Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar... Son Haberlerde Yayinlanan Fatih Tekke´nin "Ben Zenit´te kalmak istiyorum ama takim beni Satiliga Cikardi" aciklamasi kimsenin beynini kurcalamadi´mi ya ??

düsündürücü bence... yada yalan ve uydurulmus bir cümle´den öte degil.. .???
    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Fatih Türkiye yolunda!

Ruslara göre bu iş bitti. Trabzonsporlular'a bir müjde de Rusya'dan geldi. Gazeteler, Zenit'in Fatih'i satacağını ve Tekke'nin de yuvaya döneceğini yazıyor.

İddia bu kez Ruslar'a ait. Ülkenin önde gelen gazetesi Sport Ekspress'in verdiği bilgiye göre Zenit, deneyimli oyuncuyla yollarını ayırıyor, 2 milyon Euro istiyor...

Bizzat Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in, “Ligin ikinci yarısında aramızda olması çok yüksek ihtimal” ifadelerini kullandığı Fatih Tekke transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Haberin kaynağı Rus medyası... Ülkenin önde gelen gazetelerinden biri olan Sport Ekspress’e göre Fatih Tekke’nin pozitif yaklaşımlarına rağmen Zenit Yönetimi, teknik heyetin istekleri doğrultusunda kadroda bir yeniliğe gidecek. Rus temsilcisinin sözleşmesi 2010’un Ağustos ayında bitecek deneyimli golcü için 2 milyon Euro bonservis bedeli talep edeceği ileri sürüldü.

İndirim talep edilecek

Haberin Trabzonspor cephesinde sevinçle karşılanması beklenirken, Karadeniz temsilcisinin Zenit’ten bonservis indirimi de isteyeceği edinilen bilgiler arasında. Bordo-Mavili ekibin kurmayları, görüşmek için en kısa zamanda Rusya’ya gidecek.

Yorum

• İlk olarak InfiniTy Da®k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatih Türkiye yolunda!

Ruslara göre bu iş bitti. Trabzonsporlular'a bir müjde de Rusya'dan geldi. Gazeteler, Zenit'in Fatih'i satacağını ve Tekke'nin de yuvaya döneceğini yazıyor.

İddia bu kez Ruslar'a ait. Ülkenin önde gelen gazetesi Sport Ekspress'in verdiği bilgiye göre Zenit, deneyimli oyuncuyla yollarını ayırıyor, 2 milyon Euro istiyor...

Bizzat Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in, “Ligin ikinci yarısında aramızda olması çok yüksek ihtimal” ifadelerini kullandığı Fatih Tekke transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Haberin kaynağı Rus medyası... Ülkenin önde gelen gazetelerinden biri olan Sport Ekspress’e göre Fatih Tekke’nin pozitif yaklaşımlarına rağmen Zenit Yönetimi, teknik heyetin istekleri doğrultusunda kadroda bir yeniliğe gidecek. Rus temsilcisinin sözleşmesi 2010’un Ağustos ayında bitecek deneyimli golcü için 2 milyon Euro bonservis bedeli talep edeceği ileri sürüldü.

İndirim talep edilecek

Haberin Trabzonspor cephesinde sevinçle karşılanması beklenirken, Karadeniz temsilcisinin Zenit’ten bonservis indirimi de isteyeceği edinilen bilgiler arasında. Bordo-Mavili ekibin kurmayları, görüşmek için en kısa zamanda Rusya’ya gidecek.

http://fanatik.ekolay.net/Fatih-Turk..._35_157631.htm
        hadi insallah..
        gel abi gel...
        yuvana geri dön..
        kurtar bizi su "FORVET" dediklerimizin elinden...
        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
        Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
        FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• İlk olarak InfiniTy Da®k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fatih Türkiye yolunda!

İndirim talep edilecek

http://fanatik.ekolay.net/Fatih-Turk..._35_157631.htm
          bizim yönetime messiyi 5milyona teklif etseler yinede indirim talep ederler
          En son Alika87 tarafından düzenlendi; 23.12.2009, 06:28.
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Sinem Yılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gökhan Ünali Zenite verilim, belki Tekkeyi öyle daha kolay aliriz
            Gökhan Ünal mi??
            Zenite??
            Biz FATIH TEKKEyi onlardan alacaz ellerinde belkide en iyi forveti geri aliyoruz zenitten Gökhani ne yapsinlar ya

Yorum

• İlk olarak Alika61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bizim yönetime messiyi 5milyona tekleif etseler yinede indirim talep ederler
              hahaha aynen vallahi...

Yorum

• İlk olarak Tarkan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hahaha aynen vallahi...
                indirim kelimesinden biktim artik, taraftar yönetimin umrunda olsaydi düsünmeden getirirdi tekkeyi indirime gitmezdi...

Yorum

indirim kelimesinden biktim artik, taraftar yönetimin umrunda olsaydi düsünmeden getirirdi tekkeyi indirime gitmezdi...
                  birak indirim kelimesini ellerini ceplerine atamadiklari icin bi yere varamiyoruz...
                  stad diyorlar hala bi sey yok...
                  risk almadan is mi olur ya...

Yorum

birak indirim kelimesini ellerini ceplerine atamadiklari icin bi yere varamiyoruz...
                    stad diyorlar hala bi sey yok...
                    risk almadan is mi olur ya...
                    yöneticilik sadece para basmak degil, akilli davranmakmis, ama bizim yönetimden böyle bir davranis göremiyor...benim merak ettigim bir soru var, bizim yöneticiler bu isi kendi cikarlari icin mi yapiyorlar yoksa gercek trabzonspor askindan mi yapiyorlar??
                    En son Alika87 tarafından düzenlendi; 23.12.2009, 06:54.

Yorum

yöneticilik sadece para basmak degil, akilli davranmakmis, ama bizim yönetimden böyle bir davranis göremiyor...benim merak ettigim bir soru var, bizim yöneticiler bu isi cendi cikarlari icin mi yapiyorlar yoksa gercek trabzonspor askindan mi yapiyorlar??
                      bende süphelerdeyim renkdas..
                      bilemiyorum vallahi...
                      diger kulüpler bunlari nasil yapiyorlar anlamiyorum gercekten...

Yorum

bende süphelerdeyim renkdas..
                        bilemiyorum vallahi...
                        diger kulüpler bunlari nasil yapiyorlar anlamiyorum gercekten...
                        buna ne cevap verecegimi bilmiyorum, keske bizim yönetimi savunabilseyimdim, ama bu mümkün degil, hayirlisi artik, eminim bizim kadar dua eden taraftar yoktu ve insallah bir gün mutlu sonuca varacagiz ve insallah o günü ben görecegim

Yorum

• İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaslar... Son Haberlerde Yayinlanan Fatih Tekke´nin "Ben Zenit´te kalmak istiyorum ama takim beni Satiliga Cikardi" aciklamasi kimsenin beynini kurcalamadi´mi ya ??

oda işin kurnazlığı.fatih öyle diyecekki ucuza gidecek...

Yorum

• İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaslar... Son Haberlerde Yayinlanan Fatih Tekke´nin "Ben Zenit´te kalmak istiyorum ama takim beni Satiliga Cikardi" aciklamasi kimsenin beynini kurcalamadi´mi ya ??

Biraz kafayi calistiralim arkadaslar. Öyle demesi bonservisinde mecburiyetden indirim yapacaklar...
                            Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu : Fatih Tekke geçen sezon devre arasında neden alınmadığını yönetim bana anlatamaz , çünkü ben biliyorum..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Tekke seferberliği
                                Fatih Tekke'yle maddi konularda anlaşmaya varan bordo - mavili yönetim, kulübü Zenit'le bonservis pazarlığı yapacak. Yönetimin golcü oyuncuyu transfer etmek için tüm imkanları seferber etmesi bekleniyor.
                                Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in ve bordo - mavili taraftarların ısrarla takımda görmek istediği Fatih Tekke'yle maddi konularda anlaşmaya varan yönetim, kulübü Zenit'le önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacak.

Golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için tüm imkanlarını seferber etmeyi planlayan yönetimin, Mart ayının sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcu için önemli bir miktarda bonservis bedeli vermeyi planlıyor. Bordo - mavili yönetim içerisinde bazı isimler Fatih Tekke'nin devre arasındaki Antalya kampına katılacağını iddia ederken, başkan Sadri Şener de bu transferin iki hafta içerisinde kesinleşebileceğini vurguladı. Fatih'in de Trabzonspor'a gelmek için fedakarlıklar yapacağı belirtildi.

ÜÇ GENÇ GOLCÜ DE GÜNDEMDE

Bu arada yönetim, Fatih Tekke'nin dışında genç bir futbolcuyu daha kadrosuna katmayı düşünüyor. Bordo - mavili takımın gündemindeki isimlerin Gençlerbirliği'nden Mustafa Pektemek, Bucaspor'dan Mehmet Batdal ve Bayern Münih'in ikinci takımında forma giyen Deniz Yılmaz olduğu öğrenildi.

Bu üç futbolcudan en az birini takıma kazandırmaya çalışan bordo - mavili takımın Sportif Direktörü Ünal Karaman'ın, Ümit Milli Takım da forma giyen bazı genç futbolcuları daha Trabzonspor'a getirmeyi düşündüğü öğrenildi. Öte yandan yönetimin sözleşme uzatmak için teklif yaptığı Umut Bulut, Tayfun ve Tolga Zengin'le de büyük ölçüde anlaşmaya varıldığı açıklandı.

23.12.2009
                                Kaynak : DHA
                                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Yükleniyor...
                                X