Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2011 gelince bu borç 200 trilyon olunca ozaman aglamalar sızlamalar başlar benden söylemesi dostum.
    Tekke gelirse bonservisini karsilarsin problem olmaz...ocak da yayin ihalesi var iki katina cikacagini söyledi baskan yani 40-45 trilyon arasi olacak burdan kesersin vs. vs.

her yere para bulan tekke ye de bulur mazeret bildirmesinler..
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Nerden baksak , en az 20 gün daha bekleriz .

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kim söyledi anlamadım..
        Bilmiyorum Kardeşim
        Yanlış anlamadıysam Başkanın Fatih ile Anlaştıgı zenitle Anlaşma zemini aradığını söyledi Nekaadr doğruıdur bilemem

Yorum

• Cobts28 sen galiba 24 saat Trabzonspor'un borçlarını düşünüyorsun herhalde forumda yaptığın yorumların yarısından çoğu borçla alakalıdır herhalde...
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• az önce trt'de fatih transferinde sona yaklaşıldı dedi; ne kadar doğrudur bilemem.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nerden baksak , en az 20 gün daha bekleriz .
              Anlaşma şimdiden yapılmalı kaptan 1 ocak'ta resmi imzayı atar..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tekke gelirse bonservisini karsilarsin problem olmaz...ocak da yayin ihalesi var iki katina cikacagini söyledi baskan yani 40-45 trilyon arasi olacak burdan kesersin vs. vs.

her yere para bulan tekke ye de bulur mazeret bildirmesinler..
                Tekke için isteyecekleri rakam 3,milyon euro tekkeyede 2,milyon euro vericegini farzet bu transferim maliyeti 10 trilyon kendi oyuncuna ödemeleri yapamıyorsun tekkeye 10 trilyon çok zor valla agustosta gerçekleşir bu transfer.

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  az önce trt'de fatih transferinde sona yaklaşıldı dedi; ne kadar doğrudur bilemem.
                  kim dedi sona yaklasildigini bunu bir türlü anlamadim hala
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

kim dedi sona yaklasildigini bunu bir türlü anlamadim hala
                    Trt spor haber bülteninden sölediler herhalde.

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tekke için isteyecekleri rakam 3,milyon euro tekkeyede 2,milyon euro vericegini farzet bu transferim maliyeti 10 trilyon kendi oyuncuna ödemeleri yapamıyorsun tekkeye 10 trilyon çok zor valla agustosta gerçekleşir bu transfer.
                      Ne 3'ü abi ? En fazla 1.5 .

İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Anlaşma şimdiden yapılmalı kaptan 1 ocak'ta resmi imzayı atar..
                      Anlaşma şimdi yapılsa bile ligler bitmeden açıklamaz bence .

Yorum

• Başkan kendi ağzıyla söylemedi galiba , haber spikeri söyledi .

Yorum

• Haber spikeri söyledi arkadaşlar.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İşte Tekke'de son durum!

Rusya Premier Ligi biter bitmez soluğu Trabzon'da alan Fatih Tekke hakkındaki transfer iddiaları devam ederken golcü oyuncunun menajeri Özcan Üstüntaş, dedikodulara cevap verdi.

http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=65098
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ula bakın sol tarafım durmuyo sn. 100 kere atıyo şimdi.......
                              EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

İşte Tekke'de son durum!

Rusya Premier Ligi biter bitmez soluğu Trabzon'da alan Fatih Tekke hakkındaki transfer iddiaları devam ederken golcü oyuncunun menajeri Özcan Üstüntaş, dedikodulara cevap verdi.

http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=65098
                                Abi internetim de sorun var . Giremiyorum . Hayırlı haber mi ? Ölücem meraktan .

Yorum

Yükleniyor...
                                X