İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuyu uzun süre düşündüm .
Gerekli yatırımları, planlamayı yapmayıp , taraftarın bir futbolcuyu fenomen haline getirmesini sağlayıp , beceriksizlizliğini ve kirli insanlarla bağlantısını ifşa eden yönetimi gördüm .
Bende ne diyeceğimi bilmiyorum .
Mafyadan , çetelerden yakamızı kurtaramamış bir kulübüz . Üstelik bu durumuda idare edemeyip elimize yüzümüze bulaştırmış bir kulübüz .
bu bir kültürdür.
malesef bizim taraftarımızın çoğu futbol kültüründen uzak.
sporla siyaseti karıştırıp, sporda bi katili örnek alarak 'hepimiz ogün samastız' bile denmiştir.
bunu yönetimlerle açıklayamazsın.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleharbi mi?
ben buna cahillik demek istiyorum
Atatürk'ün 'ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' sözünü sporu takip edenler içinde uyarlamak lazım
yazık. inan çok yazık.
bu kulup bunları haketmiyor.
Basket atsak maç uzayacak.
Maçın son saniyelerinde Fatih TEKKE diye salon inliyor.
Ne anlayış ama.En son Serdær tarafından düzenlendi; 10.01.2010, 01:28.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok , çok , çooooooooo...k büyük bir klubüz o zaman .İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Papy ile Brüls'ü hadi bizim takımda düşünmüyorlar.
Buraya döndürüp, İBB, Gençler, Denizli gibi takımlara kiralanamaz mı?
Bu hem Türkiye ligini tanımalarını, hem bu takımlarla ilişkilerimizin gelişmesini, hem de Çağlar, Aykut gibi isimlerin alınmasında işimizi kolaylaştıracak bir neden olmasını sağlamaz mı?
Yorum
-
İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleharbi mi?
ben buna cahillik demek istiyorum
Atatürk'ün 'ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' sözünü sporu takip edenler içinde uyarlamak lazım
yazık. inan çok yazık.
bu kulup bunları haketmiyor.
öne cikartiliyorsa, diyecek birsey yok.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet aynen öyle.
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bir ortam da nasıl edebilir ?
Maç 2-0 , Gökhan 1 tane atmış , bir pozisyonda Umut'a pas mı verdi kaleye mi vurdu anlıyamadık ama tribünlerden hemen laylalaylayla Fatih Tekke seslerinin yükseldiği bir ortamda ne bekliyebilirsin ki bu futbolcudan..emin olun bir futbolcuya bu kadar kötülüğü rakip takım taraftarları bile yapmıyor.. önceki sayfalar da bir arkadaş demişti.. ben olsam Gökhan'ın yerinde ya başlıyacam şimdi Fatih Tekke'nize de vs.. derim. böyle bir olay dünya futbol tarihinde görülmemiştir heralde.
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuya tekrar alıntı yapıyorum fatih tekke diye hiç bağırılmadıinsanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluk yarışında olmayı başarı saymak , küçüldüğümüzün göstergesidir .
Trabzonspor büyük bir Kulüptür.
Yeni yapilanan bir Takimdan fazlasini beklemek dogru degil, bence gecen sezon basarili idik ve daha fazlasini bile yapabilirdik.
Bu sene üstüne koymamiz gerekirdi ama isler ters gitti, herzamanki gibi yani.
Üstelik kac senedir derbi bile kazanamiyoruz bu durumda Sampiyonluk'tan bahsetmek hayal'den öteye gitmez.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım bunun yönetimlerle de çokta bağlantısı yok.
bu bir kültürdür.
malesef bizim taraftarımızın çoğu futbol kültüründen uzak.
sporla siyaseti karıştırıp, sporda bi katili örnek alarak 'hepimiz ogün samastız' bile denmiştir.
bunu yönetimlerle açıklayamazsın.
Etkiye bakılana kadar , etkene de bakılmalı .
Bakın, sizi başlangıç için uygun birisi ile tanıştırayım .
Yorum
-
ergun ata da dedi fatih cikip aciklama yapcak:
trabzonspor taraftari ben yazin gelecem!! gökhan ünala umuta sahip cikin
benim haberim var bi yabanci forvet geliyor
gelecek yazdan sonra türkiyein en iyi forveti biz olacaz!!
trabzon icinde en hayirilisi yazin gelmem!! hadi yazin görüsmek üzere
Yorum
Yorum