Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Geçmiş Dönemlerdeki Transfer Yanlışları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kiki Kizito Musampa diye bi adam aldık adamın piyasası senelik 300 bin dolar adam trabzona ilk geldi 50 bin dolar yüzünden anlaşamadık aradan kısa bir süre geçti adamı yıllık garanti para 1.1 dolara aldık adam kısa bir süre sonra deniz kenarında yaptığı bir röportajda ben buraya gezmeye geldim diye müthiş bir açıklama yaptı doğrusu helal olsun valla çok açık sözlü bi adammış.....

Jeferson Galvao diye taklacı bi kaleci aldık brezilyanın kalesinde marcos varken 3. kaleciydi biz adamı alırken kulüplerini taraftarları bastı bize geldi bide baktık ki adamın kale çizgisinden ileri çıkıp açı kapatma gibi bi alışkanlığı yok kaleciyle karşı karşıya kalıyolar adamla adam ceza sahasına giriyo ilerliyo bizim kaleci halen çizgide adam ilerliyo ilerliyo nerdeyse kaleye girecek bizimki hala kale çizgisinde daha sonra adam koca 7.32 kaleye nereye vursa gol oluyo tabi bizimkide anca k topun gittiği yöne doğru atlama niyetinde bulunuyodu herhalde antrenmanlarda minyatür kale maçlarında bu kalenin önünde durup kaleyi kapatıyodu ordan kalma bi alışkanlık galiba......

Ne varsa hayran olduğumuz bu belçikada Sommersi almıştık adam fena değildi hakkaten durup dururken adamı yolladık ertesi 1-2 sene içinde sanki bütün kırmızı kafalar çok iyi futbolcu oluyor hissi uyandı galiba gittik yine belçikadan Bern Thijs diye bi adam aldık 1 asistinden başka oyunda varmıydı yokmuydu saçları siyah olsa hiç anlamazdım doğrusu.....

Yine belçikadan defansa Karel D'haene diye birini aldık ilk maçında sağ bek oynadı 2 de gol attı adam herhalde sağ bek gol atarmı diye bi daha sağ bek oynatmadık stoperde görev yaptı süt kuzusu gibi bi adamdı hiçbişeye karışmaz kendi halinde iyi bi adamdı aslında........
    En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 28.06.2010, 13:38. Sebep: Arda arda 4 mesaj
    ''Zalimlere evladım dahi olsa merhamet etmem''

| Yavuz Sultan Selim |

Yorum

• Pendikspordan yanlış hatırlamıyorsam Cem Demir diye bi forvet aldık 4 haftalık büyük hocamız Lazaroninin prensi oldu o gitii onla beraber o da nereye gitti halan bilmiyorum.........
      ''Zalimlere evladım dahi olsa merhamet etmem''

| Yavuz Sultan Selim |

Yorum

• moslovoi bugun geldi yarin gelecek ha geldi ha gelecek , aa o da ne.. misse misse diye bir dunya stari imza toreninde,,

makedon ligini spor stari oliviera,

menajer kankiler tarafindan nijeryali unlu milli futbolcu diye kulube cakilan ama nijerya kaptani uchenin bile tanimadigi shaka, (saka degil gercek)

yazanesinde kasetden futbolcu begenen baskan familyasinin temsilcilerinden bir baskanimiza super maestro diye kakalanip , sonra fos cikinca 3 te bir fiyatina bile geri satamadigimiz kalitvinchev,

sergenlerin, oktaylarin oynadigi donemde super sol ayak diye alinan ancak sol ayagini yurumek icin kullanan ve tonla parayi aldiktan sonra solak degil sagak oldugu anlasilan polonyali iwan,

dunyaya catir catir futbolcu servis eden azeri liginden!! aldigimiz gardas futbolcu lickin..

serafimoski ne is yapardi , yada suan ne isle mesgul oldugunu bilmedigim icin yorum yapmiyorum..

tabi liste basi lange , jun, musampa .. onlar bas tacimiz..

bi kac tane de yerli rezil transfer yazmak lazim..

istanbuldan cikma topcu transferinin ilk temsilcileri unlu takoz recep, fethi..

30 yildir zihniyet ayni oldugu icin yonetenlerin isimleri farkli olsa da yapilan yanlislarda iyi bir istikrar yakalanmis.
        En son ESER tarafından düzenlendi; 28.06.2010, 13:57.

Yorum

• Yazılanları okuyunca hakikaten insan dumur oluyor,
          hata yapma konusunda ne kadar istikrarlı, ne kadar disiplinliyiz şaşılacak iş doğrusu.

Başkanlar değişmiş, yönetimler değişmiş, TD'ler değişmiş ama isteyerek yada istemeyerek bu insanlara bu kadar bariz hatalar yaptıran transfer sistemi, hiç değişmemiş. Sanırım değişmeyecekte...
          .
          Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
          .

Yorum

• Transfer doğrularını yazsak daha iyi.

Yorum

• İlk olarak seref_ts6177 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kiki Kizito Musampa diye bi adam aldık adamın piyasası senelik 300 bin dolar adam trabzona ilk geldi 50 bin dolar yüzünden anlaşamadık aradan kısa bir süre geçti adamı yıllık garanti para 1.1 dolara aldık adam kısa bir süre sonra deniz kenarında yaptığı bir röportajda ben buraya gezmeye geldim diye müthiş bir açıklama yaptı doğrusu helal olsun valla çok açık sözlü bi adammış.....

Jeferson Galvao diye taklacı bi kaleci aldık brezilyanın kalesinde marcos varken 3. kaleciydi biz adamı alırken kulüplerini taraftarları bastı bize geldi bide baktık ki adamın kale çizgisinden ileri çıkıp açı kapatma gibi bi alışkanlığı yok kaleciyle karşı karşıya kalıyolar adamla adam ceza sahasına giriyo ilerliyo bizim kaleci halen çizgide adam ilerliyo ilerliyo nerdeyse kaleye girecek bizimki hala kale çizgisinde daha sonra adam koca 7.32 kaleye nereye vursa gol oluyo tabi bizimkide anca k topun gittiği yöne doğru atlama niyetinde bulunuyodu herhalde antrenmanlarda minyatür kale maçlarında bu kalenin önünde durup kaleyi kapatıyodu ordan kalma bi alışkanlık galiba......

Ne varsa hayran olduğumuz bu belçikada Sommersi almıştık adam fena değildi hakkaten durup dururken adamı yolladık ertesi 1-2 sene içinde sanki bütün kırmızı kafalar çok iyi futbolcu oluyor hissi uyandı galiba gittik yine belçikadan Bern Thijs diye bi adam aldık 1 asistinden başka oyunda varmıydı yokmuydu saçları siyah olsa hiç anlamazdım doğrusu.....

Yine belçikadan defansa Karel D'haene diye birini aldık ilk maçında sağ bek oynadı 2 de gol attı adam herhalde sağ bek gol atarmı diye bi daha sağ bek oynatmadık stoperde görev yaptı süt kuzusu gibi bi adamdı hiçbişeye karışmaz kendi halinde iyi bi adamdı aslında........
              Süper değerlendirme.

Yorum

• alan ın bonservisine verilen yüksek rakam
                onur, emek, başkaldırı...
                kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                LiverpoolFC

Yorum

• Lange vardı maalesef.Sonra ortasahay Kurt van de Paar diye bir adam almıştık.Adam bir sakatlandı sanki öldü mübarek geldiği gibi gitti.Bir de Risp vardı iyi oynadı sakatlık geçirdi sonra anlam veremediğim bir şekilde yollandı takımdan.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Ali Agaoglunun TS´den kopartilmasi, adam basimizda olsa sen gör ne olur, TS birak TSL´i auvrupada bize Sampiyonlar liginde en az 1/4 Final göstermese, ne dersen de!

Yorum

• Bu kadar transferde yanlış yapılmasına, milyon dolarların havaya saçılmasına rağmen hala kulübün kapısına kilit vurmamamız, ne kadar büyük bir takım olduğumuzu gösteriyor Şaka bir yana, her yönetimin istikrarla transfer fiyaskolarına devam etmesi, aslında bizi yönetenlerin dünya futbolunu takip etmekten ne kadar aciz olduğunu gösteriyor. Menajer tavsiyesiyle transferler devam ettiği, kendi oyuncu gözlem ekibimizi çok etkili kullanmadığımız müddetçe de bu hatalar devam edecektir.

Yorum

• İsim isim yazmaya gerek yook,Bize gelen yabancıların hemen hepsi birer transfer yanlışıdır.Çoğu zaten ihtiyaç olmayan bölgeye alınırlar süs gibi,alınan transferler nedense uyum sorunu yaşar,birkaç tane yerinde transferin dışında çoğu hamleler y7anlıştı.Şöyle dönüp bakıyorumda aldığımız ucuz yabancı futbolcu yok,hiçbir zaman transfer kurnazı olamamışız hep pahalı elemanları getirmişiz.Sonra ucuz ucuz dağıtmışız gidecekleri yerlere.
                        Hasılı yabancılardan ne takımda verim alabildik ne de ucuza alıp pahalı satıp para kazanabildik.Keşke hiç transfer yapmasaymışız

Yorum

• İlk olarak Adem CAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İsimlere takılıp kalmamak lazım,
                          geçmiş yıllarda da bu yılda aynı hatayı yapıyoruz.

Yıllardır şu şu mevkilere şöyle oyuncular alırsak şampiyon oluruz diyoruz ama ...

Sözde izleme komitemiz, anadolu takımlarıyla iyi ilişkilerimiz, Trabzon'da çalışmış/oynamış yabancılardan oluşan fahri gönüllülerimiz var.
                          Ama her sene aynı şey. Menajerlerin önerisiyle transfer yapıyoruz.
                          Hal böyle olunca hüsran kaçınılmaz oluyor.

1 kerede ihtiyaçlarımızı önden tespit etsek, 1-2 ayda değilde ihtiyacımız olan bölgelere adayları bir sezon boyunca takip etsek, karar verilen oyuncularla sezon bitmeden temasa geçsek kimseler kapmadan işi bitirsek. Evet yaa çok istiyorum....
                          Çünkü takımın başarısını isteyen bir yönetim yok. Sadece kendi çıkarlarını düşünen yönetimler geldi. Bırakın Trabzonsporluyu herhangi bir takım taraftarına sorun Trabzona ne lazım diye söyediği mevkilere vasat üzeri transferler yapın başarı gelir. Bunu bizim sivri zekalı yöneticiler bilmiyor mu sanıyorsunuz.

Elbette biliyorlar. Ama öncelikleri TRABZONSPOR değil. Bunu böylece biliniz. Biraz önce TEO gelmeden once yapılan yorumları okudum. Ocak 2010 . okuyunuz lütfen. Basknın açıklaması var. Bize Teo yu SOTA önerdi diyor.

Allah aşkına bu kadar para alan adamar ve teknik dediğimiz elemanlar var ve SOTA bizim takıma adam öneriyor ve biz alıyoruz. İyi kötü tartışmıyorum. Ben usule karşıyım. Bir futbolcu cok iyi olabilir ama sisteme uymuyorsa ne anlamı var. SOTA su an trabzonun sistemini nerden biliyor ki adam onerdi diye alınıyor.

Ve başkan giderken ucakta cok zorluk çekmiş vs.....50 saatte gitmişler vs...

Çoook üzülüdk sayın başkan. Zahmet oldu... Çok uzaksa Trabzon içindekileri neden görmüyorsun orasıd a çook yakın mı geliyor.

Son Söz: Takımı düşünen, başarıyı isteyen, kafayı takım için yoran , futboldan anlayan, anlamıyorsa yanına anlayanları alan, eski futbolcu kalıntılarını değil gerçekten bu işi bilenlerle çalışan bir yönetim başarı getirir. Şampiyon Olmasa bile beni tatmin eder. Basarı sadece sampiyonluk değildir.

Not: Çok sevip beğenmeme rağmen artık şu Fatih Tekke saplantısından kurtulalım. takımı kişilere bağlamayalım. Hizmet etmiştir. Yeni hizmet edeceklere fırsat verelim.

Yorum

• sezer badur da giderek bu listeye girmeye aday oysakı ılk macını canlı ızlediydim ıyı oynamısta ama rakıp denızlı bld. idi

Yorum

• Hiç doğru transfer yaptığımız oldu mu ki bizim ..?

Yorum

• tony sylva , jun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X