o imza atılmadan inanamıyorum artık..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Aferin.. sağdan soldan... Ula ula ula ula..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih tekke büyük ihtimale rusyaya gidiyor şuan sabah öyle bir haber almıştım.bugün rusyaya gidebilir diyeKadir Has Üniversitesi
Yorum
-
İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle600 küsüratmış rekor
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiraz rahatlatti beni bu, ne yaaaa yok isyan etmis yonetim de bilmem neeee,.......KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Medya sansasyon yapmakta !@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Aygün GÜNDOĞDU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bugün ve ve yarın türkiyede hiçbir hava kuruluşunda fatih tekke adına rezerve bilet ve alınmış bilet yoktur... Tekke bugün halı sahada yaptığı maçtan sonra köyünde istirahate çekilmiştir...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
Yorum