Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunlar varsayımlarla konuşuyorlar aslında bi b.k bildikleri yok.
    İş öyle ise seninle beni Canal + ya çıkarsınlar sabaha kadar Real Barça konuşalım
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• büyük bir ihtimallerubin kazna gider.sebebi de yönetimin uygulamış olduğu yıldırma politikasıdır.şimdi derler biz almak istedik kendi gelmedi.gelem ihtimali düşük
      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Mustafa Kahraman da aynı şeyleri söyledi.Yönetim onu istemiyor almazlar hiç heveslenme dedi(Meltem tv müdürü)
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyler hayrettin bey aldırmıyor bu açıkça belli.Başkan maç önü neden bize gaz verdi bunu da yakında öğreneceğiz...
          Sebebi belli olası bir durumda Tekke diye bağırılmasın.Yada ihaleyi Tekke'nin üzerine yıkacaklar.

Yorum

• ama beyler baskan neden her zaman artik bizde diyordu...bu kadarda acik yalan konusmazki
            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• sirf biz dedik demek icin haber yapiyorlar o kadar izlemeyin sunlari ya

Yorum

• bazende mantikli konusuyorlar...herkesin dedigi gibi en iyi 4. oluruz..bu yuzden milyonluk transferler yapmiyalim diyo..genclere bakalim
                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Aslında gs maçını beklemek lazım Şenol hoca o maçtan sonra bu konuya açıklık getirecektir.

Yorum

• Yahu onu izleme bunu izleme ne yapalım açıp ist. basınını mı izleyelim.Kendinize göre düşman ve dostlar belirliyorsunuz.Adamların söylediği birçok şeyler doğru neden rahatsız oluyorsunuz...

Yorum

• Almayacaklar almayacaklar almayacaklar.. Dedik zamanında en kötüye hazırlayın kendinizi.
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Arkadaşlar kimseye inanmayın herkes çıkıp bişeyler söylüyor Rıdvan , Güvenç , yok Meltem tv müdürü , yok kadırga ben hiçbirine inanmıyorum kaptan çıkıp açıklamadıkça hiç kimseye inanmıyorum..
                        Ayrıca başkan ne dedi Fatih'in zenith'te kalıp kalmayacağı belli olsun trasnferi çok kolay dedi ikinci yarı bizde oynar dedi belli oldu Fatih Zenith'de kalmayacak başkanın aklının başına geldiğine inanıyorum bu kadarda yalan söyleyeceğine inanmıyorum eğer yalansa bu söyledikleri zaten hepsi defolup giderler taraftar istemezse bu yönetim asla orada kalamaz..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bazende mantikli konusuyorlar...herkesin dedigi gibi en iyi 4. oluruz..bu yuzden milyonluk transferler yapmiyalim diyo..genclere bakalim
                          Ya ne alakası var ya 4 üncü olurmusuz bırakın arkadaş bu işleri ya bunu diyen taraftar yakında derbi maçlarda iyi olan kazansında demeye başlar olurmu böyle şey ya neden olmasın inandıktan sonra 2 sezon önümüzde tek zorlu maçlarmız derbilerimiz bide bursa maçı en çok bu maçlardan korkuyorum ama inanıyorumki bunlarıda alırız yapmayın arkadaşlar kabullenmeyin bu kadar kolay malubiyeti şenol hocamızında deği gbi daha herşey bitmiş değil bakın gecen sene bjk nerden geldi şampiyon oldu adamlar ne dedi bizler inandık sizde inanın ya inanın biraz şu takıma güvenin hee biz en iyi 4 üncü oluruz dedikmi zaten biz ölmüşüzde ağlayanımız yoktur demektir
                          NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• Zaten sorun başkan ve yöneticilerin bizlere ikili oynaması.Ekranda istiyoruz-alacağız diyorlar fakat gel gör ki kapıların arkasında Fatih'in altı oyuluyooooooooooor...

Yorum

• tekke alinacaktir
                              gökhan gitdikten sonra anlarsiniz
                              senol hoca istiyor alinacaktir
                              zaten senol hocayla görüsüyormus kendisi söyledi

Yorum

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tekke alinacaktir
                                gökhan gitdikten sonra anlarsiniz
                                senol hoca istiyor alinacaktir
                                zaten senol hocayla görüsüyormus kendisi söyledi
                                Gökhan gidiyo devre arası demek bu iyi haber..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Yükleniyor...
                                X