluluğuma bile laf geldi ya neyse

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mehmet seni tanıyorum, düşüncelerini de biliyorum.

Dediklerinin haklılık oranınıda destekliyorum.

Bunlarda sorun yok.

Ama hangi şekilde hesap sorulacak, şimdi laf edeceğim olmayacak, bu adamlar neden bu sene seçim maddesi koymadılar, neden Genel Kurulda izin alamadılar, nerde bu kadar para, üye değilim, orda hesap soramıyorum, olacak gücüm de şimdilik yok, burda konuşmayayım, stadda bağırmayayım, ne zaman nerde ???

Diyorum ya Gökhan kaçırır, eleştiririm, ama her Fatih demem Gökhana nispet olsun diye değildir, bunu yönetim üzerine alması gerekirken, neden o alsın üzerine, neden görevi gol atmak olmayan selçuk etkilensin, neden bu transferin olmamasında gram suçu olmayan colman etkilensin.

Gocunacakları bir durum yok ki ? Gocunacak adamlar (!) orda avuçlarını ovuşturarak otururken...
                      -Her zaman işler istediğin gibi gitmez ki recep..bağırsan ne olucak çağırsan ne olucak çözüm değilki..
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hehh bir saattir bu resmi böyle büyük koymaya çalışıyordum ama beceremedim
                        ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yazık vallahi yazık trabzonsporluluk ne demek
                          biz fatih tekke için onca yalanlar atıldı ve hepsi yalan olduğu piyasaya çıktı bunun üstünde durduğumuz içinmı trabzonsporluluğumuz tartışılıyor
                          haksızlığa iftiraya hakarate varan sözlere mağdur olan bir adamı istediğimiz içinmi trabzonsporluluğumuz tartışılıyor
                          nedir trabzonsporluluk tepki koymayacaksın inek gibi gideceksin kombine alacaksın formanı alacaksın sesini çıkarmayacaksın susacaksın.
                          tepki vermeye kalkdınmı bu trabzonsporluluk değildir
                          bumudur trabzonsporluluk.
                          neyse ben daha fazla konusma istemıyorum.
                          size hayırlı günler
                          yakma gemileri hemen.Sadece tribünden Tekke diye bağırmanın hiç bir faydası olmadığı anlatmaya çalışıyorum.Bunca zaman bağırıldıda neoldu, koca bir sıfır hatta futbolcuların topa vuramaz hale geldiği için eksi bile diyebiliriz.

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İstifa etmezler..

Takımla filan alakalı değil,..

Samet'e tepki yüzünden istifa eden adam ,Kasımpaşa maçında yüzüne edilen galiz küfürleri duymazdan geldi..

Koro halinde ..

Ayıptı tabii..

Ama,tesisler kamulaşacak,naklen yayın artacak,hesleri satacaklar(birinci deneme de yapamadılar)filan..

İstifa kavramını unutmuş olmaları,

Napolyon'umsu bir durum..

Teşekkürler kafamdakilerin teyidi için.

40 milyon TL iyi para sadece yayın...

Umarım tesisler 5 sene sonra kamulaşır, en azından akıllı bir yönetim ile borsa kapanır...

Yorum

• Çözüm olsa Fatih diye bağırmak ben buradan beri bağırayım. Çözüm değil ki. Artısı yok eksisi çok. Ben üyeyim, kongrede de hacısalihoğlunun olduğu bir tek listeye nırak oy vermeyi, kağıdın o bölümüne galiz laflar yazmak geliyor içimden. Bugünki kongreye koydurmama hakları vardı. Ama olağan kongreye bişey kalmadı. O gün görüşeceğiz. Tekrar ediyorum, taraftar fatih diyerek tüm takımı yıpratır. Yıpratması gereken isim hacısalihoğludur. Tüm enerjisini ona yaymalıdır.

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Teşekkürler kafamdakilerin teyidi için.

40 milyon TL iyi para sadece yayın...

Umarım tesisler 5 sene sonra kamulaşır, en azından akıllı bir yönetim ile borsa kapanır...
                                umarım o zaman hacısalihoğlu Trabzon dışında olur, ve umarım gerçekten ne dediğini bilen yönetim Trabzonspor başında olur,

ayak oyunları ile taraftarı kandırma politikalarından vazgeçen bir yönetim bekliyorum,

çıkıp biz aslında Fatih'i istemiyorduk, ama taraftar baskısı ve golcülerin performansının yeterli olmaması nedeni ile Fatih ile görüşmek zorunda kaldık dese bir nebzecik olsa tamam diyeceğim de, bu kadarda olmaz,

Fatih senden bekliyorlar birşeyler hani şu şeyler çıkıp ben 1 milyon euroyu kendim veriyorum, kalanı da gelecek sene alacağımdan vereceğim demeni bekliyorlar heralde,
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Yükleniyor...
                                X