Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hatta klüp basılsın başkan felan hepsi dövülsün bence en iyisi bu..hatta döner bıçaklarıyla saldırılsın...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yabadallah abi;

Transfer sezonu henüz başlamadı, ortada atılmayan, atılacak, atılması düşünülen adımlar var. Bu olayın gerçekleşmemsinde çok neden var, inanın say say bitmez, ama şunu söleebilirim, yönetim çıkıp delikanlı gibi bu nedenle almıyoruz diyemez, çünkü delikanlı gibi bir nedenleri yok, hepsi saçma sapan ve o koltuklardaki adamlara yakışmayacak şeyler.

Burda bu zamanda bunları konuşmak da gereksiz, dedim ya sezon yeni başlıyor, bekleyelim, biliyorum zor ama bekleyelim.

Olursa ne ala, olmazsa zaten Kaptan yoluna giderken gereken tüm şeyleri açıklayacak....

emin olun....

sagol Recep kardesim,
      hah iyi isde, kaptan aciklasin birer birer bizde bilelim ona gore tepkimizi koyalim .... ama koyalim tepkimizi kesin ...
      "Bu kupaları pazardan almadık, herkes haddini bilecek”

Yorum

• Abi,

Kaptan çıkıp da, beni şundan almadılar der mi bilmem, ama aynı geçen yaptığı gibi, parada sorun yok der, askerlik hikaye der, yani açık açık olmasa da üstü kapalı anlatır herşeyi. O anlatmazsa artık bildiğimiz kadarını biz yazarız, gene belge isteyen illa olur ama, söze pul yapışmıyor inanan inanır ne yapalım.

Yorum

• TS Taraftarı hesap sordu
          22 Aralık 2009 / 18:33
          Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, İstanbul'da

Galatasaray maçı için İstanbula giden Trabzonspor kafilesini Atatürk Havalimanında bir grup taraftar karşıladı.
          Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla saat 17.05'te İstanbul'a gelen Bordo-mavili kafilede 20 futbolcu yer aldı. Sakatlıkları bulunan İbrahim Yattara, Zafer Yelen'nin yanı sıra Tolga Zengin, Hasan Ahmet Sarı ve Tayfun Cora kafilede yer almadı.
          Atatürk Havalimanı'nda bir grup taraftarın karşıladığı Bordo - mavililer ile bazı taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.
          Teknik direktör Şenol Güneş'e, Fenerbahçe yenilgisi nedeniyle sitemde bulunan taraftarlar, ''Hocam kahrolduk'' derken, maçla ilgili, ''Hata varsa ben sorumluyum'' diyen Şenol Güneş, ''Hepimiz gelip geçiciyiz. Bu camia bizim. Hep birlikte sahip çıkacağız.'' dedi.

Bordo - mavili taraftarların maçtan dönerken trafik kazasında hayatını kaybeden taraftarların isimlerini yazarak, ''Bunlar sizin için öldü, siz ne yaptınız'' parkartını Şenol Güneş'e göstermeleri üzerine tecrübeli teknik adam, ölenler üzerinden olay çıkarmanın doğru olmadığını söyledi.

Bu arada, Trabzonsporlu bazı taraftarlar, Kayserispor'dan transfer edilen ancak beklenenin bir türlü alınamadığı futbolculardan Gökhan Ünal'a da tepki gösterdi. Havalimanında Trabzonspor'u karşılayan taraftarlar Gökhan Ünal'a ''Ne zaman gol atacaksın, senin gibi oyuncu istemiyoruz.'' diyerek tepki gösterdiler.
          Bordo-mavili taraftarlar, Fatih Tekke lehine tezahüratlar yaparak, ara transfer döneminde transfer edilmesini istediler.
          Bordo-mavili kafile, tezahüratlar arasında konaklayacakları otele gitmek için havalimanından ayrıldı.

Buda ne şimdi yaa kaş yapalım derken göz çıkartmak bu olsa gerek tamam tepki verilsin ama göreve daha yeni başlayan Şenol Hocaya tepki koymakta neyin nesi?Ok yönetime başkana sonuna kadar karşıyım ama HOCAMIZIN SONUNA KADAR YANINDAYIMM...
          61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
          RUHUNUZ YETER

Yorum

• Bu arada, Trabzonsporlu bazı taraftarlar, Kayserispor'dan transfer edilen ancak beklenenin bir türlü alınamadığı futbolculardan Gökhan Ünal'a da tepki gösterdi. Havalimanında Trabzonspor'u karşılayan taraftarlar Gökhan Ünal'a ''Ne zaman gol atacaksın, senin gibi oyuncu istemiyoruz.'' diyerek tepki gösterdiler.
            al işte sonrada neden gol atamıyor diyoruz
            oyuncuları yiyip bitiren bizleriz (meclisten dışarı )
            adam bu moralle nasıl gol atsın

Yorum

• İlk olarak InfiniTy Da®k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              al işte sonrada neden gol atamıyor diyoruz
              oyuncuları yiyip bitiren bizleriz (meclisten dışarı )
              adam bu moralle nasıl gol atsın
              Bu zamana kadar bizim giden morallerimize ne olucak daha ağırını hakediyorlar ama neyse..
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Bu konunun yeri fatih başlığı değil, genelde tartışılıyor, lütfen tekke konusuna bağdaştırılmasın.

Yorum

• Ya recep benim başlık burası olduğu için buraya yazdım yoksa evet konunun yeri burası deil ama napalım be kardeş bu konudan çıkasım gelmiyor...
                  61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                  RUHUNUZ YETER

Yorum

• Son gelismeler nedir Arkadaslar, bilginiz varmidir?Bu is olsun artik ya, yönetim uyuma...
                    #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                    Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yabadallah abi;

Transfer sezonu henüz başlamadı, ortada atılmayan, atılacak, atılması düşünülen adımlar var. Bu olayın gerçekleşmemsinde çok neden var, inanın say say bitmez, ama şunu söleebilirim, yönetim çıkıp delikanlı gibi bu nedenle almıyoruz diyemez, çünkü delikanlı gibi bir nedenleri yok, hepsi saçma sapan ve o koltuklardaki adamlara yakışmayacak şeyler.

Burda bu zamanda bunları konuşmak da gereksiz, dedim ya sezon yeni başlıyor, bekleyelim, biliyorum zor ama bekleyelim.

Olursa ne ala, olmazsa zaten Kaptan yoluna giderken gereken tüm şeyleri açıklayacak....

emin olun....
                      Hiç bir açıklamayı kabul edemem!
                      Fatih Tekke'yi istiyoruz!
                      Daha ne yapmak lazım bilemiyorum...
                      Hamiş

Yorum

• Peki Fatih tarafı bu transferin gerçekleşmesini neden çok zor olarak görüyor...??
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• şu işin tam manasıyla nereye gittiği belli değil ama bu konuda iki tarafta tam olarak ser verip sır vermiyor ben fatihin gelme konusun da nekadar samimi olduğundan eminsem yönetiminde almama konusunda okadar gayri samimi olduğundan eminim ama köşeye sıkıştılar fatihi alcaklar mecburlar ben yanında fatihle beraber ergin keleş taraftarıyım hami nasıl fatihi yetiştirdiyse fatihte ergini bu takıma çok güzel golcü olarak yetiştireceğine eminim dua edelim fatihi alsınlar benim kanım biz gol atarsak diğer sorunlarımız otomatik olarak ortadan kalkacakdır

Yorum

• Yattara'nın ücretini indirdiler. Fatih Tekke de ona göre istesin Gerçekten merak ediyorum ara transferde neler dönecek. Sanılmasın ki samimiyetsizlikler takıma olumsuz yansımıyor
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• hic birsey olmayacak.. ince ayar verecek her zamanki gibi birilerini suclayacak. paragoz ,karaktersiz ilan edecek vs ... taraftara ne kadar deger verdigini gorduk en acili gunumuzde..

Yorum

Yükleniyor...
                              X