İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak bloodber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 yıl once zico bana kerlon u alın dedi.yonetım umursamadi.wellington gibi futbolcuları almak ıstıyorsan scout ekıbın olacak.sadece ozkan sumerın onune cd ler getırıp bu futbolcular var ya da menejer lerı cagırıp elınızde hangı futbolcular var demekle transfer olmuyor.
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyi gene abartin... 1 milion euro ya hic bir takim alamaz..Cünkü su an sirbistan liginde en iyi santrafor diarra
Antep istemis 2.5 milion euro da anlasilmis sonra antep bu para icin teminat midir nedir garantisi veremince Belgrad vazgecmis..
Kendi taraftarida en azindan transfermarkt forumunda 2-2,5 milion euro diyoBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim bildiğim murat tosun forvet için alınmadı kanat için alındı tabi forvette de zaman zaman oynayacakKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu an sirbistan liginde en iyi santrafor diarrapoetricus
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu 1000 kere diyorum transfer markt e göre hareket etmeyin yanıltıyor
transfer marktta slvya 4 milyon civarieuro hemde
tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
-
Yorum