Teo Filo Gutierrez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Geçmiş Dönemlerdeki Transfer Yanlışları
Daraltma
X
-
Dediğin gibi bir yönetimi yakın gelecekte ihtimal dahilinde görmüyorum.İlk olarak azdiha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon Söz: Takımı düşünen, başarıyı isteyen, kafayı takım için yoran , futboldan anlayan, anlamıyorsa yanına anlayanları alan, eski futbolcu kalıntılarını değil gerçekten bu işi bilenlerle çalışan bir yönetim başarı getirir. Şampiyon Olmasa bile beni tatmin eder. Basarı sadece sampiyonluk değildir.
Not: Çok sevip beğenmeme rağmen artık şu Fatih Tekke saplantısından kurtulalım. takımı kişilere bağlamayalım. Hizmet etmiştir. Yeni hizmet edeceklere fırsat verelim.
Öncelikle klübü rant, gelir, prestij kapısı olarak görenler olduğu ve bu insanlar prim yaptığı sürece işimiz çok zor.
Fatih Tekke konusunda bir saplantı varsa buna yine malum şahıslar sebep olmuştur. Transfer etmeyerek değil, klübün önemli bir değerine büyük bir saygısızlık yaparak....Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
İşte mevcut yönetimimiz hem kendisinin hemde kendinden önce yapılan transfer yanlışları yüzünden bir arpa boyu yol alamıyor.Halbuki özeleştiri yapmak ve işi bilenlerden alınacak destekle transfer yapmak bu kadar zor olmasa gerek.
Biliyorum bana da dokunuyor Bursa'dan örnek vermek ama bizim geçmiş yıllarda başardığımızı bir defa yaptılar ve İstanbul takımlarının durumu gözönüne alındığında tekrarlayabileceklerinede inanıyorum.
İhtiyaçlarını belirleyip transferlerini bitirdiler.
Bizim ihtiyacımız ise 3 sene önceden beri belli bitirici,son vuruş becerisi gelişmiş bir golcü.
Bende ne kadar safım bu kadro kurulduğu sene devre arası Yusuf'u bile alabilmiş olsalardı belki de şampiyon bizdik ve devamıda gelecekti adım gibi eminim.
Neyse nereden nereye geldim ama durum böyle...Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
- hasan vezir gibi bir golcüyü biraz fazla para istedi diye elden çıkarılması. 1 yıllık rizespor macerasından sonra hasan vezir'in fb ve gs'de patlama yapması. şota gelene kadar hasan vezir gibi bir forveti bir daha bulamayışımız.
- 2 sene önce hiç yoktan yere yusuf şimşek'i bjk'ya kaptırmamız ve yusuf şimşek'ın gidip bjk'yı şampiyon yapması
- geçen sene devre arası Fatih Tekke'yi transfer etmeyerek şampiyonluğu bursaspor'a hediye etmemiz.
Yorum
-
Yok yahu o kadarda uzun boylu değil.İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç doğru transfer yaptığımız oldu mu ki bizim ..?
Sorun şuki yanılma payımız, doğru payımızdan çok daha büyük
.Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
Szymekİlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç doğru transfer yaptığımız oldu mu ki bizim ..?
Mevcut kadrodan;
Colman,
Selçuk,
Onur...Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Sylva heİlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületony sylva , jun
İlk sezon yaptığı kurtarışları iyi hatırlıyorsunuzdur umarım..
Yorum
-
İlhan ben bunlara gönül rahatlığıyla Barış Ataş'ı Egemen Korkmaz'ı da eklerim.İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSzymek
Mevcut kadrodan;
Colman,
Selçuk,
Onur...''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
serkan....İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlhan ben bunlara gönül rahatlığıyla Barış Ataş'ı Egemen Korkmaz'ı da eklerim.
Tarih tekerrürden ibarettir. Az kaldı, biraz daha sabır!...
Yorum
-
Barış'ı bir görelim abi , Bismillah .İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlhan ben bunlara gönül rahatlığıyla Barış Ataş'ı Egemen Korkmaz'ı da eklerim.
Yorum
-
Ben bir çırpıda söyledim abi.İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlhan ben bunlara gönül rahatlığıyla Barış Ataş'ı Egemen Korkmaz'ı da eklerim.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

bu adam bizim takımda oynadı ya.........
Yorum