Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Geçmiş Dönemlerdeki Transfer Yanlışları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence başlığın adı değişmeli.

"Göz göre göre yaptığımız transfer yanlışları"

"Şu anda yapmakta olduğumuz transfer yanlışları"

"Acaba hiç akıllı transfer politikasi izleyecek miyiz?"

Bunlar benim önerilerim.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence başlığın adı değişmeli.

"Göz göre göre yaptığımız transfer yanlışları"

"Şu anda yapmakta olduğumuz transfer yanlışları"

"Acaba hiç akıllı transfer politikasi izleyecek miyiz?"

Bunlar benim önerilerim.

başlık isimleri çok güzel arkadaşım ama hepsinin cevabı üzülerek sölüyorum aynı malesef kendine çalışan bir yönetim olduğu sürece hiç adam akıllı transfer yapılmıcak
      Tranbzonun Sokakları Bordo Mavidir Yolları

Yorum

• İsimlere takılıp kalmamak lazım,
        geçmiş yıllarda da bu yılda aynı hatayı yapıyoruz.

Yıllardır şu şu mevkilere şöyle oyuncular alırsak şampiyon oluruz diyoruz ama ...

Sözde izleme komitemiz, anadolu takımlarıyla iyi ilişkilerimiz, Trabzon'da çalışmış/oynamış yabancılardan oluşan fahri gönüllülerimiz var.
        Ama her sene aynı şey. Menajerlerin önerisiyle transfer yapıyoruz.
        Hal böyle olunca hüsran kaçınılmaz oluyor.

1 kerede ihtiyaçlarımızı önden tespit etsek, 1-2 ayda değilde ihtiyacımız olan bölgelere adayları bir sezon boyunca takip etsek, karar verilen oyuncularla sezon bitmeden temasa geçsek kimseler kapmadan işi bitirsek. Evet yaa çok istiyorum....
        .
        Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
        .

Yorum

• Bana göre Trabzonspor adına son dönemin en büyük transfer yanlışı Teofilo'dur. Kolombiya gibi uzak diyarlardan özellikle ligin ikinci yarısında bize kısa sürede katkı sağlaması için alınana bir oyuncunun uyum sorunu yaşayacağı çok açıktı. Yanı başımızda Fatih Tekke gibi özelliklerini iyi bildiğiimiz kaliteli bir oyuncu varken, üstelik de maliyeti Teofilo'dan daha uygun iken Kolombiya'dan bir "piyango bileti almak" çok aptalca bir işti.

Teofilo ülkesinde nasıl bir performans ortaya koyuyordu bilmiyorum. Kendisinin gollerini gördüm ama forma giydiği ligden hiç maç izlemedim. Burada şunu söylemek gerekir ki Teofilo, süper ligde oynanan futbolun kendi ülkesine göre daha süratli, daha dikine ve daha fazla fizik güzüne dayalı olduğunu itiraf etti. Buradan anlıyoruz ki bizim ligimizin kalitesi Kolombiya liginden daha üst bir düzeyde. Şu durumda ben Teofilo transferinin birçok yönüyle hatalı olduğunu düşünüyorum.

Önümüzdeki sezon Teofilo nasıl bir performans ortaya koyar??? Bunu zaman gösterecek. Ancak benim tahminim kendisinin Tomas Jun transferinde olduğu gibi çok da ileri gidemeyeceği yönünde. Süper ligde forma giydiği tüm maçlarda izledim. Maalesef pozisyonlarda ayakta duracak gücü bile yok. Kimse basmasa top ayağında kalıyor, teknik bir oyuncu olduğu gözüküyor ) Fakat böylelerinden Türkiye'de bir yığın var. Trabzonspor'a hücum hattında rakip bassa bile ayağında top tutabilecek, sık sık verkaça girebilecek, kafa toplarında etkili ve golü koklayan bir adam lazım. Bitiriciliğin gerekli olduğunu söylememe bile gerek yok zaten. İşte bu saydığım özelliklerin hiçbiri Teofilo'da yok. En azından şimdiye kadar ben görmedim. Onun için kimse bu oyuncudan fazla birşey beklemesin. Fatih Tekke, takımdaki tüm golcüleri toplasanız hepsinden ağır basardı. Ama her nedense yöneticiler onu alma konusunda çok ama çok isteksiz davrandılar. Belki de olası bir şampiyonluktan ettiler bizi.

Bakalım önümüzdeki sezon için yine bize hüsran mı yaşatacaklar...
          "İnsan üç beş damla kan, ırmak üç beş damla su;
          Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu.
          Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek;
          Siz, Hayat Süren Leşler, Sizi Kimi Diriltecek?"

Yorum

• atay aktuğ döneminde alınmayan defans oyuncusu,

daha sonra alınmayan zurawski,

bu sezon başında alınmayan tekke..
            Hadi eyvallah..

Yorum

• ızlem komıtesının soyledıgı begendıgı adamlar alınmazsa menajer kazıgı cok yersek senelerce devam eder bu yanlıslar
              bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Geçmiş ve halen olan en büyük transfer yanlışlarımız seçtiğimiz adamlardan çok onları seçen adamlar, saçma sapan transfer komiteleri ve yolladığımız bakkal zihniyetli yöneticiler!
                Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Bunların başarısız olmalarında taraftarın da çok büyük payı var.unutmamak lazım. Futbolcuyu çok rahat baskı altına alabiliyoruz.Avni akerde yuhlanan futbolcudan maça motive olmasını beklemeyin.Futbolcudur bu gerekerse bir maçta 10 gol kaçırır. Altyapıdanda futbolcu bu yüzden çıkmıyor.Trabzonspor taraftarı futbolcusunu oyundan düşürüyor.Kimse polemiğe girmesin, bu doğruları Türkiye biliyor siz inkar etmeyin..Tabi sağduyulu taraftarlarımızda çok, onların hakkını yemeyelim.Avni akerde yalvarıyorlardı oyundan düşürmeyin yapmayın diye.. Tribünde farklı bir küfür eden baş tacı yapılıyor.Zaten bu küfürlerin çoğu bizim oyunculara yapılıyor.. Bilinçsiz taraftarın kralı bizde. Biraz da yaş ile alakası var tabi.. Tribünlerin çoğu yaş olarak çok genç. Çoğu tribünde yaptığı şeylerin sonucunu kestiremiyor. Futbolcununda insan olduğu, oyundan düşebileceğini ve motive olamayacağını düşünmüyor..

Yorum

• FATİH TEKKE Sultanın alınmaması en büyük transfer yanlışıdır alınsa Şanpiyonduk....
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• bu yonetımın yaptıgı tum transferler bence yanlıstır.bu yanlısların ıcınden selcuk girayı cıkarabilir.hele yabancıların tuumu fiyasko

Yorum

• transfer hatalarından daha çok bu yönetimin taraftara takındığı tavır ile ve kadrodaki kişilere topculara yaptıkları ile başlı başına hatanın ta kendisidir.tek yürek olalım hareketini başlatan bu yönetim aslında dahada dağılma durumuna önayak olmuştur.başkan dış cehreler tarafından sempatik görülmesine rağmen kendi taraftarı tarafından itici bir duruma gelmiştir.yaptığı yersiz açıklamalarla taraftara yaptığı yakıştırmalarla birbirini tutmayan açıklamaları ile ilk zamanlardaki sevimliliğini ve sevgimizi kaybetmiştir.her ne olursa olsun fatih konusunda yaptığı açıklamaları ,yaptıklarını bir Trabzonsporlu olarak içime sindiremiyorum.başta yaptığı doğru tespitleri (eski yönetimin yaptığı hatalar) on katına çıkartarak yapmasını kabul edemiyorum.gökdenize yıldız değildir demesini kabul edemiyorum.yattara olayını içime sindiremiyorum.zafer yelen politikasını yapanlar tarafından yönetilmemizi hazmedemiyorum.
                        oy alana kadar sessimizi duyupta kazandıktan sonra bulara ne oluyor bunu hiç anlamıyorum.şu anki yönetim bugüne kadar gelmiş bütün yönetimlerden daha rahat daha paralı daha destekli bir ortamda iken başarısız olmalarını anlayamıyorum.
                        şampiyon olmak için bahane kalmamasına rağmen eksikler herkesce bilinmesine rağmen lig bitmeden transfer çalışmalarına başlanmasına rağmen bu kadro yeterlidir saçmalığını kabul edemiyorum.

transfer hatasımı dediniz bizim daha büyük sorunlarımız ve hatalarımız var.
                        İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
                        Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
                        Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• Tomas Jun konusuna asla ama asla katılmıyorum.Yerli, yabancı oyuncuya sabredilmesi kıstası bir kenara Umut BULUT'a sabreden ve sabrettirilen bizler ve umut'a tanınan şansın ne kadarı Tomas jun'a verildi de yerden yere vurabiliyoruz...Aynı şey şimdi Teofilo için geçerli.Hala hayran olduğumuz Şota bile Teofilo konusunda yalnış yapıldığını oynatılması gerektiğini düşünürken biz nasıl oluyor da Teofilo için kötü düşünebiliyoruz?Sonuçta kaleci ve forvet mevkileri tehlikeli,bıçak sırtında olan görevler.Atamazsın,tutamazsın bu kadar basittir size yapıştırılan beceri beceriksizlik değerlendirilmesi.Defans,kanat veya ortasaha için geçerli olmadığını düşünüyorum.Sonuçta beğenilmeyen oyuncularımızın çoğu ya kaleci yada forvet...
                          Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• bence en yanlış transferimiz umut bulut..daha yanlışı tarihinmizde hiç olmadı..bizi şampiyonlar ligi kapısından döndürdü..ayrıca birde şampiyonlukltan etti..yılda 1 milyon 600 bin euro alıyor bu adam...
                            Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tomas Jun konusuna asla ama asla katılmıyorum.Yerli, yabancı oyuncuya sabredilmesi kıstası bir kenara Umut BULUT'a sabreden ve sabrettirilen bizler ve umut'a tanınan şansın ne kadarı Tomas jun'a verildi de yerden yere vurabiliyoruz...Aynı şey şimdi Teofilo için geçerli.Hala hayran olduğumuz Şota bile Teofilo konusunda yalnış yapıldığını oynatılması gerektiğini düşünürken biz nasıl oluyor da Teofilo için kötü düşünebiliyoruz?Sonuçta kaleci ve forvet mevkileri tehlikeli,bıçak sırtında olan görevler.Atamazsın,tutamazsın bu kadar basittir size yapıştırılan beceri beceriksizlik değerlendirilmesi.Defans,kanat veya ortasaha için geçerli olmadığını düşünüyorum.Sonuçta beğenilmeyen oyuncularımızın çoğu ya kaleci yada forvet...
                              +1967

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bence en yanlış transferimiz umut bulut..daha yanlışı tarihinmizde hiç olmadı..bizi şampiyonlar ligi kapısından döndürdü..ayrıca birde şampiyonlukltan etti..yılda 1 milyon 600 bin euro alıyor bu adam...
                                en talihsiz yorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X