Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sabah sabah gözlerine girecek şekilde büyük harflerle gerçek kral fatih tekke yi istiyoruz diye yazıp faxladım
    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Ben de mesaiye başlayayım bugun tekrar.
      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• biz şimdi elimizden geleni ardımıza koymayalım da almazlarsa o zaman onları şenol güneş bile kurtaramaz ama biz elimizden geleni yapalım
        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Ey yöneticiler kabusum oldunuz...
          Uykularımda bile beniimle uğraşıyorsunuz yeter artık...
          61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
          RUHUNUZ YETER

Yorum

• Beni bırakın Tekkeye bakın
            61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
            RUHUNUZ YETER

Yorum

• Bu kadar baskının altında kalmamak için anlaşılacaktır. Kaynak arayışı sözleri boş bence. başkan gerekli yerlere transfer yapacağız dediğine göre kaynak var demektir. Borcumuz olsa bile butransfer için engel olabileceğini sanmıyorum. Fenerbahçe Maçından hemen sonra açıklama yapılabilir...
              BMN|KOCAELİ

Yorum

• Giydirin Bordo-Mavi'yi

Trabzon taraftarı, Fatih Tekke işinin bir an önce bitmesini istiyor... Yönetim, “Zaten anlaştık” diyor, Fatih Tekke ise askerliğinin asla problem olmayacağını. Yani artık iş sadece Zenit ile bonservis anlaşmasında, gözler Fırtına'nın kurmaylarında
                Fatih Tekke sevdası bitmeyen Trabzonspor taraftarının gözü-kulağı yönetimde. Son günlerde yaşanan gelişmeleri yakından takip eden Bordo-Mavililer, işin sadece Zenit ile bonservis pazarlığına kaldığı haberleriyle heyecanlanırken, imza için kelimenin tam anlamıyla geri sayıma geçti. Fatih Tekke’nin yakın çevresine, “Rusya’da zaten askerlik yapıyorum. O nedenle bu konu fazla bir sorun değil. Bonservis işim çözülürse başka sorun olmaz” ifadelerini kullanmasının ardından yönetimin yaptığı açıklamalar, rotanın Rusya’ya çevrileceğini gösterdi. Çünkü kendisine Fatih işi sorulduğunda Başkan Sadri Şener, aynen şu cümleleri kullandı: “Kendisiyle para konusunda zaten uzlaştık. Bir askerlik sorunu var, hallederse kulübüyle görüşürüz.”

Bonservisi çok önemli

Tüm bu hareketliliğin ardından yönetimin en kısa zamanda Rusya seferine çıkacağı öğrenilirken, transferde belirleyici asıl rolün Zenit’in talep edeceği bonservis olduğu ortaya çıktı. Trabzon’a Nuri Albayrak döneminde 7.4 milyon Euro veren Rus ekibinin en az 2.5-3 milyon Euro isteyeceği konuşuluyor. Trabzonspor Yönetimi, sözleşmesi 2010 Ağustos’ta bitecek oyuncu için bu rakamı çok bulsa da taraftar baskısı ve teknik heyetin talebi kendilerini kaynak arayışına itiyor. Trabzonspor, son dönemde Alanzinho’nun bonservisine 4, Gökhan Ünal’ınkine de 6 milyon 250 bin Euro ödemişti.

Fanatik
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Arkadaşlar Başkan'ın istanbuldaki faks numarasını nasıl buluruz?

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fax 0 462 325 55 15
                    bende faklasadim bi tane... bi tane de ogleden sonra gondericem
                    Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar Başkan'ın istanbuldaki faks numarasını nasıl buluruz?
                      Küçük de olsa bir şirket bilgisi var mı ?

Yorum

• Simge İnşaat ve Manastır Otel ve Turizmcilik
                        Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• Faks filan bir işe yaramaz arkadaşlar yönetimin şu anda bu transfere 10trilyonluk kaynak bulması çok zor.

Yorum

• Mail ve fax işine biraz daha asılmalıyız olmadı belirli gazetelerede fax yada mail yollayalım fanatik fotomac vs.

Yorum

• neden 10 trilyon ?

Yorum

• fanatik: bilgi@fanatik.com.tr Fotomac: Çağrı Merkezi: 0216 554 66 70

Yorum

Yükleniyor...
                                X