Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Verilen yanitlari siz akilci bulmuyor olabilirsiniz, Fatih herkesden daha fazla fedekarlikta yapmis olabilir, bendende daha iyi Trabzonsporluda olabilir
    dikkat ettiyseniz ben Fatihin futbolunu elestirmedim, bana göre alinmamasi icin yeterli neden var, fakat onlari yazmaktan ben rahatsizlik duydugum
    icin yazmiyorum buraya. En pasitinden bana verdigi rahatsizligi yazayim, Gaziantep den Trabzona kadar karistigi olayklardan dolayi uygularimi
    kacirdi, Trabzonsporu linc etmek isteyen Istanbul medyasinin eline malzeme verdigi icin kendisinin tekrar Trabzona dönmesini istemiyorum, bu kadar pasit.
    Bu konuyuda fazla uzatmasak iyi olur bence, iyi geceler.
    Hocam iyi de bugün Fatih'in alınmaması yine Trabzonspor'u doğratıyor.

O zaman bu adamı vuralım gitsin, hiç olmaması en güzeli ???

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      delegeler senin gibi düşünmüyorsa yapıcak başka bişey yok seçildi geldi bu kadar basit ..bidahaki seçimde seçilmez olur biter..tekkeyide nuri başkanımız sattı ...
      Milyonlarca Taraftarının olduğu bir kulüp 3-5 bim kişi neye oy veriyorsa onu mu kabul etmeli, yada onay verildi diye herşeye evet diyip ters geleni söylememeli mi ?

Benim muhalefetim isme değil, yapılan işe, geldiğinde Sadri Şener'e Baba diyen taraftar grubunda idim.

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Milyonlarca Taraftarının olduğu bir kulüp 3-5 bim kişi neye oy veriyorsa onu mu kabul etmeli, yada onay verildi diye herşeye evet diyip ters geleni söylememeli mi ?

Benim muhalefetim isme değil, yapılan işe, geldiğinde Sadri Şener'e Baba diyen taraftar grubunda idim.
        fatihin gelmesine karşı olan yok ama senede 4 trilyon alan fatihe kimse sallamadı paraya tercih ettin diye.. ama siz satana değil alırken dikkat etmesi gereken belki bizden onlarca defa daha çok üzülen bi insanı hiç bilmeden kulaktan dolma şeylerle dar ağacına asabiliyorsunuz..ayrıca fatihide antipatik hale getiriyorsunuz artık...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yardim

Haberturk te tarihin arka sayfasi programinda peygamberimize ve hanimlarina hakaret eden selman rusdinin kitabi icin hakaretetmemistir kitabi okuyun oyle yorum yapin gibi muslumanlari rencide edecek konusmalar gecmistir.
          Oradaki konuk bayan ve program yapimcisina protesto icin yardimlarinizi bekliyorum
          allah razi olsun
          ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haberturk te tarihin arka sayfasi programinda peygamberimize ve hanimlarina hakaret eden selman rusdinin kitabi icin hakaretetmemistir kitabi okuyun oyle yorum yapin gibi muslumanlari rencide edecek konusmalar gecmistir.
            Oradaki konuk bayan ve program yapimcisina protesto icin yardimlarinizi bekliyorum
            allah razi olsun
            kimse o hakaretleri yapamaz yapanda cevabını alır gönlünüz rahat olsun...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• tepki gormeleri gerekiyor
              ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fatihin gelmesine karşı olan yok ama senede 4 trilyon alan fatihe kimse sallamadı paraya tercih ettin diye.. ama siz satana değil alırken dikkat etmesi gereken belki bizden onlarca defa daha çok üzülen bi insanı hiç bilmeden kulaktan dolma şeylerle dar ağacına asabiliyorsunuz..ayrıca fatihide antipatik hale getiriyorsunuz artık...
                Sedat ya forumu yeteri kadar takip etmiyorsun, yada hafızan biraz zayıf, çabuk unutuyorsun. Burda bırak Fatih'in parasına, adamlığına, futbolculuğuna, maneviyatına bile laflar söylendi.

Şimdi sana ufak bir soru, Fatih'in geri dönme durumu varken, ve bu olayın ipleri Sayın Sadri Bey de iken ben neden 3 yıl öncesine dönüp, Albayrak defterini açıp oraya sallayayım, yada ordan medet umayım, Albayrak Fatih'i sattığında ona da gereken cevabı vermiş, hatta bugünkünden daha da ağır ithamlarım olmuştur. (gerek eski kullanıcı adım ile burda, gerekse arkadaş arasında) Ama eskiye dönmenin bir mantığını göremiyorum ben. Çünkü ipler Albayrak'ın dğil Şener'in elinde Sedat.

Gecenin ilerleyen saatlerinde çok da ağır konuşmak istemiyorum, ama eğer burdaki yorumlar sana Fatih'i antipatik olarak gösteriyorsa, kolayı var başlığa bir süre ara ver, toparlan, belli ki sinirlerin dayanmıyor, sonra yine gelirsin, biz her şekilde sevdiğimiz insana saldırılmasına dayanıp makul cevaplar vermeye çalışıyorsak, aynısını sende yapabilmelisin.

Heee, bu arada bilgilerime ve söylediklerime kulaktan dolma demişsin, şunu net söyleyebilirim ki, hiçbir söylediğim kulaktan dolma değildir, hepsi birinci ağızdan alınan bilgilerdir, ama şunu da sormak isterim, siz savunduğunuz fikirleri ne ile sağlamlaştırabilirsiniz, neye dayanabilirsiniz, bana kanıt belge soran zihniyet bana belge gösterebilir mi ?

Cevabınız evet ise, görmek isterim, eğer hayır ise beni de boş şeyler için suçlamayı bırakın lütfen.

Saygılar;

Yorum

• Ya Recep bir git yat Allah aşkına )
                  Senin yazdıklarınla burdan Rusya'ya yol olurdu, ne inat be arkadaş )

Yorum

Hocam iyi de bugün Fatih'in alınmaması yine Trabzonspor'u doğratıyor.

O zaman bu adamı vuralım gitsin, hiç olmaması en güzeli ???
                    Yani ya benimsin ya topragin, öyle mi? Valla ben hicbir Trabzonsporlunun üzülmesini istemiyorum, insallah sizin istediginiz
                    gibi gelisir Fatih olayi.
                    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

Şenol Hocaya eyvallah, ama Ünal Karaman bana hiç inandırıcı gelmiyor, Bıyıklar gitmiş eski ünal bitmiş.

Ünal Karaman'ı tanımıyorsun diyeceğim ama yaşında pek ufak değil aslında.
                      Ünal Karaman'a güvenilmiyor. Yazık...
                      Her konuda haklı olsan bile kurduğun şu cümlenin ayıbı sana yeter.
                      "söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil"

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya Recep bir git yat Allah aşkına )
                        Senin yazdıklarınla burdan Rusya'ya yol olurdu, ne inat be arkadaş )
                        Daha ne yol parası vermeyiz Gamze.

Aslında inat değildi ama oldu sayelerinde...

İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yani ya benimsin ya topragin, öyle mi? Valla ben hicbir Trabzonsporlunun üzülmesini istemiyorum, insallah sizin istediginiz
                        gibi gelisir Fatih olayi.
                        Önemli olan bizim yada sizin istediğiniz değildir, önemli olan gerçekleşen olayın Trabzonspor'a katkısıdır. Tabiki hiçbir değerimiz toprak olsun demiyoruz, o mecazi anlamda idi. Anlatmak istediğim bu saatten sonra bu adamın ismi alınsa da alınmasa da zarar verir, verdirirler.

İlk olarak ispiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ünal Karaman'ı tanımıyorsun diyeceğim ama yaşında pek ufak değil aslında.
                        Ünal Karaman'a güvenilmiyor. Yazık...
                        Her konuda haklı olsan bile kurduğun şu cümlenin ayıbı sana yeter.
                        Hoşgeldin....

Siz tanıyorsanız buyrun anlatın, o mesajımın yazılma nedeni çok farklı idi. Bilmediğimizden değil bildiğimizden yazdık.

Bu arada neden özellikle bazı isimler üzerinde duruluyor, Şenol Güneşe, Sadri Şener, Hamiye, Ünala söz yok, Fatih oldu mu salla gitsin.

(Saydığım tüm isimleri severim)

Yorum

Hoşgeldin....

Siz tanıyorsanız buyrun anlatın, o mesajımın yazılma nedeni çok farklı idi. Bilmediğimizden değil bildiğimizden yazdık.

Bu arada neden özellikle bazı isimler üzerinde duruluyor, Şenol Güneşe, Sadri Şener, Hamiye, Ünala söz yok, Fatih oldu mu salla gitsin.

(Saydığım tüm isimleri severim)
                          Tam tersi. Güvenilirliğinden şüphe ettiren mesaj size ait. Bu fikrinizi açıklamak sizin borcunuzdur. Zira canımı sıkan da tam olarak bu. Ünal Karaman gibi bir ismin güvenilirliği cümle arasında eleştiriliyor. Açıklamaya dahi gerek duyulmuyor.

ayrıca misal:
                          Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

buna karşılık Fatih'in kişiliğine de futboluna da salladığım bir mesaj hatırlamıyorum.
                          "söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil"

Yorum

Sedat ya forumu yeteri kadar takip etmiyorsun, yada hafızan biraz zayıf, çabuk unutuyorsun. Burda bırak Fatih'in parasına, adamlığına, futbolculuğuna, maneviyatına bile laflar söylendi.

Şimdi sana ufak bir soru, Fatih'in geri dönme durumu varken, ve bu olayın ipleri Sayın Sadri Bey de iken ben neden 3 yıl öncesine dönüp, Albayrak defterini açıp oraya sallayayım, yada ordan medet umayım, Albayrak Fatih'i sattığında ona da gereken cevabı vermiş, hatta bugünkünden daha da ağır ithamlarım olmuştur. (gerek eski kullanıcı adım ile burda, gerekse arkadaş arasında) Ama eskiye dönmenin bir mantığını göremiyorum ben. Çünkü ipler Albayrak'ın dğil Şener'in elinde Sedat.

Gecenin ilerleyen saatlerinde çok da ağır konuşmak istemiyorum, ama eğer burdaki yorumlar sana Fatih'i antipatik olarak gösteriyorsa, kolayı var başlığa bir süre ara ver, toparlan, belli ki sinirlerin dayanmıyor, sonra yine gelirsin, biz her şekilde sevdiğimiz insana saldırılmasına dayanıp makul cevaplar vermeye çalışıyorsak, aynısını sende yapabilmelisin.

Heee, bu arada bilgilerime ve söylediklerime kulaktan dolma demişsin, şunu net söyleyebilirim ki, hiçbir söylediğim kulaktan dolma değildir, hepsi birinci ağızdan alınan bilgilerdir, ama şunu da sormak isterim, siz savunduğunuz fikirleri ne ile sağlamlaştırabilirsiniz, neye dayanabilirsiniz, bana kanıt belge soran zihniyet bana belge gösterebilir mi ?

Cevabınız evet ise, görmek isterim, eğer hayır ise beni de boş şeyler için suçlamayı bırakın lütfen.

Saygılar;
                            fatihi sevip sevmeyeceğime sen karar veremezsin ..ben inancıma göre değerlendirmede bulunabilirim başkanada inanıyorum..sadri şener sen ilkokula giderken bu klübe başkanlık yapıyordu bari biraz maneviyata saygın gösterebilirsin...
                            En son SEDAT tarafından düzenlendi; 13.12.2009, 03:26.

Yorum

• bu takımın taraftarı neyleri tartısır olmus boyle ???? ne kısılıgı ne karakterii ???? yatttara dıye bır sey var bu takımda gayette oynamıyor ama sahada oynamıyor yoksa barlarda dıskolarda 1. sırada ??? bugune kadar gelen hangı futbolcunun karakter analızını yaptınızda sımdı fatıhe yapıyorsunuz bunu ?? ılla karakter analızı ıstıyorsanız ben sıze yapayım senınle aynı yaylalarda kosan senın yedıgın mısır ekemegını kuymagı yıyen sırtında ahpin sepeti ile ahbin tasırken gol attıgını hayal ewden bır tarabzonlu ? yanı sen ne ısen oda o ?? pekı sen kımsın yada nesın ? bır futbolcunun karakter analızını yapacak yetkıyı kendınde nasıl gorebılıyorsun ? bu adam karaktersız ıs bılmez bır adam ama azız yıldırım ozel ucagını ayagına kadar gonderıyor sana yılda 5 mılyon dıyor yeterkı ımza at bu adam gıtmıyor ? bu adammı karaktersız ? allah askına bır sacmalamayı bırakın fatih tekkenın karakteri trabzon yaylalarının karakteridir o bu takımın eskı kaptanıdır onu ıstememızın sebebı senol gunesı ıstememızın sebebı ıle aynıdır yoksa fatih tekeyı ıstedıgımız kadar sevsenko dıye bagırsak emın olun sımdıye kadar alınmıstı ama hacı hatif alınmıyor ama alınacak baska yolu yok bu takımın eksık kalan hırsını tamamlayacak kısıdır fatih ? sunu unutmayın hakıkında metıyeler duzdugunuz yattarayı yattara yapan fatıh tekkedir

not: bu yazı kısısel bır yazı degıldır genel olarak yazılmıstır tabıkı ustune alınanlara cevap verılır ama hedef alınarak yazılmıs bır yorum degıldır
                              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak ispiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tam tersi. Güvenilirliğinden şüphe ettiren mesaj size ait. Bu fikrinizi açıklamak sizin borcunuzdur. Zira canımı sıkan da tam olarak bu. Ünal Karaman gibi bir ismin güvenilirliği cümle arasında eleştiriliyor. Açıklamaya dahi gerek duyulmuyor.

ayrıca misal:
                                Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

buna karşılık Fatih'in kişiliğine de futboluna da salladığım bir mesaj hatırlamıyorum.
                                Ben mesajımın arkasındayım, evet Ünal bu konuda güvenilir değildir benim gözümde. Sebepleri var, açıklama zamanı şimdi midir, bence değildir, notunuzu alın, 1,5 ay sonra belki benden önce daha resmi bir ağız bunun yanıtını verir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X