Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorum
-
İlk olarak smyrna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok şuanda reklam varİlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaum'un açıklamalarını konuştular şimdi reklamlar..İlk olarak musty11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReklamlarOSCAR CARDOZO
Yorum
-
Eğer geçmişte yaşananları bilmesem şu anda Fatih i suçlardım...Şimdi herkesi suçluyorum...Huzur istiyorum sadece huzur....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizle ne alakası var ?OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamdır orta yolu bulduk
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer geçmişte yaşananları bilmesem şu anda Fatih i suçlardım...Şimdi herkesi suçluyorum...Huzur istiyorum sadece huzur......
OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer geçmişte yaşananları bilmesem şu anda Fatih i suçlardım...Şimdi herkesi suçluyorum...Huzur istiyorum sadece huzur....Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizle ne alakası var ?DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
madem yonetım yalan soluyo cunku cogu arkadas kayıtsız sartsız buna ınanıyo hadı fatıh konusma yasagı varkı ben kesınlıle bole bı yasaga ınanmıyorum zenıt klubu kendınedemı yasak koydu cıkar der ts le anlasmadık yada arada kı fark cok fazla dıye bu tranfer bu dakıkadan ıtıbaren olmassa kı bence olucak tamamen fatıhın cevresındekılerden dolayı(avukat menejer vs) dolayı gerceklesmeıcek
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer geçmişte yaşananları bilmesem şu anda Fatih i suçlardım...Şimdi herkesi suçluyorum...Huzur istiyorum sadece huzur....
trabzonsporu tutuyorsun ve huzur istiyorsun ? abi imkansızı istiyorsun sende"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer geçmişte yaşananları bilmesem şu anda Fatih i suçlardım...Şimdi herkesi suçluyorum...Huzur istiyorum sadece huzur....
Şimdi Fatih işi kesin yattı mı ?
Ufacık bir umut lazım bana.Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş
Yorum
Yorum