Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ismim uğur ankaragücü maçı öncesi söyledim masaya oturulacak diye fatih tekke ile yönetim her konuda anlaşma sağlandı.askerlikle ilgili gün hesabı var tekkenin gün dolmuşsa 21 gün yapar dolmamışsa 38 yaşından sonra yapar.
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• 3 seneyi doldurdumu doldurmadı mı tekke şimdi? 6 ağustos 2006 da gittiyse 6 ağustos 2009 da doldurmuş olmuyormu ? başkanın söyledikleri bunun aksini gösteriyor,gerçek nedir ne değildir bilmiyoruz valla
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yahıu ben analamdım bu gün işini 1229 gün çıkıyor,
        kaç gün olması lazım kriter ne
        1095 gün olması gerekiyormuş , Takvim gazetesine göre .

Yorum

• 2 saat girmedik hemen ortalık karışmış, uğrur kardeşim zaten vermiş birçok haberi, reise ulaşmanın imkanı yok arkadaşlar, ama ulaşabildiğim isimlere bir bakayım, güzel haberler vermeyi çok istiyorum, ama başkan bunu demişse tahminim bu iş bitmek üzeredir.

Hayırlısı

Yorum

• Eğer olay, Askerliğe bağlanıyorsa bence Askerlik sorun olur. Çünkü 28 gün askerlik yapmak varken! Neden 15 ay askerlik yapsın. Kaldıkı askerlik bahane olmasaydı ben eminimki askerlik konusunun adı transferde hiç bir şekilde geçmezdi ve bu transfer gerçekleşirdi.

Hayırlısı olsun diyelim bekleyelim görelim.
            TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yahıu ben analamdım bu gün işini 1229 gün çıkıyor,
              kaç gün olması lazım kriter ne
              benim bildiğim en az üç yıl yurt dışında kalması lazım
              3x367=1101 gün ediyor
              yani fatih tekke 1101 gün yurt dışında kaldıysa 21 gün askerlik yapabiliyor.

2006 nın ağustos ayında transfer oldu

3 yıl olması için 2009 ağustosa kadar kalması gerekiyor, 2009 ağustosuda geçtiğimize göre bir sorun yoktur benim anladığım
              fatih tekke konsolosluktan günlerimi hespalatacağını söylemişti çünkü türkiyeye geldiği günler bu işe dahil olmuyor. Heralde daha hesaplatmadı o bekleniyor transfer için tahminim bu yönde
              umarım bu iş olur
              En son Pro-TS tarafından düzenlendi; 08.12.2009, 16:55.
              Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
              Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
              .................Yenişehirli Avni

Yorum

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                3x367=1101 gün ediyor

3 yıl olması için 2009 ağustosa kadar kalması gerekiyor, 209 ağustosuda geçtiğimize göre bir sorun yoktur benim anladığım

Bu hesaplamanın içerisinden Türkiye'de olduğu günleri çıkarman lazım. Rusya da sezon sezon bitiminden sonra Fatih TEKKE Türkiye'ye geldiğinden dolayı burda kaldığı günler hesaplanmıyor ( Üç Yıl İçerisinde )....
                TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  3x367=1101 gün ediyor

3 yıl olması için 2009 ağustosa kadar kalması gerekiyor, 2009 ağustosuda geçtiğimize göre bir sorun yoktur benim anladığım
                  burada kaldığı günler eklenmiyor
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Kral'ın Ligtv'ye yaptığı açıklamalar ne olacak peki ? Askerlik süresi dolmadıysa dönüşüm gecikebilir demiş .

Yorum

• sürekli mi dısarıda kalması lazım...38 yaşında gider katara 6 ay top oynayıp gelir...
                      Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Şu işi Lig başında halletseydiniz ne olur ya, yok yere kendinizi taraftarın fözünde düşürdünüz...

Neyse artık güzel haberler bunlar...
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Fatih Tekke alındı mı şimdi

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2 saat girmedik hemen ortalık karışmış, uğrur kardeşim zaten vermiş birçok haberi, reise ulaşmanın imkanı yok arkadaşlar, ama ulaşabildiğim isimlere bir bakayım, güzel haberler vermeyi çok istiyorum, ama başkan bunu demişse tahminim bu iş bitmek üzeredir.

Hayırlısı
                            Tamam abi bekliyoruz
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• bu ıs olmucak fazla umutlanmayın
                              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• @Emres61: Ola Milleti Hevesinden Etme..

Hadi Bakalım İnşallah..
                                En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 08.12.2009, 17:02.
                                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Yükleniyor...
                                X