Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu son gün samimiyetsizliği bile size birşey anlatmıyor mu?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak TSürmene Kizi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mutlaka alinmali evet, fakat gelemicektir bu yönetim almaz Fatihi buna cok eminim...Taraftar sussun diye ocakta birdaha görüsceklerini söyliyorlar, görüsüp ve yine almicaklar Fatihi
      Insallah yanilirim ve alirlar Fatihi, coooooook isterim onu yine yeniden görmek, hayal gibi olur...
      kesinlikle katılıyorum yönetimimz iyi anlayışlı disiplinli akıllı ama bi köytü huyu var herkesi kendilerinden aptal sanıyorlar büyük bi ihtimalle fatihle görüşecekler zenit bir defa hayır diyincede topu fatihe ve zenite atıp döncekler biz istedik onlar vermedi olacak yani aynı senaryo gönül isterki haksız çıklaım burda haksız çıktık diye haykıralım büyük takımlarda birazda vefa olmalı fatih koltuk değneğiyle bile olsa o forması verilmeli bu onun en doğal hakkı işin kötü tarafı şu bu iş gökhanla umutla gitmez bunu hocalarda yöneticilerde bal gibi biliyorlar
      ÇKUŞİ üaûa dixa TRAPUZANİ ORE.

Yorum

• Akıllarınca son gün fason hamleyle baskıyı kırdılar,forvetler gol atmaya başladı.Eee şimdi ne olacak? Başladılar yine pürüzler var yalanlarına.Ey gidi Ocak ayında bu Fatih gelmesin Trabzona bu planlar yönetimin başına feci bir şekilde dönmezse.
        Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Mira_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Akıllarınca son gün fason hamleyle baskıyı kırdılar,forvetler gol atmaya başladı.Eee şimdi ne olacak? Başladılar yine pürüzler var yalanlarına.Ey gidi Ocak ayında bu Fatih gelmesin Trabzona bu planlar yönetimin başına feci bir şekilde dönmezse.
          Hee aynen...Gördüler ki Umutla Gökhan basarili olmaya basliyor, hemen kivirmaya basliyorlar, hazirlar sanki....ben onlarin niyetini cok iyi anladim taraftar arkadasin dedigi gibi aptal degil, bizi susturmaya calisiyorlar ama susturamicaklar o kadar. Biz Fatihi hep görmek isteriz, ne olursa olsun...
          Ey yönetim biz sizi cok iyi biliriz, kendinize gelin bu Fatih konusunda ve adam gibi adam konusun lütfen, kivirmaya hic gerek yok. Ocak ayini merakla bekliyorum vallah, bakalim ne olucak...
          #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
          Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• Fatih Tekke'den Beşiktaş'a reçete
            27 Eylül 2009 Pazar 13:52
            Rusya'nın Zenit takımında top koşturan ünlü Türk futbolcu Fatih Tekke Beşiktaş'ın CSKA'yı yenebileceğini söyledi

Rusya'nın Zenit takımında top koşturan ünlü Türk futbolcu Fatih Tekke Beşiktaş'ın kendi oyunu oynaması durumunda Çarşamba günü oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında şanslarının yüksek olacağını söyledi.

Rusya Premier Ligi'nde St. Petersburg'da bugün oynanan maçta Zenit, CSKA'yı 2-0 yenerek beşinci sıradan üçüncü sıraya yükseldi. Rusya liginde 47 puanla Rubin birinci sırada yer alırken, Spartak Moskova 40 puanla ikinci sırada yer alıyor. 40 puan toplayan Zenit üçüncü sırada yer alırken, Beşiktaş'ın rakibi CSKA 34 puanla dördüncü sırada.

Cihan Haber Ajansı'na özel açıklamada bulunan Tekke, "CSKA iyi bir takım. Bugün eski güçlerinden uzak bir oyun sergilediler. Golü ilk dakikada bulmuş olsa idik, daha farklı bir skor alırdık. Bugünkü oyunda istediğimiz performansı ortaya koyamasak da CSKA'dan üstündük." dedi.

Sağ ve sol kanat hücum oyuncularının başarılı olduğunu ve orta saada etkili olduklarını kaydeden Tekke, Beşiktaş'a tavsiyelerde bulundu: "Dikkat edilmesi gereken bir takım. Beşiktaş desplasmanda oynayacak. Saha ve seyirci açısından CSKA avantajlı olacak. Ancak Beşiktaş'ın kadrsonun daha gçlü olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş kolay teslim olmayacak. Zorlu bir maç çıkacak. Beşiktaş kendi gibi oynar ve maçı sonuna kadar sürdürürse Moskova'dan iyi bir puanla ayrılabilir."

TEKKE ZENİT'E YENİDEN UYUM SAĞLADI
            Altı haftadır her maçta oynadığını ifade eden Tekke, "Son altı haftada bir beraberlik, beş galibiyetimiz var. Çıkışımız güzel. Ben de başarılı bir perormans sergiliyorum. Bunu devam ettirmek istiyorum. Her maçta oynamak istiyorum. Sezon sonuna kadar bu performansı sergilemek istiyorum." değerlendirmesinde bulundu. Rus basını da son haftalarda Tekke'nin performansından övgü ile söz ediyor.
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• dün zenit-Cska maçını izledim.fatih hala iyi, hala iş yapar.Yeteneklerinden pek bir şey kaybetmemiş.Yan topta klasik ön direkten vurduğu bir kafa vardı top direkten döndü...
              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Maçları veren rus kanalının ismini verebilir misin?

Yorum

• İlk olarak Refik Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maçları veren rus kanalının ismini verebilir misin?
                  1TvRus tur büyük ihtimal...
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• fatih sultan tekkemizin geri dönmesi için son 9 hafta lütfen herkes havalimanında hazır olsun 1500 meşale yanması gerekli gidişi suskn oldu ama dönüşü muhteşem olacak tahminim ilk maçta golü var vah sivas vah kim bilir avni akerde kaç yer

Yorum

• inşallah kardeşim inşallah
                      TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• gelsnde hele bir hayırlısıyla
                        _biz nufuz kagidinda TRABZON yazipta istanbulun özenti takimlarini tutanlardan degiliz...biz atadan
                        TRABZONLUYUZ ve TRABZONSPORLUYUZ...

Yorum

• Bu taraftarı inş bir kez daha kandırmıyorsunuzdur ey yönetim..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bu konunun her zaman takipçisi olacağız devre arası fatih bu takıma alınmazsa bence tepkiler bitmek bilmez
                            TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu taraftarı inş bir kez daha kandırmıyorsunuzdur ey yönetim..
                              Aman insallah, yoksa bu sefer Kalp den gideriz artik...
                              Adam gibi Adam dediklerini yapsinlar daaaa, onu bunu anlamam o kadar...
                              Görücez iste Ocakta ne olucani, bekliyorum deli gibi vallah...
                              #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                              Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• İnşallah gelir....

Yorum

Yükleniyor...
                                X