Arkadaslar bılmıyorum hatrlıyoremusunz Mehmet ali yılmaz yonetımınde bı sezondu vugrınecın yanına makedon gol kralı dıe cristian mı ne bı adam getrmıstık komedıydı adam hatta bı mac gole gıden vugrınecın pozısyonunu tamamlamıstı ama ofsaytta oldugundan sayılmadı
O da 0 gol ile gidenlerden di)
Umut Bulut
ve Sadri Senerin HHyi yönetime transfer etmesi
[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
bazı arkadaşlar yuh adam daha 10dk oynadı filan demişler.. ee 10 dk oynayan adam yanlış transferdir, hiç alınmasa daha iyimiş, oynatmayacağın adamı niye alıyosun.. yanlış transfer
seneye inşallah bu seneyi unuttur; umut-teo-3.yeni forvet iyi bir 3'lü oluşur.. buna fazlasıyla ihtiyacımız var..
ooo saymakla bitmez tomas jundan baslayalım alban bushi rune lange den devam ederim birde haminin son snesinde bulgar bir savunmacımız vardı oda boş bir transferdi adını unuttum ama ardian djokay da bunların yanına ilave edilebilir ama
Yorum