Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    benim anlamadığım ne var biliyor musunuz?

ankaragücü maçında bütün taraftarlar el salla el salla fatih tekke el salla diyor ve fatihin bulunduğu yer sadri şenerin bulunduğu tribünün hemen yanındaki mekan ve maçtan sonra başkana soruyorlar fatih tekke maçtaydı ne düşünüyorsunuz diye adam da maçta mıydı bilmiyordum gibisinden bişey söyledi diye hatırlıyorum

eğer maçta olmasa niye taraftar el salla desin bu bir
    ikincisi hiç mi sağ tarafına bakmadı başkan acaba, hadi bakmadı diyelim el salla dediklerinde hiç mi merak etmedi fatihin ne yapacağını

bilmiyorum başkan yanlış yapıyorsun

taraftar olarak ne yapmamız lazım bu konuda bişeyler düşünmeliyiz ben fikrimi söyledim organize bir biçimde 10 binlerce insanımız toplanırsa yürüyüş yapıp bütün tv ler bunu gösterirse en azından makul bir konuşma yapılır diye düşünüyorum alacaz veya almayacaz ısrar etmeyin diye

bencede artık bir yürüyüş yapılmalı istanbul'da TRABZON'da binler sokağa dökülmeli KRAL için.......
    EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Yönetim kesinlikle trabzonlu futboculara ihanet içindedir.

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yönetim kesinlikle trabzonlu futboculara ihanet içindedir.
        Öyle olsa Şenol Güneş getirilir miydi?
        Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tokat'da ki hain saldırı ve toplumun bu konuda yaşadığı hassasiyet ile, hemen ertesi gün

Sadri beyin F.Tekke transferi hakkında konuşurken, yaptığı ''askerlik'' vurgusu, bir tesadüfdür değil mi ?

Bu kadar çakallaşmamışlardır değil mi ?
          Abi senin hayal dünyana hayranım.

Yorum

• Taraflardan birisi doğruyu söylemiyor tıpkı sezon başındaki gibi.Mehmet Demirkol'un Ntv'de az önce geçtiği haber direkt Fatih kaynaklı gibi görünüyor, çünkü ilk ağızdan duymuş gibi kesin konuşuyor.Bir taraf benimle görüşülmedi diyor diğer taraf anlaştık diyor.Gerçekten ilginç...
            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Allah sakatlık vermesin, gerisi hallolur...Ünal Karaman ve Şenol Güneş e güvenirim...Benim anladığım şu: Bonservis ödemeden bu işi halletme telaşı olan biten...Ya da az ödeyerek...Başkanın Fatih i istemediği en azından bu gün itibarı ile doğru değil...Fatih in de güvenebileceği bir isim var orda Ünal Karaman...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak m.alp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bencede artık bir yürüyüş yapılmalı istanbul'da TRABZON'da binler sokağa dökülmeli KRAL için.......
                abartmayın, Tamam herkes idtiyor Fatih Tekke yi ama binlerce kişi sokağa dökülmesi çok yanlış, takım toparlanma sürecinde, sen çık Fatih için 1000 lerce kişi yürü, sonra, sonrasını düşünün bunun birazda,
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• şenol güneşi kendilerini kurtarmak için getirdiler.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tokat'da ki hain saldırı ve toplumun bu konuda yaşadığı hassasiyet ile, hemen ertesi gün

Sadri beyin F.Tekke transferi hakkında konuşurken, yaptığı ''askerlik'' vurgusu, bir tesadüfdür değil mi ?

Bu kadar çakallaşmamışlardır değil mi ?
                    Güzel Bir Noktaya Değindiniz.. Fakat Bu Kadar da Olmaz..

Yani Böyle Düşüneceklerini Hiç Sanmıyorum.. Böyle Düşünmek Demek..!! Tabir Bile Bulamıyorum..
                    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abartmayın, Tamam herkes idtiyor Fatih Tekke yi ama binlerce kişi sokağa dökülmesi çok yanlış, takım toparlanma sürecinde, sen çık Fatih için 1000 lerce kişi yürü, sonra, sonrasını düşünün bunun birazda,
                      Yazın sonrası düşünülerek böyle bir yürüyüş girişiminde bulunuldu ve de engellenmeye çalışıldı.

Sonrası malum.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Başkanın planı açık. Fatih Tekke alınmayacak ama taraftar da oyalanacak. Fatih başka takıma giderse biz almak istedik ama Fatih askerlik sorunu yüzünden gelemedi diyecek. Fakat anlamadığım başkanın nasıl biz taraftarı bu kadar kolay kandırabileceğini düşünmesi. Bu ucuz numaralarla, sağda solda palavra atarak, taraftarın en samimi duygularıyla oynayıp nasıl kendisini düze çıkaracağını düşünüyor. Forvetlerimiz yüzünden maç kayetmeye başladığımızda "Hoca'ya sorun" demeyi mi planlıyor. Bu mu Başkanın kurtuluş reçetesi. Biz bu yönetimi bir şekilde defederiz ama benim üzüldüğüm kaybolan, hüsranla biten yıllar. Bir de Şenol Hocaya üzülüyorum. Ona da yazık olacak.

Yorum

• Bir yönetici ile görüştüm. Dediğim aynen şu: Abi ben gazeteciyim. Bende Fatih in askerlikle ilgili herhangi bir endişe veya düşüncesi olmadığına dair birinci ağızdan bilgi var. Yani başkanı yalanlayacak bir bilgi...Ama ben bu haberi Trbzonspor başkanını yalancı çıkarmamak adına kullanmıyorum. Başkan ne yapmaya çalışıyor????

Cevap: Ucuza maletmeye çalışıyor....
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Yürüyüş yapmak yanlış olur ama e-mail yoluyla tepkimizi gösterebiliriz

Yorum

• Ben hayal kuruyorum tabii...daha ne başka ne olabilir ?

Başkanımız Fatihi, ondan çok düşünüyor !

Daha az para kazanır diye endişeleniyor !

21 günden fazla askerlik yapar diye üzülüyor !

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

abartılan birşey yok yönetim aldık alıcaz bunları yazmaya pek gerek yok zaten yönetim açıkcası bu zamana kadar fatih konusunda hem bizimle hemde FATİH TEKKE ile oyun oynadı adeta ortada bi top var adeta yönetim toptan kaçıyor hemen KRAL'A atıyor topu... yani belki mantıksız bazıları için yürüyüş ama şu durumdan da bakarsak yürüyüş olduğu takdirde FATİH'İ almadığı takdirde büyük bir risk almış olacak bizleri yani ... ikincisi takım etkilenir konusu yürüyüş için FATİH YUVAYA döndüğü zaman bir ruh gelecek takıma ve her seferinde futbolcularımız diyorlar biz profosyeneliz diye etkilenmeyecekler o zaman ve FATİH SONUNA KADAR İSTEYİP YUVAYA DÖNDÜRMEK İÇİN BİRŞEY LER YAPICAZ BİZİM İSTEDİĞİMİZ KADAR FATİHDE YUVAYA DÖNMEK İSTİYOR BEN BU ADAM GİBİ ADAM FATİH TEKKE İÇİN YÜRÜYÜŞ YAPILMASINDAN YANAYIM......
                                EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

Yükleniyor...
                                X