Yeni bi Nurettin Yılmaz mı doğuyor yoksa...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak eksen61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBırakın şimdi geliri gideri meslesini..elinizi taşın altına sokun..ben size ne diyorum siz ne diyorsunuz.yapalım bakalım bu kampanyayı başlatalım..elinize yapışmaz..en azından bir anket yapın forumda yada görüşlere başvurun bakalım genel olarak nasıl bir fikir çıkıyor ortaya.forum yöneticisi yada olmakla iş bitmiyor.herkesin sesine teklifine düşüncesine önem ver saygı göster takip et
BMN geçen sene baba gibi koydu anketi ana sayfasına oranları merak ediyorsan Süleyman yazıver arkadaşa. BMN neyi yaptı yapmadı bilmeden konuşmanın mantığı yok. Heee diyorsan geçen seneden bu seneye çok değişiklik olmuştur, evet haklısın geçen seneki oran %97 idi bu sene %99 olmuştur. Zaten %1 de cobs28
Cobs28 konuşamıyoruz bu ara, bıraktın bana yazmıyorsun, tam sarmaya başlamıştı
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKöln'ün A takımında tek Türk oyuncu Taner Yalcın o da Alman U20'de oynuyomuş,orta saha oyuncusu..
Hamburgda'da Tolgay ve Tunay var,zira Tunayı almamız bu saatten sonra çok zor...
Söyledigin oyuncular Tolgay ve Taner yalçın ise cidden yönetime vercek tek cevap 'yine mi genç oyuncu' olur..
Bu çok savundugun yönetim hemen hemen bütün genç transferlerinde ıska geçti..
Ayrıca bu oyunculardan birine yüksek bedel ödenecegine 1 Milyon Euroya Fatih alınsın..
Yorum
-
İlk olarak eksen61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar yorumlarınıza ve söylediklerinize bakarak anlıyorumki bu taraftarın gerçekten taraftar olması içi çookkk ekmek yememiz lazım.Yazık bizlere yazık..
Şimdiye kadar Çanakkaleden alınan oyunculara 1 Trilyon ve diğer genç takımlardan alınan oyunculara 3-4 trilyon bonservis bedeli ödendi,şimdi bu oyuncular nerde??
Ya orada burada kiralık,ya borcu karşılıgı takımında kiralık ya da gittigi takımda kadro dışı..
Yönetim bu hataları yaparken taraftar mı karar verdi??
Gokhana verilen yüksek bonservis,Alanzinhoya verilen yüksek bonservis,Gabric,Cale,Colman,Selcuk,Giray bu oyuncuların hepsine Fatihten çok para verildi..
Bu adamlar alınırken taraftardan para mı toplandı??
Not olarak adam gibi alıcaklarına söz versinler para da toplanır ama sorun para değil..
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu neler oluyor bugün.
BMN geçen sene baba gibi koydu anketi ana sayfasına oranları merak ediyorsan Süleyman yazıver arkadaşa. BMN neyi yaptı yapmadı bilmeden konuşmanın mantığı yok. Heee diyorsan geçen seneden bu seneye çok değişiklik olmuştur, evet haklısın geçen seneki oran %97 idi bu sene %99 olmuştur. Zaten %1 de cobs28
Cobs28 konuşamıyoruz bu ara, bıraktın bana yazmıyorsun, tam sarmaya başlamıştı
Fazla Muhabbet İyi Değildir Ondan Yazmamıştır abi..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepsi olucak sabredin yönetime güvenin ocak ayını bekleyin sadece.
Ben diyorum ki Hamburgda ve Kölnde 1 milyon Euroluk Türk oyuncu şuan yok,sen diyosun ki sabredin hepsi olucak..Kimmiş bu adam??
Gerçekten tuhafsın...
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Fazla Muhabbet İyi Değildir Ondan Yazmamıştır abi..
Yarın bugün Başkan iki tane gurbetçi tutar getirir kulağından ondan sonra görün mü gördün mü
Ne diyeyim kubilay bekleyecekmişiz baksana
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTersten mi okuyosun anlamadım gitti..
Ben diyorum ki Hamburgda ve Kölnde 1 milyon Euroluk Türk oyuncu şuan yok,sen diyosun ki sabredin hepsi olucak..Kimmiş bu adam??
Gerçekten tuhafsın...Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
Recep bukadar cevap verince adamda havaya girdi ama seni tanımadığı belli kardeşim balonu fazla dayanmadı ben sallamıyorum artık cobs denen arkadaşı bir ismini söylemekten aciz olan adamla tartışmak rüzgara tükürmek gibi bişey kısacası bi konuşulana bakıyorum lafmı diye bide konuşana bakıyorum adammı diye varın cevabını siz verin...61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
Arkadaşlar şu anda çeşitli işlerim sebebiyle the marmaraya toplantıya gidiyorum..Yaklaşık olarak 2,saat sonra burada olurum.Ancak bugün trabzonspor için hertürlü fedakarlıgı yapan yönetim kurulumuza vede hacısaligogluna yapılan hakaretler için sadece yazıklar olsun diyorum dedigim siz ve sizin gibi bir grup kendini bilmez abramovich gelse bile siz gine muhalefet olursunuz burda bir adet atasözü söylemek isterdim ama sizin için ona bile degmez.Hacısalihoglu trabzonspor için herzaman fedakarlık yapmıştır mevcut yönetim kurulumuzda saygılar diliyorum hepinize.
Yorum
-
güle güle git dönmesende olur herşeyi sen çok biliyorsun ya işin gücün lafsalatası sen bildiğin atasözünü yaz ama karşılığında alacağın cevabın hesabınıda yap abramovich gelse eleştri alırmış alır tabi o insan değilmi hata yapmazmı bu biatının bi örneği daha yok senin git ya sana ayrılan vakte yazık...61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
Yorum