İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.youtube.com/watch?v=W46vaXF43KI
1.14dk , 2.07dk ve 2.34 dk goller harika tam pazar yapılır
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi ki bedava diye..
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6-bu futbolcu haricinde 1 yabancı forvetle daha görüşüyoruz ancak isim alamadımkim acaba
Yorum
-
İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 numara derken mevki olarak mı sırt numarası olarak mı
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTayfunla ceyhun o bölgeyi kapatamaz mi?
Hazirlik maclarinda denemek lazim.poetricus
Yorum
-
İngiltere Premier League takımlarından Birmingham, Glasgow Rangers'in süper golcüsü Kris Boyd'u transfer etmek için girişimlere başladı.
Fenerbahçe ve Galaatsaray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Boyd için, düğmeye basan Premier Lig temsilcisi golcü oyuncu için 7.5 milyon avro bonservis bedelini de gözden çıkarttı.
spor x
Yorum
-
İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesirt numarali oyuncuyu dedim su bizi eleyen fransiz takiminda oynayan tunus asilli oyuncudan bahsediyorumTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi ki bedava diye..
Sorun bizim Gökhan'la Umut'u da alternatif olarak görmemiz.ı"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
Yorum
-
İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesirt numarali oyuncuyu dedim su bizi eleyen fransiz takiminda oynayan tunus asilli oyuncudan bahsediyorum
Yorum
-
İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesirt numarali oyuncuyu dedim su bizi eleyen fransiz takiminda oynayan tunus asilli oyuncudan bahsediyorumpoetricus
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelamine diarrranın menejeriyle dün akşam istanbulda görüşüldü:
1-bu futbolcu transfer listemizde idi yani komite tarafından takip edildi
2-fiyat ve karşılaştırma bakımından çok para verilmez ona daha iyisini alırsın listeden yani değmez fiyatı makul seviyeye inerse alınabilir yani değerini bulursa
3-bu futbolcuyu izleme komitesi mi önerdi yoksa menejerler mi
4-neden bizim haricimizde futbolcunun menejeri başka takımlarla da görüştü
futbolcuya pazar yapmak mı istiyor
6-bu futbolcu haricinde 1 yabancı forvetle daha görüşüyoruz ancak isim alamadım
bende bisiler sorayim..manisali sezer transferinde gelisme varmi?KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
persembenin gelisi carsambadan bellidir.. Fatih in alinmayacagi cok acik bence, sadece kivirma manevralari ile en hasarsiz atlatma cabalari,,, ama sasirmadim hic
cunku hic bu kadarini bekliyorudum aslinda , hic bu kadarini bekliyordum, yapan baskanimiz sadri sener oldugu icin hic bu kadarini bekliyordum..En son ESER tarafından düzenlendi; 02.01.2010, 00:12.
Yorum
-
İlk olarak mk.esen35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİngiltere Premier League takımlarından Birmingham, Glasgow Rangers'in süper golcüsü Kris Boyd'u transfer etmek için girişimlere başladı.
Fenerbahçe ve Galaatsaray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Boyd için, düğmeye basan Premier Lig temsilcisi golcü oyuncu için 7.5 milyon avro bonservis bedelini de gözden çıkarttı.
spor x
Yorum
Yorum