Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulüpler Birliği vakfının başkanlığından istifa eden F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım için Trabzonspor Başkanı Sadri Şener geri dön çağrısında bulundu.

Konu ile ilgili olarak Şener şunları söyledi;

“Aziz Yıldırım’ın istifası çok yanlış bir karar. Umuyorum ki, bir anlık bir kızgınlıkla alınmış olsun. Çok deneyimli bir kişi. Orada kulüpler adına çok yararlı işler yaptı. Yarınki (bugün) toplantıda görevde kalması için her türlü çabayı göstereceğiz. Kendisini ikna etmeye çalışacağız. Yerine herhangi bir adayım ya da adaylığım söz konusu değil. Tek düşüncemiz onun görevine devamını sağlamaktır…”

Aziz(e)nin geri dönmesine uğraştığın kadar Fatihin dönmesi içinde uğraşsan hiçbir sorun kalmayacak Sn.Başkan...
    Pardon bide şunu yazayım 18 kulüp içinden bir tane aziz bulamıyorsa hepsine yuhhh olsun be ne vazgeçilmez adammış by(n)aziz(e)
    En son Süleyman Sofu tarafından düzenlendi; 09.12.2009, 15:07.
    61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
    RUHUNUZ YETER

Yorum

• Fatih'im Sultan'ım Kral'ım Herşeyim seni biz sadece bir futbolcu olduğun için değil senin bu adaletsiz yöneticilere karşı verdiğin mücadelen forma aşkın için seviyoruz... paragöz olmadığın için , doğruları söylediğin için , kandırmadığın için bizi... TRABZONUM ŞAMPİYONLUĞU KADAR SENİ İSTİYORUZ FATİHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH SULTANIM KRALIM.......
      EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Azize bizi bırakma azizeeeeee ıngaaaa ıngaaaaaa

Yorum

• şampiyon olurlar tebrik ederler avrupada galip gelirler tebrik ederler başkan onlardan dost falan olmaz bırak azizeyi sen FATİH İÇİN ÇABALA.........

Yorum

• Matrix ve Recep şu kaynaklarınızla birdaha bi haberleşin ya nedir son durum varmı bi gelişme.Yoktur kesin ama umut işte insan meraklanmadan duramıyor ya...
            RUHUNUZ YETER

Yorum

• Yönetim cacık malzemesi olmaya başladı gibi. Ne bir aydınlatıcı haber ne de bir başka şey.

Fatih Abi, kendisine bir web sayfası hazırlasa _? Yahut para karşılığı hazırlatsa _? Biz de haberler için Başkan'ın ağzının içine düşüp beklemek yerine, Fatih Abi'nin web sayfası vb. türevlerinden takip etsek _?

Vallahi sıktı artık. Yılan hikayesine döndürdüler !...
              Her yerde Kralsın, Fatih Tekke'm !!!

Yorum

• 61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şu hırsa ruha bak be uğrunda ölürüm be sultanım.........

Yorum

• halit burda benim üstteki mesajları okumadın umarım
                    RUHUNUZ YETER

Yorum

• Fatih abinin 6 aylık askerliğini bana yazsınlar ben yaparım onun yerine.

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu güzel günleri görmek yine nasip olur mi, insallah olur, cok özledik bu hircinligi....
                        #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                        Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• Sayın Trabzonspor Yönetimi;

Yaklaşık 1,5 senedir, gerek ulusal basında, gerekse yerel medya da eski Kaptanımız Fatih Tekke hakkında çıkan transfer dedikodularını okuyor ve takip ediyoruz. Transferin iki tarafı olan Siz ve Kaptanımız bu konuda birbirini pek de tutmayan tarzda konuşmalar yaparak kafalarımızın daha da karışmasına neden oluyorsunuz.

Geçen senenin sonunda Fatih Tekke transferi için çıkan çeşitli söylentiler devamlı olarak havada kaldı, hiçbirinin varlığı bir türlü ispatlanamadı, ve bu söylentiler Kaptanımızın çıkıp televizyonda konuşması ile bir anda son buldu. Transferin son gününde yapılan atak ise, biz taraftarlara çok da istekli bir hareket olarak gelmemekle birlikte tamamı ile taraftarın gazını alma operasyonu olarak algılandı.

Bu hafta içerisinde ise Başkanımızın yapmış olduğu açıklamalar, bizlere yine mi olmayacak bir iş için umut ediyoruz hissini yaşattı. Üzerinden 6-7 ay geçmiş bir olayı yeni bir şeymiş gibi yansıtmak, sanki atılan yeni bir adım varmış gibi göstermek, transferin olmasını en az biz Trabzonsporlular kadar isteyen Kaptanımızı bu işin sorumlusu olarak göstermeye çalışmak ve yuvarlak beyanatlarla futbol tabiri ile topu Kaptanımızın kucağına bırakmak kulübümüz içindeki yetkililere hiç yakışmamaktadır.

Biz Trabzonsporlular, sizlerin tabiri ile kulübün gerçek sahipleri, kaptanımızı gayet medeni bir şekilde geri istiyoruz. Bu isteğimiz kesinlikle ve kesinlikle manevi duygular eşliğinde değildir. Eskiye dönük günleri özlediğimiz için değil, Kaptanımızın bugün hem sahada hem de saha dışında oluşan birçok eksiği gidereceğinden emin olduğumuz için istiyoruz. Kulübümüzün maddi yapısı hakkında da sizlerin tahmininden daha fazla bilgi sahibi olduğumuzu hatırlatarak, artık sorun yapılmayacak konuların aşılmasını, ve birbirini çok seven bu iki Trabzonspor sevdalısının siz Trabzonspor yöneticileri tarafından kavuşturulmasını istiyoruz.

Saygılarımızla;

Trabzonspor Taraftarları…

Arkadaşlar yukarıda ki metini az önce yazdım. Ben bunun aynen Trabzonspor kulübüne göndereceğim. İnanıyorum ki ortak bir metin ile yine mail yağmuruna başlarsak bir ihtimal birşeyler yeniden alevlenebilir.

BMN ismini bilerek kullanmadım, sizlerde bu konuya dkkat ederseniz sevinirim.
                          En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 09.12.2009, 15:35.

Yorum

• ( Sultanım gelince ikiniz kaldırın kupayı getirin kupayı bize.......... )

Yorum

• Karizmatik Sultan, ne olur yine geri dön, sen bize lazimsin Kral...
                              #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                              Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• Eline sağlık Recep abim gönderdim bende şimdi.......

Yorum

Yükleniyor...
                                X