Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Murat Tosun alındı demekki mehmet batdal alınmayacak yada gökhan ünal satılıp fatih tekke ve mehmet battal alıncak
    benim bildiğim murat tosun forvet için alınmadı kanat için alındı tabi forvette de zaman zaman oynayacak
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• 2 yıl once zico bana kerlon u alın dedi.yonetım umursamadi.wellington gibi futbolcuları almak ıstıyorsan scout ekıbın olacak.sadece ozkan sumerın onune cd ler getırıp bu futbolcular var ya da menejer lerı cagırıp elınızde hangı futbolcular var demekle transfer olmuyor.

Yorum

• Farabi murat tosun ve sezer badur transferlerini nasil yorumluyorsun?
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak bloodber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2 yıl once zico bana kerlon u alın dedi.yonetım umursamadi.wellington gibi futbolcuları almak ıstıyorsan scout ekıbın olacak.sadece ozkan sumerın onune cd ler getırıp bu futbolcular var ya da menejer lerı cagırıp elınızde hangı futbolcular var demekle transfer olmuyor.
          Aynen bravo çok güzel yorumlar emegine saglık bilgilendirmen için saygılar.

Yorum

• Uğur abi Diarra ismi dışında alternatifler nedir şu ismi öğrenebilseydin keşke?
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Iyi gene abartin... 1 milion euro ya hic bir takim alamaz..Cünkü su an sirbistan liginde en iyi santrafor diarra

Antep istemis 2.5 milion euro da anlasilmis sonra antep bu para icin teminat midir nedir garantisi veremince Belgrad vazgecmis..

Kendi taraftarida en azindan transfermarkt forumunda 2-2,5 milion euro diyo
              yahu 1000 kere diyorum transfer markt e göre hareket etmeyin yanıltıyor
              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                benim bildiğim murat tosun forvet için alınmadı kanat için alındı tabi forvette de zaman zaman oynayacak
                sezer öztürk ün alinma olasiligi varmi?
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Pardon daha öncesininmmiş
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    su an sirbistan liginde en iyi santrafor diarra
                    Danijel Aleksic ,Dragan Mrdja şu anda hemen aklıma gelenler diarra'dan daha iyiler aleksiç 18 yaşında mrdja 25 yaşında
                    poetricus

Yorum

• Trabzonspor'a 2009 yaramadı!

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Trabzonspor'a 2009 yılı yaramadı. Söz konusu yılda 5 teknik direktörle çalışan bordo-mavililer beklentilere karşılık veremeyerek hayal kırıklığı yaşattı.

--

Dikkat etmemiştim hiç buna

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yahu 1000 kere diyorum transfer markt e göre hareket etmeyin yanıltıyor

transfer marktta slvya 4 milyon civari euro hemde
                        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Yahu ben bu işten bir şey anlamadım elalemin forumlarına giriyorum Trabzonspor süper topçular aldı diyor burayı okuyorum sanki amatör kümeden topçu aldık diyorum kuzguna yavrusu her zaman şahin görünmüyor demek ki
                          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• edittttttt..
                            En son Ali Tunahan Güllü tarafından düzenlendi; 02.01.2010, 00:36.
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://www.cgvijesti.net/P1_Trabzon.html

Pardon daha öncesininmmiş
                              ciddi ciddi bişeyler var galiba

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://www.cgvijesti.net/P1_Trabzon.html

Pardon daha öncesininmmiş
                                24 aralık yazıyor.

Yorum

Çalışıyor...
                                X