Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Lille'de oynayan Melo da düşünülebilir. Sistem yüzünden yedek kalıyor takımında ama bence çok önemli bir yetenek zaten bu sene oyuna girdiği maçlarda da etkili bir oyun sergiledi. Le Mans'ta oynadığı dönemlerde Gervinho ve Sassegnon gibi oyuncuları gölgede bırakmıştı zamanında ama Lille'e transfer olmakla yanlış yaptı. 1.91 boyunda ve hava toplarında etkili ve çok sert, isabetli şutları olan bir oyuncu. Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti geçenlerde ama o haber asılsız çıktı.
    Oğuzlu_61 mesela takip etmen gereken bir renkdaşımız...birçok oyuncu hakkında bilgi verir....
    poetricus

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Peki takıma yetecekmiydi?
      Asıl sorulması gereken soru bu şu durumda.
      Maalesef, eksiklerimiz oldukça fazla.

Bu eksikleri kapamak için ön adım olsun bu transferler.
      Mesela Sezer transferi bu açıdan önemlidir.

Takıma oyuncu kazandırırken, elde iş yapmayanları da bir yandan çıkarmak lazım.
      Bir Tjikuzu, bir maalesef Engin.
      Böylelikle şişkin olarak baktığımız yerdeki dönüşüm, bize artı bir gelişim olarak dönecektir.
      Barış kiralık olarak bir takıma gönderilmeli.
      Hoş, kiralıktan sonra da bu takıma katkı vermesi şimdilik zor gözüküyor.

Bunun dışında, stoper konusu da önemli. Tıpkı forvet gibi.
      Cale-Çağlar dönüşümü yapılabilirse, yabancı stoper gündeme gelmeli.
      Tabii menejerlerin kapı kapı dolaşıp önerdiklerinden değil, izlenen, takip edilen bir topçu.

Bir Fatih'te şart tabii, yanında Buca'lı topçu da alınabilirse daha güzel olurdu.
      Ben bugünkü hamleyi ilk adım olarak görmek istiyorum.
      Katılıyorum..

Bende İlk Hamle Görmek İstiyorum..

Kalbim İlk Hamle Olarak Görüyor Fakat Mantığım "Bu yönetimlemi..? Saçmalıyorsun Kubilay" Diyor..
      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak zafer44 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takımın oyuncudan önce iyi bir kondisyonere ihtiyacı var. İtalyadan sağlam birkaç kondisyoner alsınlar çünkü altyapıda da aynı sıkıntı var.

aynı fikirdeyim..
        Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet....Bu tarz oyuncular bulmak lazım.
          Iddia ediyorum,forumdan bir transfer komitesi olusturulsa yönetimden daha iyi yabancilar aliriz.

Var mi aksini iddia eden?
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Iddia ediyorum,forumdan bir transfer komitesi olusturulsa yönetimden daha iyi yabancilar aliriz.

Var mi aksini iddia eden?
            Kesinlikle aynı fikirdeyim

Yorum

• Goran Pandev serbest

16 milyon degeri

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Goran Pandev serbest

16 milyon degeri
                Zenit felan pesinde
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• pandev ı zenıt ıstıyor eger alırlarsa fatıhte belkı ındırım alabılırız

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zenit felan pesinde
                    Duyduğuma göre İnter'de

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Umut un iyi bir videosunu yaptirsak avrupa ya bile satariz.

1.14dk , 2.07dk ve 2.34 dk goller harika tam pazar yapılır
                      Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                      Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                      .................Yenişehirli Avni

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Goran Pandev serbest

16 milyon degeri
                        Interle anlasti,biraz gec kaldik.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• yönetimimiz yabancı forvet peşindeyse, bu kez turnayı gözünden vurmalı, lamine diarra haberi doğrumudur yalanmıdır bilemem şu ana kadar herhangi bir yabancı fv ile adımız anılmamıştı(nonda dışında!) ilk isim diarra oldu, medyaya sızmışsa bu haber, transferde ciddi olabilir bizim yönetim, bu kara boğa nasıl topçudur bilmem etmem videoları izleyipte yorum yapmakta pek sağlıklı olmaz ama ne yalan söyliyim bu boğayı ben beğendim, kaliteli bir oyuncu.

matrix yokmu, bilgilendirse bizi acaba şu haber doğrumu yönetim yabancı fv peşindemi ? isimlere yoğunlaşsak
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Günler öncesinden Jester Diarra için girişimimiz olduğunu söylemişti zaten.

Yorum

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://www.youtube.com/watch?v=W46vaXF43KI

1.14dk , 2.07dk ve 2.34 dk goller harika tam pazar yapılır

bizde iyileşeceğine körelmiş...
                              Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Jester Murat Tosun'un alınacağınıda söylemişti..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Çalışıyor...
                                X