Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• video güzel olmuş Özge abla son şarkıyı indiriyorum

ty

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Demin LigTV'de Ünal Hoca'nin aciklamalarini izledim...Videoda diyor ki 2 Milyon cok para...Gökhan Ünal'a 6'nin üzerinde...Alanzinho'ya 4 Milyon...Gabric ne kadardi hatirlamiyorum ama sanirsam 3'tü...bu oyunculara gözünü kirpmadan bu kadar para veriliyorda Sultan'a neden verilmiyor anlamiyorum ben arkada$...Taraftarlar bu kadar Fatih Fatih diye bagrirken hemde...Fatih Tekke gelsin hele...forma sati$larinda kesin patlama olacak...buraya yaziyom...ve yazdimda Transfer stratejisi diyip geci$tiriyorum...napalim!
      forma alacakmısın peki, mesela ençok öne atılan konu bu, bakalım kaç kişi forma alacak yapalım bir liste
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aslinda sözlesmesinin bitimie cok az kalmisti, 1.5 milyonu bosuna ödeyecegiz. Zaten bu sene bisey olmaz artik bu takimdan. En cogu bence 4.cü oluruz
        Iyide karde$ forvetsiz oynuyoruz vallahi $u an da...4-6-0 cikiyoruz hep sahaya...golleri en cok orta saha atti...Fatih gelirse sirf santrfor olmayacak...takimin ruhu, abisi, kaptani ve en önemlisi TRABZONLU DURU$U olacak... Hic olmazsa Türkiye Kupasi'ni alma ihtimalimiz büyür
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          forma alacakmısın peki, mesela ençok öne atılan konu bu, bakalım kaç kişi forma alacak yapalım bir liste
          Almanya'da ya$adigim icin imkanlarim kisitli...ama emin ol Trabzon'da ya$asaydim ilk ben ko$ardim TSCLub'a

Yorum

Valla bu iş olursa sadece bana söz verenler 10'u geçiyor

Bende alsam 1-2 sırf benden 15 çıkar gibi.

(arkadaşlar sözünü tutarsa tabi)

Yorum

Alınmazsa eğer ben uzun bir süre maçlara gitmeyi düşünmüyorum.
              Özkan SÜMER

Yorum

• Son şarkıyı söyleyen Erkin Koray süper şarkı gerçekten..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Klip hazır Tekke'yi bekliyoruuuzYalnız 3. şarkıya dikkat.İnan ki senden başka hiç kimse yok içimdeeee
                  5.dk ki gol öyle böyle bir gol değil.ey gidi eskiye gittik birden.
                  Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Almanya'da ya$adigim icin imkanlarim kisitli...ama emin ol Trabzon'da ya$asaydim ilk ben ko$ardim TSCLub'a
                    dert etme bu kadar, almak istiyorsan eğr hiç mi Türkiye'de yakının yok Trabzonspor'lu kredi kartı ile online olarak onlara alır sevindirirsin,

recep 15 kişi senden hadi tamam, ya gerisi, burada o kadar çok vaadler yapıldı ki sende çok iyi biliyorsun,

30,000 üyemiz var herkes birşeyler diyor ama organizasyona geldimi imkanı olmayanlar zaten şu an imkanım yok diyor harici olanlar organizasyon başlığına para toplama işi çıktıktan sonra tek kelime yazmıyor (acaba forum tek kelimeyi kabul etmediğinden mi ?)
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

dert etme bu kadar, almak istiyorsan eğr hiç mi Türkiye'de yakının yok Trabzonspor'lu kredi kartı ile online olarak onlara alır sevindirirsin,

recep 15 kişi senden hadi tamam, ya gerisi, burada o kadar çok vaadler yapıldı ki sende çok iyi biliyorsun,

30,000 üyemiz var herkes birşeyler diyor ama organizasyona geldimi imkanı olmayanlar zaten şu an imkanım yok diyor harici olanlar organizasyon başlığına para toplama işi çıktıktan sonra tek kelime yazmıyor (acaba forum tek kelimeyi kabul etmediğinden mi ?)
                      Karde$ ben almiyacagim diye bir kelime kullandim mi?
                      Hem benim cali$ip cali$madigimi, maddi durumumu ve kredi kartip olup olmadigini nerden biliyorsun ki?... Tekke geldiginde alamazsam her izine gittigimde TSClub'dan bir$eyler almadan dönmem geri yani burda benim neyi alip almadigim mi önemli?

Yorum

• Bugün tüm günüm izmirde bir Trabzonspor forması aramak ile geçti ne yazıktırki İzmir in bütün lüks ve ünlü spor mağazalarını dolaşmama ragmen celtik manchester inter milan formaları dahi bulmama ragmen bir tane Trabzonspor forması bulamadım
                        Birde kendini bilmez bir tezgahtar
                        dedimki sizde Trabzonspor forması varmı adamdan aynen cevap şöyle
                        Türkiyede Trabzonspor ürünlerinin gs store bjk kartal yuvası gibi satıldıgı bir mağazası yok
                        Birden şoke oldum dedim adama
                        Akşam ewe gidince facebook yada msn yerine googleye bi Ts Clup yada Trabzonspor.com.tr yaz bak neler çıkaçak karşına yarın gelip senden bilgi alıcam
                        neyse çok uzattım
                        Akşam ewe geldim dedim foruma bi bakam Fatih işi ne alemde tam dün kaldıgım sayfaya gidiyordum son sayfaya geçtim bi baktım fatih gelse ne olacak takımımı kurtarcak tarzı yorumlar
                        dedim olum ahmet sen hiç uğraşma diğer sayfalarla bu yorumlar var ise Fatih %99,9 geliyo o %0,01 de adetten yani
                        Alalım şu Fatihide ikinci yarıya fırtına gibi başlayalım artıkın.......Vira bismillah
                        NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• Yönetimin fatih i ciddi anlamda istememesi ve bizim de ciddi anlamda baski yapmamizdan dolayi fatih tekkenin basarili olabilecegi konusunda endiseler tasiyorum.

Böyle düsünen sadece ben miyim?
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• izmir de boyner yok mu kardeş oraya baksaydın...
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yönetimin fatih i ciddi anlamda istememesi ve bizim de ciddi anlamda baski yapmamizdan dolayi fatih tekkenin basarili olabilecegi konusunda endiseler tasiyorum.

Böyle düsünen sadece ben miyim?
                              o endişeler bendede var ama ben fazla takmıyorum ya herkez nihat gibi olacak diyo onlara hiç kulak asmıyorum bende endişe var ama sadece %0,01 başarıya inancım %99,9
                              NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

mesela ben acik acik söyliyim, ben hemen almam. Daha bu hafta Alanzinho formasi aldim 80 TLye. Yazin Türkiyeye gidecegim, eger Fatih Tekke eskisi gibi oynarsa hemen alirim, oynamassa'da kendi ismimi yazdirip alirim
                                BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

Yükleniyor...
                                X