Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tamam haklısın diyelim. Sence Fatih Tekke boş mukaveleye imza atıyorum deseydi ne olurdu? Başkanın kendi ifadesidir, boş mukaveleye imza atması gerekir diye.
    Eğer amaç üzüm yemekse Fatih öyle yapsın. Yoksa Fatih'temi inat yapıyor ya da ikili oynuyor (kameralara başka yönetime başka konuşuyor anlamında) da biz sadece başkanı eleştiriyoruz?
    Kameraya net olarak "para benim için önemli değil "demenin başka bir izahı var mı? Üstelik muhtemelen (3 yıllık) futbol hayatının son kontratı olacak.
    Fatihin zamaninda bos mukaveleye imza attigi olmustur bildigim kadariyla.

Her zaman bosa imza atacak degil ya bu adam,elbette kariyerinin son sözlesmesinde iyi para almak isteyecektir.

Ayrica kime bosa imza attirmis baskanda,fatih in atmasini bekledi?

Mesela su anda elden cikarmak istedigimiz song gecen sezon bosa mi imza atmisti?
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gürcan abi, bir sol açık aldık diyelim. Sadece bir sol açık...Yattara da sakat diyelim...Bu takım kafaya oynar mı hala sizce?
      Erdal, kafamı kurcalayan bu soruya bugün hoca cevap verdi, "görmek istediğim Trabzonspor'un henüz yüzde ellisini görüyorum" diyerek.

Çok merak ediyordum hocanın hedeflerini. Ne kadar gerçekçi olduğunu da ekleyerek düşündüğümde, bu ifadesi Avrupa'da ses getirecek bir takım peşinde olduğunu gösteriyor. Ve yine hocanın ifadesi ile sol açık çok önemli. Sitedeki oylamada , şahsi düşüncem forvet önceliği olsa bile hocanın bilgisine güvenerek sol açık işaretledim.
      Bana kalırsa sol açık gelecek ve rahatlıkla kafaya oynayacağız. Üst düzey üç oyuncu ile (sağ bek, sol açık, forvet) ligi domine ederiz.

Not: Geçenlerde bir forum üyesi "Erdal abi gibi iyimsersin sende" demişti. Ben de bugünlerde çok görüşüyoruz ondan geçmiştir dedim
      Bunu da eklemiş olayım cevabıma
      En son asimetrik tarafından düzenlendi; 29.07.2009, 22:52.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatihin zamaninda bos mukaveleye imza attigi olmustur bildigim kadariyla.

Her zaman bosa imza atacak degil ya bu adam,elbette kariyerinin son sözlesmesinde iyi para almak isteyecektir.

Ayrica kime bosa imza attirmis baskanda,fatih in atmasini bekledi?

Mesela su anda elden cikarmak istedigimiz song gecen sezon bosa mi imza atmisti?
        Bir tarafta (önemi olmamasına rağmen -bonservis bedeli olmayan) Song, bir tarafta (Trabzonsporluyum, paranın önemi yok diyen) Fatih Tekke, bir tarafta Trabzonspor.
        Başka bir şey demeyelim..

Yorum

• Fatih Tekke seferine başlanıyorsa bizim de mesaimiz artacak demektir.

Hayırlı olsun diyelim de.

Gerçekten bir sefer planı mı var, sefer hülyası mı?

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih Tekke seferine başlanıyorsa bizim de mesaimiz artacak demektir.

Hayırlı olsun diyelim de.

Gerçekten bir sefer planı mı var, sefer hülyası mı?
            Erdal, soru sana bence

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Erdal, soru sana bence
              Sorum Hülya'ya

Yorum

• Bu arada Bayern ilk yarı Milan ı sahadan sildi...
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Valla istiyoruz Cihan... Edebimizle istiyoruz...Aklın yolu bir...
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Bu arada Bayern ilk yarı Milan ı sahadan sildi...
                    Van Gaal dedik, teknik direktörlerin piri dedik.

Leonarda, Guardiola çakması olur, hoş olmaz dedik.

Dinletemedik.

Daha çok şey dedik, kimseye dinletemedik.

Yorum

Valla istiyoruz Cihan... Edebimizle istiyoruz...Aklın yolu bir...
                      Erdal abi isteyen kim?

Taraftar mı? Yönetim mi? Kim?

Birde kimden isteniyor?

Edebimizle istiyoruz demek nedir, ne değildir?

Allah aşkına, biraz daha detay ver.

Ya da veremiyorsan göz kırp ben anlarım.

Yorum

• Yok yahu...Hoca istiyor bunu biliyorum. Ben istiyorum bunu da biliyorum. Yönetimden istiyoruz...Ruslarda bu "beladan" nasıl kurtuluruz derdinde...

Yorum

• Hayrola Tekke Gelıyormu,Seferler falan ne oluyoruz
                          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• bu arada birşey dicem diyoruz ya yönetim Tekkeyi istemiyor diye

Ünal sportif direktör olarak oraya getirilmedi mi?Yönetime ne oluyo.Ünalın o zaman orda işi ne.O zaman ben derim ki Ünala Tekkeyi sen istemiyorsun.Bize der mi yok yönetim istemiyor e o zaman sen niye varsın.Hocada istiyorken

Yorum

• hoca takım yeterli değil takviye şart diyor.elimdekiler harika ama takviye gerekliliğinden her zaman konuşuyor.taraftarda aynı görüşte.karşımızda takıma büyük emekler veren bana göre takıma sınıf atlatan bir başkan var.bunları görmemesine imkan yok.ayrıca bu sene direk şampiyonluğa oynuyoruz avrupa hedefimiz.kupa hedefimiz diye yola çıkıp bu kadar masraf ve emek harcıyan başkanımızın eksikleri gidereceğinden şüphem yok.(benim umudum ve beklentim budur)
                              İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
                              Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
                              Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• Arkadaşlar bu başlıkta kimse sinir yapmasın, kimse boş yere gerilmesin. Bu sefer tonton başkandan Fatih'i bize getirmesini usulca, sessizce, bağırıp çağırmadan rica ediyoruz. Belki bu taktik işe yarar ha ne dersiniz. Biz ettik siz etmeyin babında, küçük Emrah modunda yani. Etkili olur gibime geliyor. Boynu bükük bir biçimde "Bir Fatih Tekkemiz bile yok bizim" dedikmi akan sular durur, etkili olur yani.
                                TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X