Şu son gün samimiyetsizliği bile size birşey anlatmıyor mu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak TSürmene Kizi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMutlaka alinmali evet, fakat gelemicektir bu yönetim almaz Fatihi buna cok eminim...Taraftar sussun diye ocakta birdaha görüsceklerini söyliyorlar, görüsüp ve yine almicaklar Fatihi
Insallah yanilirim ve alirlar Fatihi, coooooook isterim onu yine yeniden görmek, hayal gibi olur...ÇKUŞİ üaûa dixa TRAPUZANİ ORE.
Yorum
-
Akıllarınca son gün fason hamleyle baskıyı kırdılar,forvetler gol atmaya başladı.Eee şimdi ne olacak? Başladılar yine pürüzler var yalanlarına.Ey gidi Ocak ayında bu Fatih gelmesin Trabzona bu planlar yönetimin başına feci bir şekilde dönmezse.Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak Mira_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkıllarınca son gün fason hamleyle baskıyı kırdılar,forvetler gol atmaya başladı.Eee şimdi ne olacak? Başladılar yine pürüzler var yalanlarına.Ey gidi Ocak ayında bu Fatih gelmesin Trabzona bu planlar yönetimin başına feci bir şekilde dönmezse.
Ey yönetim biz sizi cok iyi biliriz, kendinize gelin bu Fatih konusunda ve adam gibi adam konusun lütfen, kivirmaya hic gerek yok. Ocak ayini merakla bekliyorum vallah, bakalim ne olucak...#9 FATIH SULTAN TEKKESPORLUSürmene'li Prenhalar
Yorum
-
Fatih Tekke'den Beşiktaş'a reçete
27 Eylül 2009 Pazar 13:52
Rusya'nın Zenit takımında top koşturan ünlü Türk futbolcu Fatih Tekke Beşiktaş'ın CSKA'yı yenebileceğini söyledi
Rusya'nın Zenit takımında top koşturan ünlü Türk futbolcu Fatih Tekke Beşiktaş'ın kendi oyunu oynaması durumunda Çarşamba günü oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında şanslarının yüksek olacağını söyledi.
Rusya Premier Ligi'nde St. Petersburg'da bugün oynanan maçta Zenit, CSKA'yı 2-0 yenerek beşinci sıradan üçüncü sıraya yükseldi. Rusya liginde 47 puanla Rubin birinci sırada yer alırken, Spartak Moskova 40 puanla ikinci sırada yer alıyor. 40 puan toplayan Zenit üçüncü sırada yer alırken, Beşiktaş'ın rakibi CSKA 34 puanla dördüncü sırada.
Cihan Haber Ajansı'na özel açıklamada bulunan Tekke, "CSKA iyi bir takım. Bugün eski güçlerinden uzak bir oyun sergilediler. Golü ilk dakikada bulmuş olsa idik, daha farklı bir skor alırdık. Bugünkü oyunda istediğimiz performansı ortaya koyamasak da CSKA'dan üstündük." dedi.
Sağ ve sol kanat hücum oyuncularının başarılı olduğunu ve orta saada etkili olduklarını kaydeden Tekke, Beşiktaş'a tavsiyelerde bulundu: "Dikkat edilmesi gereken bir takım. Beşiktaş desplasmanda oynayacak. Saha ve seyirci açısından CSKA avantajlı olacak. Ancak Beşiktaş'ın kadrsonun daha gçlü olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş kolay teslim olmayacak. Zorlu bir maç çıkacak. Beşiktaş kendi gibi oynar ve maçı sonuna kadar sürdürürse Moskova'dan iyi bir puanla ayrılabilir."
TEKKE ZENİT'E YENİDEN UYUM SAĞLADI
Altı haftadır her maçta oynadığını ifade eden Tekke, "Son altı haftada bir beraberlik, beş galibiyetimiz var. Çıkışımız güzel. Ben de başarılı bir perormans sergiliyorum. Bunu devam ettirmek istiyorum. Her maçta oynamak istiyorum. Sezon sonuna kadar bu performansı sergilemek istiyorum." değerlendirmesinde bulundu. Rus basını da son haftalarda Tekke'nin performansından övgü ile söz ediyor.
I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
dün zenit-Cska maçını izledim.fatih hala iyi, hala iş yapar.Yeteneklerinden pek bir şey kaybetmemiş.Yan topta klasik ön direkten vurduğu bir kafa vardı top direkten döndü...ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak Refik Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçları veren rus kanalının ismini verebilir misin?Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu taraftarı inş bir kez daha kandırmıyorsunuzdur ey yönetim..
Adam gibi Adam dediklerini yapsinlar daaaa, onu bunu anlamam o kadar...
Görücez iste Ocakta ne olucani, bekliyorum deli gibi vallah...#9 FATIH SULTAN TEKKESPORLUSürmene'li Prenhalar
Yorum
Yorum