başlık sakınleşmış bazı arkadasların sakınlesmesı gayet ıyı olmus ıyı nıyetle haber veren arkadasların uzerıne bu kadar gıtmeyelım unutmayalımkı efsane baskan !!! zamanında resmı sıteden duyurulan transfer gerceklesmedı ımza anına kadar hersey olabılr ama benım fıkrın sultan buyuk ıhtımalle gelıcek
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
abi ne yaptiniz yahu verdiginiz eski maclarin linklerini 1 saattir onlari izliyorum..yahu bizim 2001 deki kadro neymis oyle..hami,sergen,oktay,gokdeniz..atanlar iyimis ama bu seferde tutanlarda is yokmus..zaten ne zaman hem atanlarimiz hem de tutanlarimiz iyi oldu ki..
Yorum
-
Fatih Tekke Trabzon`a Geliyor
Moskova-Trabzonspor'un ara transfer döneminde kadrosuna katmayı planladığı eski golcüsü Fatih Tekke'nin, kulübü Zenit'le yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanması sonucu bordo mavililere çok yaklaştığı açıklandı.
Rusya'nın önde gelen gazetelerinden Sport Express'in haberine göre, Zenit kulübüyle mevcut sözleşmesi yaz döneminde bitecek olan 32 yaşındaki futbolcu için, Trabzonspor'un 2 Milyon Euro'luk bir bonservis bedeliyle transferi netleştirdiği ifade edildi.
Zenit'in yeni teknik direktörü Luciano Spaletti'nin de kadrosunda düşünmediğini söyleyerek transferine yeşil ışık yaktığı Türk futbolcu, 2009 Rusya Premier Lig'de 20 maçta 1194 dakika görev almış ve 8 gol atıp takımın en skorer ismi olmuştu.
2006 yazında 7.5 Milyon Euro bedelle Trabzonspor'dan ayrılan ve Zenit renklerine bağlanan Fatih Tekke, Rusya temsilcisinde toplamda ise 89 resmi maçta sahaya çıkmış ve 29 kez fileleri havalandırmıştı.
Tecrübeli golcü, Zenit'le birlikte Rusya Premier Lig, UEFA Kupası, UEFA Süper Kupası ve Rusya Süper Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!
Yorum
-
Fatih gelince duran toplardan gol sayimizin cok artacagini dusunuyorum... cunku ne Umut ne de Gokhan ceza sahasi civarinda "faul" almayi beceremiyorlardi.Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Yorum
-
Trabzonspor Tekke ile anlaştı
24 Aralık 2009 / 14:04
Rus basını, Zenit ile Trabzonspor'un Fatih Tekke transferinde anlaştığını duyurdu.
Trabzonspor'da uzun süredir gündemde olan Fatih Tekke transferi nihayet sonuçlanmak üzere.
Rus basını, Zenit ile Trabzonspor'un Tekke için anlaşmaya vardığını, Bordo-mavili kulübün deneyimli golcü için 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceğini duyurdu.
Rusya ligi bittikten sonra tatilini geçirmek üzere Trabzon'da bulunan 32 yaşındaki golcünün Zenit ile sözleşmesi Ağustos ayında sona eriyor.
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Radyospor'a yaptığı açıklamada, Tekke'nin önünde sorun olarak duran askerlik konusunda, milli futbolcunun 'Benim için sorun yok' mesajı verdiğini söyledi.25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
Trabzonspor'da uzun süredir gündemde olan Fatih Tekke transferi nihayet sonuçlanmak üzere.
Rus basını, Zenit ile Trabzonspor'un Tekke için anlaşmaya vardığını, Bordo-mavili kulübün deneyimli golcü için 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceğini duyurdu.
Rusya ligi bittikten sonra tatilini geçirmek üzere Trabzon'da bulunan 32 yaşındaki golcünün Zenit ile sözleşmesi Ağustos ayında sona eriyor.
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Radyospor'a yaptığı açıklamada, Tekke'nin önünde sorun olarak duran askerlik konusunda, milli futbolcunun 'Benim için sorun yok' mesajı verdiğini söyledi.
Haber 61in haberi hayırlısı bakalım bence imza için hazırlıklara başlasın Trabzon Bmn...61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim yönetim Fatih'in bonservisine 2 milyon euro vermez..33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
Yorum